Home / ChinaLoveCupid.com – Kosten, Review en Ervaringen
ChinaLoveCupid.com logo

ChinaLoveCupid.com - Kosten, Review en Ervaringen

ChinaLoveCupid is een niche website van Cupid Media. Dit bedrijf is een wereldleider op het gebied van het opstarten van datingwebsites voor een bepaalde doelgroep. Heb je bijvoorbeeld een zwak voor Chinese vrouwen, dan is de kans wel heel groot dat je op deze website de vrouw van je leven kunt vinden. Omgekeerd geldt natuurlijk ook, want de website is opgedeeld in meerdere specialisaties. Deze zijn: Chinese vrouwen, Chinese singles, Chinese bruiden, Chinese meisjes, Chinese mannen en Single Westerse mannen. Die laatste is dan bijvoorbeeld voor Chinese vrouwen die specifiek op zoek zijn naar een Westerse man. Door deze opdeling kun je als vrijgezel wel heel specifiek op zoek gaan naar de man of vrouw van je leven.

ChinaLoveCupid.com
3.5
Beoordeling 3.5

Gratis bekijken, extra features betalend

Dit zijn de drie grote USP’s waarmee China Love Cupid uitpakt. Wie lid wordt, kan alle profielen gratis bekijken en tot op zekere hoogte contact leggen. Ook als je nog geen lid bent, kun je al even een kijkje nemen in de beschikbare vrijgezellen. Natuurlijk krijg je maar een kleine foto te zien en een mini-beschrijving van de persoon in kwestie. Eenmaal lid kun je zelf kiezen voor welke upgrades je wenst te betalen. Aangezien een datingwebsite wel moet renderen, is het mogelijk dat je al voor een bericht te sturen, moet betalen. Dit staat ook aangegeven in de gebruiksvoorwaarden, dus neem die zeker even door alvorens je je inschrijft op deze website. Zo kom je plots niet voor onaangename verrassingen te staan.

Veilig online daten

Zoals eerder vermeldt, maakt China Love Cupid deel uit van het concern Cupid Media. Dit bedrijf werd opgericht in 2000 en heeft naar eigen zeggen al meer dan dertig miljoen vrijgezellen aan de liefde van hun leven geholpen. En dat wereldwijd, want Cupid Media is er voor iedereen. Het succes van dit bedrijf is het opsplitsen van de singles in bepaalde doelgroepen. Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde interesses en door die singles op te splitsen, stijgt de kans op succes. Zo gaat iemand die op zoek is naar iemand van hetzelfde dorp, zich niet inschrijven op China Love Cupid. Doordat deze website is aangesloten bij zo’n groot concern, mag je erop rekenen dat je zeer veilig online kunt daten. En veilig daten is dus zonder oplichting en zonder spam.

Niet overtuigd? Lees de succesverhalen!

Onze raad is om je niet zomaar in te schrijven op eender welke datingsite. Het loont meestal om eerst wat achtergrondinformatie op te zoeken over de site in kwestie. Zo vind je altijd wel negatieve reviews, maar probeer zoveel mogelijk reviews te lezen om een goed beeld te kunnen vormen. Lees ook de succesverhalen die je op China Love Cupid kunt vinden. Natuurlijk worden deze zorgvuldig geselecteerd door de website zelf, maar je kunt deze verhalen wel geloven. En met een gratis lidmaatschap doe je niets verkeerd. Schrijf je dus na wat onderzoek in en wil je vervolgens niet gaan betalen voor extra features, dan stopt jouw China-avontuur daar.

ChinaLoveCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij ChinaLoveCupid?

Het goedkoopste ChinaLoveCupid abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van ChinaLoveCupid.com?

  • Speciaal voor het vinden van een Chinese partner
  • Internationale datingsite
  • 3.5
   Populariteit
  • 3.5
   Gebruikersgemak
  • 4
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3.5
   Kosten
  • 3.5 Goed
   Totaalscore

  ChinaLoveCupid FAQ

  Hoe kan ik ChinaLoveCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite ChinaLoveCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw ChinaLoveCupid account.

  ChinaLoveCupid.com opzeggen

  China Love Cupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van ChinaLoveCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op ChinaLoveCupid aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op ChinaLoveCupid.com!

  Laats bijgewerkt: 27 mei 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *