Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Dating in Zuid-Holland - Tips voor een date!
Dating in Zuid-Holland

Dating in Zuid-Holland - Tips voor een date!

Welke online datingsite?
29 augustus 2022

Het zal niet heel erg moeilijk zijn om een met een date een leuke tijd in de provincie Zuid-Holland te hebben. Er zijn vele grote steden waarvan Rotterdam de grootste is. In dit artikel geven we je een aantal tips!

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Daten in de provincie Zuid-Holland

Na het bezoek aan het museum kun je dan beide nog wat gaan drinken en bespreken wat je allemaal hebt gezien. Hou je nu niet zo van cultuur dan is er ook niets aan de hand. Zuid-Holland is een levende provincie met voldoende leuke plekken waar jij en je date zich kunnen maken. Als je wilt uitgaan dan heb je keuze genoeg en er zijn dan ook speciale uitgaansgelegenheden waar je als dertiger en veertiger terecht kunt. Een saaie date plannen in Zuid-Holland is dan ook bijna onmogelijk. Bespreek dus rustig met je date wat je beiden leuk vindt om te doen.

Meer dan 130 musea!

Ben je een liefhebber van musea en heb je afgesproken met een man of een vrouw die hier ook een liefhebber van is dan zal je helemaal je hart op kunnen halen. In deze provincie zijn er namelijk meer dan 130 museums te vinden. Uiteraard zal je de meer bekende musea zoals Naturalis wel kennen maar het kan ook leuk zijn om eens in een museum een kijkje te gaan nemen die je beide nog niet kent. Door de ruime keuze zal er altijd een museum zijn waar zowel jij als je date een leuke tijd gaan hebben.

Daten in de natuur

Als jullie beiden natuurliefhebbers zijn dan is een mooie wandeling een goed idee. Ook dan zou je weer een bezoek aan een museum zoals de Hortus Botanicus kunnen brengen. Het leuke aan de provincie Zuid-Holland is dat je hier altijd wat te doen vindt en dat je op deze manier voor een leuke geslaagde date kunt gaan zorgen.

Botanicus

Zuid-Holland biedt genoeg mogelijkheden voor een bijzondere date

Doordat je in de provincie Zuid-Holland zoveel mogelijkheden hebt is het ook een leuk idee om eens voor een bijzondere date te gaan zorgen. Doe eens wat anders dan afspreken in een kroeg en alleen wat te gaan drinken. Glow Golf is een mooi voorbeeld van een bijzondere date. Je kunt hier wel op een hele bijzondere manier golf gaan spelen en dit zal jullie beiden dan veel plezier gaan bezorgen.

Een kroegje bezoeken

Na het spel kun je dan altijd nog een kroegje op gaan zoeken en daar een lekker drankje gaan nemen. Het voordeel van eerst een activiteit doen is dat je dan al snel de zenuwen kwijt bent en dat je na de activiteit ook voldoende hebt om over te gaan praten. Wees dus origineel want zo maak je ook indruk op je date. Zorg wel dat je zeker weet dat je date wel van deze activiteit houdt en je kunt het dan ook gerust eerst met hem of haar gaan bespreken. Daten in Zuid-Holland is divers en het maakt eigenlijk niet uit waar je beiden van houdt. In de grote steden heb je de diverse activiteiten dan vaak ook nog op loopafstand zodat je er een zeer gevarieerde date van kunt gaan maken.

Daten in Rotterdam

Voor een date in Rotterdam hoef je er natuurlijk niet te wonen. Het is ook een stad waar je kunt afspreken met een date omdat het voor jullie allebei goed en makkelijk bereikbaar is. Rotterdam is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Als je met je date afspreekt in Rotterdam dan zijn er genoeg mogelijkheden om samen iets leuks te gaan doen.

rotterdam

Naar een concert of naar de film met je date in Rotterdam

Als er een concert is in Rotterdam van een artiest die jullie beiden leuk vinden dan kun je daar samen heen gaan. Het geeft jullie de gelegenheid om elkaar vooraf beter te leren kennen maar ook als de ontmoeting wat tegenvalt hebben jullie in ieder geval nog het concert waar je samen van kunt genieten. Een andere mogelijkheid is om samen naar de film te gaan, er zijn bioscopen genoeg in Rotterdam. Na afloop kunnen jullie dan als het nog steeds gezellig is nog wat gaan drinken om over de avond na te praten. En dan is het natuurlijk de vraag of er een vervolg komt op je eerste date in Rotterdam.

