Home / Cu2 – Kosten, Review en Ervaringen
Cu2 logo

Cu2 - Kosten, Review en Ervaringen

Mensen hebben behoefte aan gezelschap. Het vinden van een leuke persoon voor een date kan echter lastig zijn. Lang niet altijd ontmoet je voldoende mensen die je dusdanig aanspreken om diegene mee op date uit te vragen. Ook kan er een drempel zijn om zomaar op iemand af te stappen in een kroeg of andere sociale gelegenheid, zonder te weten of iemand daadwerkelijk ook in jou geïnteresseerd zal zijn. Met de intrede van het internet is er echter een geheel nieuwe methode ontstaan om met potentiële kandidaten voor een leuke date in contact te komen.

4 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Het nieuwe daten

Op ontspannen manier kun je via het online daten op je gemak bekijken wie je aantrekkelijk vindt en een gesprek aangaan zodra je hier zelf aan toe bent. Je kunt heel gemakkelijk door de vele verschillende profielen heen scrollen. Door de foto’s en verhalen die hierop vermeld staan, krijg je al een duidelijk beeld van wie iemand is en waarnaar die persoon op zoek is. Je kunt zo vanzelf bemerken of er al een eerste klik mogelijk is, waarna je kunt besluiten om de dame of heer een berichtje te sturen. Zo kun je je interesse kenbaar maken en mogelijk verder met deze persoon in gesprek komen. Op veilige afstand, vanuit het gemak van je eigen woning, kom je zo meer over de ander te weten en behoud je volledige controle over de situatie. Dit kan voor velen een voordeel zijn. Wanneer je het daten een spannende onderneming vindt, dan kun je op deze manier dus zeker met verschillende leuke mensen in contact komen, zonder dat er veel druk op zit.

Maak jezelf zichtbaar

Om zelf ook door andere leden te worden opgemerkt, maak je een eigen profiel aan. Hierop voeg je een leuke, sprekende foto toe die uitnodigend is, zodat je profiel gelijk in de zoekfunctie opvalt tussen de vele andere profielen. Door jezelf met humor en klasse te profileren, zul je bemerken dat je snel de aandacht trekt en dat andere leden hun interesse bij jou kenbaar zullen gaan maken. Zo heb je snel de mogelijkheid om met een leuke date af te spreken. Op CU2 is het bovendien mogelijk om een leuke date voor een enkelmalige spannende date te vinden, aangezien hieraan ook voldoende behoefte is. Lang niet iedereen is gelijk geïnteresseerd in een langdurige relatie, maar vinden het wel fijn om iemand te ontmoeten om een leuke avond mee door te brengen. Je kunt dus voor verschillende redenen bij CU2 terecht. De intenties waarvoor de leden zich inschrijven variëren dusdanig dat er altijd wel dates tussen zitten waarmee je op één lijn ligt. Zolang je dit duidelijk aangeeft in het profiel, is dit voor iedereen duidelijk.

CU2 screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Cu2.nl?

 • Duizenden profielen voor entertainment doeleinden
 • Veel leden zijn boven de 30 jaar
 • Er zijn betaalde diensten
 • De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 23 april 2022

4 reacties op “Cu2 – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Gert V. Gert V. schreef:

  Blijf weg van deze site ! Staat vol nepprofielen.Eens je met iemand contact hebt proberen ze u aan het lijntje te houden.Er wordt steeds oppervlakkig geantwoord soms helemaal niet op je vragen.Wanneer je een locatie invult,blijken al die dames plots heel dicht bij jou te wonen,en willen ze zogezegd direct met je afspreken.tot je aan een gesprek begint.Veel blablabla maar verder niets.Alleen maar fictieve vrouwen om mee te chatten.Mannen jullie zijn verwittigd !!!

 2. Avatar for pjotr pjotr schreef:

  Cu 2 is fake je wordt met bergen vrouwen bestookt en het is niet te geloven wat een bullshit je voor vragen terug krijgt, laat je niet verleiden tot het kopen van credits die gasten worden slapen rijk

 3. Avatar for Hennie Zoetman Hennie Zoetman schreef:

  Ik wil graag met onmiddellijke ingang mijn lidmaatschap maatschap bij CU2 opzeggen. Ik heb een vriendin en wil geen mails meer ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *