Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / ChinaLoveCupid review: Kosten, ervaringen & meer!
ChinaLoveCupid.com logo

ChinaLoveCupid review: Kosten, ervaringen & meer!

ChinaLoveCupid is dé datingwebsite voor singles die op zoek zijn naar liefde binnen de Chinese gemeenschap. Als onderdeel van Cupid Media, een wereldleider op het gebied van het opstarten van niche datingsites, is ChinaLoveCupid gericht op het verbinden van Chinese vrouwen en mannen met singles over de hele wereld. De website biedt een scala aan functies en tools om je te helpen de perfecte match te vinden. Zo kun je zoeken op specifieke kenmerken, interesses en zelfs op locatie. Daarnaast kun je gebruik maken van chat- en berichtendiensten om gemakkelijk en veilig contact te leggen met andere leden. In deze review delen we onze ervaringen met ChinaLoveCupid en bespreken we de kosten en functies van deze populaire datingwebsite.

ChinaLoveCupid.com
3.5
Beoordeling 3.5

Op zoek naar Chinese singles? ChinaLoveCupid heeft het!

ChinaLoveCupid is een niche website van Cupid Media. Dit bedrijf is een wereldleider op het gebied van het opstarten van datingwebsites voor een bepaalde doelgroep. Heb je bijvoorbeeld een zwak voor Chinese vrouwen, dan is de kans wel heel groot dat je op deze website de vrouw van je leven kunt vinden. Omgekeerd geldt natuurlijk ook, want de website is opgedeeld in meerdere specialisaties. Deze zijn: Chinese vrouwen, Chinese singles, Chinese bruiden, Chinese meisjes, Chinese mannen en Single Westerse mannen. Die laatste is dan bijvoorbeeld voor Chinese vrouwen die specifiek op zoek zijn naar een Westerse man. Door deze opdeling kun je als vrijgezel wel heel specifiek op zoek gaan naar de man of vrouw van je leven.

YouTube player

Gratis bekijken, extra features betalend

Dit zijn de drie grote USP’s waarmee China Love Cupid uitpakt. Wie lid wordt, kan alle profielen gratis bekijken en tot op zekere hoogte contact leggen. Ook als je nog geen lid bent, kun je al even een kijkje nemen in de beschikbare vrijgezellen. Natuurlijk krijg je maar een kleine foto te zien en een mini-beschrijving van de persoon in kwestie. Eenmaal lid kun je zelf kiezen voor welke upgrades je wenst te betalen. Aangezien een datingwebsite wel moet renderen, is het mogelijk dat je al voor een bericht te sturen, moet betalen. Dit staat ook aangegeven in de gebruiksvoorwaarden, dus neem die zeker even door alvorens je je inschrijft op deze website. Zo kom je plots niet voor onaangename verrassingen te staan.

Veilig online daten

Zoals eerder vermeldt, maakt China Love Cupid deel uit van het concern Cupid Media. Dit bedrijf werd opgericht in 2000 en heeft naar eigen zeggen al meer dan dertig miljoen vrijgezellen aan de liefde van hun leven geholpen. En dat wereldwijd, want Cupid Media is er voor iedereen. Het succes van dit bedrijf is het opsplitsen van de singles in bepaalde doelgroepen. Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde interesses en door die singles op te splitsen, stijgt de kans op succes. Zo gaat iemand die op zoek is naar iemand van hetzelfde dorp, zich niet inschrijven op China Love Cupid. Doordat deze website is aangesloten bij zo’n groot concern, mag je erop rekenen dat je zeer veilig online kunt daten. En veilig daten is dus zonder oplichting en zonder spam.

Niet overtuigd? Lees de succesverhalen!

Onze raad is om je niet zomaar in te schrijven op eender welke datingsite. Het loont meestal om eerst wat achtergrondinformatie op te zoeken over de site in kwestie. Zo vind je altijd wel negatieve reviews, maar probeer zoveel mogelijk reviews te lezen om een goed beeld te kunnen vormen. Lees ook de succesverhalen die je op China Love Cupid kunt vinden. Natuurlijk worden deze zorgvuldig geselecteerd door de website zelf, maar je kunt deze verhalen wel geloven. En met een gratis lidmaatschap doe je niets verkeerd. Schrijf je dus na wat onderzoek in en wil je vervolgens niet gaan betalen voor extra features, dan stopt jouw China-avontuur daar.

ChinaLoveCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij ChinaLoveCupid?

Het goedkoopste ChinaLoveCupid abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van ChinaLoveCupid.com?