Spreek altijd buiten de deur af

Ook al woon je alleen en kun je dus uitnodigen wie je wilt bij je thuis, toch is het verstandiger om een eerste date op een neutrale locatie te plannen. Dit maakt het namelijk makkelijker om er eventueel vroegtijdig een punt achter te zetten. En, maar laten we hopen dat dit niet aan de orde is, degene waar je mee afspreekt kan geen gekke dingen gaan doen omdat er altijd andere mensen aanwezig zijn. Intieme onderonsjes kun je altijd later nog afspreken als blijkt dat het echt klikt tussen jullie. Als je iemand thuis uitnodigt en je weet al na een half uur dat hij of zij niet je grote liefde gaat worden dan kan het een hele lange avond gaan worden.

rotterdam skyline

Wat doe ik als ik een date echt helemaal niks vind?

Als eigenlijk meteen duidelijk is dat je date niet degene is waar jij de rest van je leven of zelfs maar deze avond mee wilt doorbrengen, dan kun je een paar dingen doen. Je kunt de avond uit zitten en na afloop vriendelijk maar beslist aangeven dat er geen vervolg komt. Je kunt ook als jullie van plan waren samen wat te gaan eten het alleen bij een drankje laten en zeggen dat er helaas iets tussen is gekomen waardoor je over een uur weer weg moet. Deze smoes werkt goed als je niet de moed hebt om eerlijk te zijn.

Laat wel wat van je horen achteraf

Het is dan wel zo fair om bijvoorbeeld de volgende dag te laten weten dat er wat jou betreft geen vervolg gaat komen. Niets meer laten horen kan ook maar is wel heel erg onbeleefd en daarom dus not done. Je kunt ook nog met een vriend of vriendin afspreken dat hij of zij je belt met een zogenaamd noodgeval als je echt weg wilt bij je date. Maar ook dat is een noodoplossing die je alleen in het uiterste geval kunt inzetten.

Wanneer heeft mijn date kans van slagen?

Je date heeft de grootste kans van slagen als je eerlijk bent. Als je liegt over je leeftijd, je uiterlijk of andere belangrijke zaken dan is de kans op een afknapper erg groot. Een meisje die denkt af te spreken met een jongen van haar leeftijd en geconfronteerd wordt met een man die haar vader had kunnen zijn zal in de meeste gevalle n niet blij zijn. Een profielfoto van 10 jaar en 20 kilo geleden zal ook niet echt helpen als je iemand uiteindelijk in het echt ontmoet. Als iemand op je valt op basis van eerlijke informatie en een recente foto dan is de kans dat het een geslaagde date wordt in ieder geval een stuk groter.

liefde in rotterdam

Toon belangstelling voor je date

Als je een date voor het eerst ontmoet is het de bedoeling dat je elkaar leert kennen. Dat lukt alleen als je oprecht geïnteresseerd bent in de man of vrouw die tegenover je zit. Stel dus geen vragen zonder naar het antwoord te luisteren. Onderwerp je date ook niet aan een kruisverhoor. Informeren nar iemands werk is heel attent, maar daar hoort niet meteen de vraag bij hoeveel iemand verdient en of hij of zij verwacht binnenkort nog promotie te maken.

Praat niet over geld

Over geld praten is sowieso te vermijden tijdens een eerste date. Als je zo duidelijk laat merken dat je niet echt tevreden bent over iemands carrière tot nu toe dan is de kans dat jullie date een vervolg krijgt vrij klein. Als je ambities te hoog liggen is de kans dat je ooit iemand ontmoet met wie het tot een volgende date komt ook niet heel groot. Kijk naar iemands positieve kanten en beoordeel of je met de misschien minder leuke punten kunt leven. Dan kan het uiteindelijk best nog eens meevallen. Nobody’s perfect tenslotte.

Eén reactie op “Dating in Zuid-Holland – Tips voor een date!”

  1. Avatar for Henk Henk schreef:

    Ben op zoek naar een leuke vrouw om iets moois op te bouwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *