Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / 8 manieren om gemogen te worden zonder een woord te spreken!
zonder woorden

8 manieren om gemogen te worden zonder een woord te spreken!

Welke online datingsite?
11 februari 2021

Het is helemaal niet zo moeilijk om leuk gevonden te worden. Je hoeft hiervoor niet eens een woord te spreken om een blijvende indruk achter te laten, die je in de smaak doen vallen bij familie, vrienden en op je werk. Hieronder zullen we enkele tips geven die je met gemak leuker maken.

Snel naar de 8 manieren:

1. Vasthouden van warmte

Uit onderzoek blijkt dat je meer gemogen wordt, als de andere persoon een warm object, zoals een kop koffie in hun handen houdt. Fysieke warmte wordt direct gelinkt met hoe je door de ander wordt beschouwd. In het onderzoek kregen enkele kandidaten een warm object in handen en anderen een koud object, waarna er over de persoon met wie ze in contact kwamen vragen werden gesteld. Op de vraag hoe warm deze persoon overkwam, verschilden de antwoorden op grond van het object dat ze vasthielden. Wil je dus gemogen worden, geef de ander dan iets warms in handen en ze zullen gelijk vriendelijker over je denken.

koffie vasthouden

2. Spreek op hoge toon

Als je spreekt, is het verstandig om dit met een hoge pitch te doen. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een hoge toon als betrouwbaarder en aardiger worden geschouwd.

spreken

3. Kleed je stijlvol

Als je je in de buitenwereld begeeft, is het belangrijk om je zo stijlvol mogelijk te kleden. Hoe beter je gekleed bent, des te eerder zul je betrouwbaar, open en vriendelijk worden gevonden.

stijlvol

4. Wees zelfverzekerd en energiek

Hoe energieker en zelfverzekerder je overkomt, des te eerder zullen mensen geneigd zijn je te mogen. Wees open, duidelijk en druk en niemand kan meer om je heen.

energiek

5. Kopieergedrag

Uit onderzoek blijkt dat het veel uitmaakt in hoeverre je het gedrag van je gesprekspartner nadoet. Gezichtsuitdrukkingen, bewegingen, manier van praten, alles geeft aan dat je je verbonden voelt met de ander en dat geeft een gevoel van vertrouwen en word je eerder gemogen.

kopieergedrag

6. Ga om met mensen die je als vriend wilt hebben

Door veel gezien te worden, word je bekend en dit draagt bij aan je populariteit. Hoe vaker je gezien wordt, des te meer mensen zich reeds met je verbonden voelen, zelfs als je niet kennen.

vriend

7. Raak je gesprekspartner aan

Het blijkt dat je meer succes behaald bij mensen wanneer je hun zachtjes aanraakt. Even een hand op hun arm leggen of tegen de schouder aan, geeft veel mensen een gevoel van vertrouwen en gemogen worden en dit draagt bij aan je populariteit.

aanraken

8. Geef een glimlach

Iedereen houdt van een mooie glimlach, dus geef deze gul weg. Je wordt hierdoor benaderbaar en iedereen voelt zich een stuk prettiger in je omgeving.

glimlach

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.