Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Webcammen voor geld? Word webcammodel!
webcam model

Webcammen voor geld? Word webcammodel!

Welke online datingsite?
24 augustus 2023

Geld verdienen met je webcam? Het is zeker mogelijk. Met de introductie van het internet zijn de mogelijkheden om vanuit huis te werken ontzettend toegenomen. Zo ook de optie om erotisch thuiswerk op te pakken. En geld verdienen met seks webcammen is een lucratieve onderneming, waar menigeen jaloers op zal zijn als je vertelt hoeveel je er wekelijks mee kunt verdienen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wat houdt seks webcammen in?

Door als webcammodel te werk te gaan, bevredig je eigenlijk mannen door jezelf op erotische wijze te presenteren voor de webcam van je eigen laptop. Je kunt bij verschillende bedrijven aan de slag en krijgt betaald voor de duur waarop mannen geboeid bij jouw channel blijven hangen. Je maakt als het ware korte seksueel getinte filmpjes, waarbij je live bepaalde handelingen uitvoert die mannelijk publiek zullen aantrekken.

seks webcammen

Interactie opbouwen met klanten

Door echt met hen interactie op te bouwen, betrek je hen nog meer bij het spel en zullen ze geneigd zijn langer te kijken naar je filmpje. Hoe langer ze aanwezig blijven op jouw channel, des te meer geld jij verdient. Je bepaalt zelf welke seksueel getinte handelingen of conversatie je uitvoert. Hoe ver je wilt gaan, wordt door niemand opgelegd en heb je helemaal zelf in de hand.

Aan de slag als webcammodel!

Wanneer je als webcammodel aan de slag wilt gaan, doe je er verstandig aan je eerst in het beroep te verdiepen. Zo weet je al een beetje wat je kunt verwachten en wat je zult moeten doen om een goede klantenkring op te bouwen. Je wilt ook niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Toch is er weinig tot geen ervaring nog om als webcammodel te beginnen. Je leert eigenlijk gaandeweg de kneepjes van het vak. Zodra je weet waar je aan toe bent en wat er enigszins van je verwacht wordt, kun je dit zelf helemaal vorm gaan geven.

webcammen setup

Wat heb je nodig als webcammodel?

Het is zeker mogelijk om goed geld te verdienen als webcammodel. Om als webcammodel aan de slag te gaan, heb je een laptop nodig die beschikt over een goede internetverbinding. Over het algemeen hoeft geen één huishouden zich hierover tegenwoordig zorgen te maken, want dit is meestal wel goed geregeld. Je laptop dient over een goede webcam te beschikken. Uiteraard kun je hier ook een nieuwe voor aanschaffen, zodat je goed beeld en geluidsmateriaal hebt. Je wilt immers wel goed in beeld komen, zodat het plaatje dat je wilt presenteren goed overkomt op de mannelijke bezoekers. Zij kunnen immers zo weer wegdrukken als het ze niet aanstaat wat je te bieden hebt. En dit is slecht voor de zaken.

Je wilt juist dat ze direct geïntrigeerd zijn en blijven hangen om van begin tot einde geboeid te blijven kijken. Je kunt attributen gebruiken of sexy lingerie aanschaffen om het geheel nog aantrekkelijker en spannender te doen overkomen. Op een gegeven moment zul je ook vanzelf weten wat de klanten aantrekt of afstoot en uiteraard kun je hier ook eindeloos mee experimenteren. Zo blijft het levendig en inventief en beleef je er zelf ook nog volop plezier aan.

Meld je aan bij een webcamwebsite

Zodra je over het eerste ongemak van het werken voor een webcam bent heengestapt, kun je je gaan aanmelden bij een webcamwebsite. Deze bieden tegen betaling webcam vermaak aan en hebben eigenlijk altijd wel nieuwe modellen nodig. Hier kun je dus terecht als je als webcammodel aan de slag wilt gaan. Laat je goed informeren naar de werkwijze van de webcamwebsites en hoe ze de betalingen doen. Je wilt wel een goede verdienste opbouwen, dus het is zeker belangrijk om hier navraag over te doen. Zodra je bent aangemeld, krijg je je eigen chatbox waarmee je in contact komt met potentiële klanten. Een bekende website website waar je je kunt aanmelden als webcammodels is Club IsLive.

aanmelden

Meld je hier aan als webcammodel bij Club IsLive

Overwinnen van eerste ongemak

Je bent eigenlijk gelijk gereed om voor de camera te verschijnen. Uiteraard kan dit in het begin nog ongemakkelijk aanvoelen, omdat je nog onervaren bent en het mogelijk nog een vreemd idee is om jezelf zo letterlijk en figuurlijk bloot te geven ten opzichte van wildvreemde mannen die zich aan je lopen te vergapen aan de andere kant van de camera. Je weet dat je toeschouwers hebt, die voor seksueel vertier jouw kanaal opzoeken. Het kan nog ergens een drempel zijn om je hier helemaal voor open te kunnen stellen. Je kunt er echter wel op vertrouwen dat dit met de tijd gemakkelijker voor je wordt.

