Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Kan ik afspreken met een webcamgirl?
afspreken webcamgirl

Kan ik afspreken met een webcamgirl?

Welke online datingsite?
16 juli 2021

Stel dat je via een site of ander kanaal een webcamgirl ontmoet met wie het bijzonder goed klikt en je zou haar graag persoonlijk willen ontmoeten. Is dit dan mogelijk, of zijn webcamgirls per definitie onbereikbaar? Dit hangt van een aantal factoren af. In de meeste gevallen is de kans groot dat je bot vangt als je wilt afspreken met een webcamdame. Zij zullen in de meeste gevallen de boot afhouden. Maar wie weet tref jij de uitzondering die deze regel bevestigt.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Werk en privé gescheiden

Webcam girls zijn in de meeste gevallen professionals die er niet op uit zijn om het contact met een klant te intensiveren of er een relatie mee te beginnen. Ze houden hun privéleven strikt gescheiden van hun werk. Niet voor niets werken vrijwel alle webcamsex meiden onder een valse naam en met een vermomming. Ze willen niet het risico lopen om herkend te worden door collega’s of bekenden. En dan past het ook niet om met een klant af te spreken. Als je verliefd wordt op een webcamgirl is de kans groot dat je gevoelens hebt voor een heel andere vrouw dan wie zij in werkelijkheid is. De kans is groot dat jouw webcamdame er in het dagelijks leven heel anders uitziet dan wanneer ze aan het werk is.

webcamgirl

Afspreken kan ook gevaarlijk zijn

Er zijn nog altijd vrouwen die misbruik maken van klanten die verliefd op hen worden. Als je laat merken gevoelens te hebben voor een webcam girl, is de kans aanwezig dat ze misbruik zal maken van de situatie. Ze zal wellicht op een afspraak verschijnen, al dan niet in haar “werk vermomming” en je de indruk proberen te geven dat ze jou ook wel ziet zitten. Maar dan komen er vragen als ‘ik zit krap deze maand, kun je me 100 euro lenen? Je krijgt het volgende week terug” En dat kan uiteindelijk uitmonden in “mijn wasmachine is stuk, jij kunt vast wel een nieuwe voor me kopen.

vermomming

Doe je dat niet? Oh dus je wilt dat je vrouw / je baas er achter komt wat wij samen allemaal voor leuke dingen doen? Zeg het maar hoor”. En dan heb je dus een groot probleem. Over het algemeen geldt de regel dat het niet verstandig is om af te willen spreken met een webcamgirl. Als je seks wilt is een webcamgirl prima, maar als je een relatie wilt kun je beter elders op zoek gaan.

Soms gaat het wel goed

Maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen die de regel bevestigen. Er zijn genoeg verhalen bekend van webcamgirls die hun partner hebben ontmoet tijdens hun werk. Want ongeacht het werk dat ze doen is een webcamdame natuurlijk ook maar een gewoon mens van vlees en bloed die gevoelens kan krijgen voor een ander. En wie weet ben jij die ander wel en zijn de gevoelens die jij voor de webcamgirl hebt wel degelijk wederzijds. Dan is het natuurlijk nog even de vraag of ze doorgaat met dit werk op het moment dat jullie een relatie krijgen. Dat is iets waar jullie samen uit moeten komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.