Home / ChatTijd.nl – Kosten, Review en Ervaringen
ChatTijd.nl logo

ChatTijd.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Via de website Chattijd kun je in contact komen met anderen voor een spannende sekschat, sekscammen of een date. Volgens de informatie op de website zijn er dagelijks duizenden leden online. Je kunt een profiel aanmaken zodat andere members je kunnen herkennen. in je profiel kun je wat over jezelf vertellen en aangeven waar je naar op zoek bent. Dit maakt het voor anderen makkelijker om je te vinden. Ook kun je aan de hand van de profielen van andere members gemakkelijk iemand benaderen voor een spannende chat.

ChatTijd.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Gratis chatten

Je kunt op Chatttijd gratis chatten of een webcamgesprek starten. Als je gebruik maakt van de gratis optie is er wel een kans dat je in een wachtrij terechtkomt. Je kunt dit voorkomen door gebruik te maken van de mogelijkheid om betaald te chatten. Dan hoef je niet in de wachtrij en kun je direct contact leggen. De website heeft een bepaald aantal kanalen voor chatgesprekken en als deze vol zijn dan is er dus een wachtrij. Voor Star members geldt deze wachtrij niet. Het is alleen een beetje jammer dat de menu optie Regels & Help verwijst naar een pagina die niet wordt gevonden. Het is dus niet mogelijk om meer te lezen over deze website voordat je een account aanmaakt en inlogt. Wel staat op de website te lezen dat er regelmatig operators online zijn die je vragen kunnen beantwoorden. Wil je dus meer weten dan kun j eventueel een operator aanspreken.

Een date regelen via chattijd

Je kunt via Chattijd ook een seksdate regelen. Je kunt voordat je je aanmeldt aangeven dat je graag in contact komt met mensen uit een bepaalde plaats of regio. Als er iemand online is bij jou in de buurt staat het je natuurlijk vrij om af te spreken om elkaar te ontmoeten. Maar als je dat niet wilt dan kun je het natuurlijk ook gewoon bij een spannende chat laten. Vooral mannen die in een relatie zitten en die te weinig seksuele uitdaging bij hun eigen partner vinden maken van deze optie gebruik. Hoewel je niet echt fysiek vreemd gaat is het wel zo dat veel vrouwen dergelijke activiteiten van hun man niet zo heel erg kunnen waarderen. Wees hier dus wel voorzichtig mee, of wees er open over tegen je partner.

Zijn de profielen op Chattijd echt?

Je loopt op een website als Chattijd het risico verouderde profielen aan te treffen. Omdat een profiel aanmaken gratis is, zullen veel mensen het niet verwijderen als ze de website niet meer gebruiken. Je kunt soms wel aan een profiel zien dat het niet recent is door de datum van aanmelding. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie is chattijd niet de aangewezen site om je geluk te beproeven. Wil je gewoon een ongedwongen en anonieme spannende sekschat dan kun je daarvoor prima terecht op dit platform.

ChatTijd.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ChatTijd?

 • Gratis chatten
 • Geen datingsite
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 28 maart 2022

Eén reactie op “ChatTijd.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Jan Klipsan Jan Klipsan schreef:

  Teveel gaylords, potten en fakers op shittijd dus geen ene moeite waard. Dus mensen bespaar je je tijd! Er zijn betere en leukere sites. Beschouw deze shittijd.nl als shitplaza.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---