Geld verdienen met webcammen

Vervolgens begint het echte werk. In de gratis chatroom ontmoet je de klanten die voorstellen aan je doen voor seksueel vermaak. Als hetgeen ze voorstellen je aanspreekt, kun je de persoon uitnodigen voor een privé chat. In deze omgeving kan de klant zien wat je doet en hij betaalt ook gelijk voor elke seconde dat hij in deze ruimte aanwezig blijft. Het kan voorkomen dat andere klanten eveneens geïnteresseerd zijn in het voorstel en deze mogen dan ook meekijken tegen betaling. Zo verdien je voor eenzelfde show meer geld. Het is dus zeker een voordeel als je andere klanten ook enthousiast kunt maken voor het optreden dat je gaat geven. Hoe langer ze in de privé chat aanwezig blijven en hoe beter jij ze dus kunt vermaken, des te meer geld je verdient. Je moet de mensen vanuit de chatroom weten te verleiden tot een privé chat, want vanaf dat moment gaat het verdienen van start.

video chat

Hoeveel kun je verdienen als webcammodel?

Eén ding is een feit: geld verdienen met seks webcammen is zeker mogelijk. Afhankelijk van hoe deskundig je de kijker aan de buis weet te kluisteren, kun je soms wel tussen de € 600,- en € 1000,- per week verdienen, oplopend tot wel € 6000,- per maand. Uiteraard zal dit niet gelijk het geval zijn wanneer je net begint met webcammen. Je zult toch eerst moeten wennen aan voor de lens staan, terwijl diverse mannen naar je lopen te staren vanachter hun eigen webcam en zichzelf naar een hoogtepunt helpen.

Financiële motivatie en overwinnen van terughoudendheid

Er kan in eerste instantie nog gêne spelen om volledig vrij te handelen voor de camera, maar je zult merken dat dit na verloop van tijd minder wordt. Zeker als je ziet wat het je oplevert, zal het steeds leuker en uitdagender voor je worden. In het begin kun je zeker al een bedrag van rond de € 300,- tot € 500,- per week kunnen verdienen. Door met het idee te spelen, kun je dit vanzelf uitbouwen naar meer. Je gaat vanzelf het belang inzien om je toeschouwers voor je te winnen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vaak hoef je enkel maar in gesprek te gaan met de heren om te weten wat het publiek graag van je wil zien.

vrouw pc

Indicatie verdiensten als webcammodel

  • Beginnend webcammodel: € 1000,- tot € 2000,- per maand
  • Top webcammodel: €6000,- tot €10.000,- per maand

Extra verdiensten door aanvullend beeldmateriaal

Je kunt bij sommige webcamwebsites nog meer verdienen door aanvullende diensten aan te bieden. Zo kun je extra verdienen door het ontvangen van tips. De klanten kunnen je deze geven als teken van extra waardering. Dus als je een prachtige show weet neer te zetten, levert dit je vaak nog extra bonus verdiensten op. Ook is het mogelijk om opgenomen shows te laten bekijken, waarbij mensen opnieuw per seconde betalen. Op deze manier hoef je zelf niet eens online te zijn om alsnog geld te verdienen.

Eigen baas over tijd en ruimte

Het voordeel van seks webcammen is dat het gewoon in de veiligheid van je eigen huis plaatsvindt. Er is niemand die je vertelt wanneer je moet werken, hoe lang of in welke hoedanigheid. Dit bepaal je allemaal zelf. Dit werk is dan ook zeker goed te combineren met de privésituatie en je verdient er een aangenaam extra zakcentje mee. Dus het loont ook zeker om op dergelijke wijze thuiswerk te verrichten. Er is weinig voor nodig om een goed filmpje in elkaar te zetten, zeker als je je fantasie de vrije loop durft te laten.

> Meld je hier aan als webcammodel bij Club IsLive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---