  • ChinaLoveCupid.com heeft een groot aantal leden, waardoor u veel potentiële matches kunt vinden.
  • De website richt zich specifiek op Chinese dating, waardoor het een geschikte keuze is als u geïnteresseerd bent in het ontmoeten van Chinese singles.
  • De site biedt diverse communicatiemogelijkheden, zoals berichten, chatrooms en videochats, waardoor u op verschillende manieren met andere leden kunt communiceren.
  • Voor gebruikers die geen Chinees spreken, biedt ChinaLoveCupid.com vertaaldiensten om de communicatie te vergemakkelijken.
  • De website neemt beveiligingsmaatregelen om de privacy en veiligheid van haar gebruikers te waarborgen, wat belangrijk is bij online dating.
  • ChinaLoveCupid.com vereist een betaald abonnement om toegang te krijgen tot alle functies en berichten te verzenden, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.
  • Zoals bij elke datingsite bestaat het risico dat er nepaccounts aanwezig zijn. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en verdachte activiteiten te melden.
  • Hoewel de site gericht is op Chinese dating, kan dit een beperking zijn als u geïnteresseerd bent in het ontmoeten van mensen buiten China.
  • Als u geen Chinees spreekt, kan de taalbarrière een uitdaging zijn bij het communiceren met andere leden, zelfs met de beschikbare vertaaldiensten.
  • Vanwege het grote ledenbestand kan er ook veel concurrentie zijn bij het zoeken naar een match, wat enige inspanning kan vergen om op te vallen.

  Vind jouw perfecte match op ChinaLoveCupid

  Wil je graag in contact komen met Chinese singles? Dan is ChinaLoveCupid een uitstekende datingsite om te proberen. Deze niche website van Cupid Media biedt een breed scala aan specialisaties, waardoor je heel specifiek op zoek kunt gaan naar de persoon van je dromen. Of je nu op zoek bent naar een Chinese vrouw, man, bruid, meisje of juist een Westerse man: op ChinaLoveCupid vind je het allemaal. Bovendien biedt de website een gebruiksvriendelijk platform met handige functies om contact te leggen en te communiceren met andere leden. Lees meer over de kosten, review en ervaringen van andere gebruikers op Welkeonlinedatingsite.nl en ontdek of ChinaLoveCupid de juiste datingsite voor jou is.

  • 3.5

   Populariteit

   ChinaLoveCupid is een populaire datingsite onder gebruikers die op zoek zijn naar Chinese singles. Met een breed scala aan specialisaties, biedt de website veel keuzemogelijkheden voor vrijgezellen die een partner zoeken uit China.

  • 3.5

   Gebruikersgemak

   De website van ChinaLoveCupid is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren. Het registratieproces en het aanmaken van een profiel is snel en gemakkelijk. Daarnaast biedt de website handige functies om contact te leggen met andere leden.

  • 4

   Functionaliteiten

   ChinaLoveCupid biedt verschillende functies om contact te leggen met andere leden, waaronder chat, e-mail en videobellen. Daarnaast biedt de website een uitgebreide zoekfunctie, waarmee je heel specifiek kunt zoeken naar jouw ideale match.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van ChinaLoveCupid is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en opmerkingen. De website biedt ook een uitgebreide FAQ-sectie waarin veelgestelde vragen worden beantwoord.

  • 3.5

   Kosten

   ChinaLoveCupid biedt verschillende abonnementen aan tegen een redelijke prijs. De kosten zijn afhankelijk van de abonnementsduur en bieden toegang tot alle functies van de website.

  • 3.5 Goed

   Totaalscore

   ChinaLoveCupid scoort over het algemeen goed op alle aspecten, van populariteit tot klantenservice. Als je op zoek bent naar Chinese singles, is ChinaLoveCupid zeker een datingsite die het proberen waard is.

  ChinaLoveCupid FAQ

  Hoe kan ik ChinaLoveCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite ChinaLoveCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw ChinaLoveCupid account.

  ChinaLoveCupid.com opzeggen

  China Love Cupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van ChinaLoveCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op ChinaLoveCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op ChinaLoveCupid.com!

  Wat zijn de kosten voor een lidmaatschap bij ChinaLoveCupid?

  De kosten voor een lidmaatschap bij ChinaLoveCupid variëren afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest. Een Platinum lidmaatschap voor 1 maand kost bijvoorbeeld €34,99 en voor 12 maanden betaal je €139,98.

  Kan ik ChinaLoveCupid gratis uitproberen voordat ik een lidmaatschap koop?

  Ja, ChinaLoveCupid biedt een gratis lidmaatschap aan. Met een gratis lidmaatschap kun je de basisfuncties van de site gebruiken, zoals het aanmaken van een profiel en het zoeken naar andere leden. Echter, om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het versturen van berichten, dien je een betaald lidmaatschap te nemen.

  Zijn er nepaccounts op ChinaLoveCupid?

  Helaas zijn er op ChinaLoveCupid ook nepaccounts te vinden, zoals op veel andere datingsites. Om de kans op nepaccounts te minimaliseren, heeft ChinaLoveCupid echter wel enkele maatregelen genomen, zoals verificatie van profielen en een meldingssysteem voor verdachte accounts.

  Kan ik mijn lidmaatschap bij ChinaLoveCupid op elk moment opzeggen?

  Ja, je kunt je lidmaatschap bij ChinaLoveCupid op elk moment opzeggen. Je dient hiervoor contact op te nemen met de klantenservice. Houd er rekening mee dat het opzeggen van je lidmaatschap niet automatisch betekent dat je geld terugkrijgt.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van ChinaLoveCupid?

  Je kunt contact opnemen met de klantenservice van ChinaLoveCupid door een bericht te sturen via het contactformulier op de website. Ook kun je een e-mail sturen naar het e-mailadres dat vermeld staat op de website. De klantenservice is beschikbaar in het Engels en het Chinees.

  Laats bijgewerkt: 16 juni 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---