Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Dating in Zeeland – Leuke ideeën voor een date!
Dating in Zeeland

Dating in Zeeland - Leuke ideeën voor een date!

Welke online datingsite?
02 juni 2021

Zeeland is een prachtige provincie met de fraaie Deltawerken en de mooie kustlijnen. Toch is het ook een provincie waar in vergelijking met andere provincies niet veel mensen wonen. Wil je dan ook een leuke date vinden in Zeeland dan kun je denken dat dit lastiger is dan in andere provincies. Toch valt dit reuze mee want bij de online datingsites staan veel mensen uit deze provincie ingeschreven. Je zal zien dat als je hier duidelijk je profiel invult en helder bent waarna je op zoek bent dan het helemaal niet zo moeilijk is om een leuke date te gaan vinden. We noemden net al een aantal leuke plekken waar je heen kunt gaan.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Lopen langs de kusten van Zeeland

Het lopen langs de kust is prachtig om te doen en zo heb je meteen genoeg gespreksstof. Op het strand kom je genoeg dingen tegen waarover je kunt praten en zo weet je dat het gesprek niet snel stil zal komen te vallen. Wil je nu graag een rustige date dan kun je er ook voor gaan kiezen om lekker uit eten te gaan. In de steden Middelburg, Goes en Vlissingen kun je voldoende leuke en romantische restaurants vinden om heerlijk uit eten te gaan en je date op deze manier beter te leren kennen.

kust zeeland

Een drankje doen in Zeeland

Na het eten kun je dan een leuke kroeg opzoeken en daar lekker nog een drankje gaan doen. Je zal zien dat er mogelijkheden genoeg zijn om de date te laten slagen. Zorg van tevoren dan wel dat je op date gaat met iemand die wel bij je past. Ook hier heb je steeds meer mogelijkheden voor bij de online datingsites. De automatische matchingsystemen die worden ook steeds geavanceerder en beter. We kunnen je niet garanderen dat je meteen de liefde van je leven gaat vinden maar de kans op een leuke date die is wel een stuk groter dan wanneer je iemand in een uitgaansgelegenheid aanspreekt.

Zorg dat je weet wat je date leuk vindt

Het kan dan wel zijn dat je een date hebt gevonden die echt bij je past maar het is dan wel aan te raden dat je weet wat je date leuk vindt. Bespreek dan ook van tevoren wat je beide leuk vindt. Dit kun je doen door de berichten te gebruiken op de online datingsite maar het is nog beter om elkaar te bellen. Op deze manier praat je toch een stuk makkelijker en dit neemt ook al de eerste zenuwen weg voor als je elkaar voor het eerst ziet. Wanneer je ergens naar toe gaat waarvan je weet dat zowel je date als jij dit leuk vindt dan zal de avond ook makkelijker verlopen.

date drankje

Het zal ongetwijfeld nog weleens voorkomen dat je een ongemakkelijk moment hebt of dat er een stilte valt. Toch zal je zal zien dat als de date wat langer duurt dat het steeds makkelijker zal gaan en dat je dan ook steeds makkelijker met elkaar gaat praten. Wees dus duidelijk tegenover de man of vrouw waarmee je op date gaat en laat weten wat jij leuk vindt om te doen en vraag ook wat een ander voor interesses heeft.

Daten in Vlissingen

Als je in Vlissingen bent, kan je er natuurlijk voor kiezen om naar het strand te gaan met dat leuke afspraakje. Maar er zijn nog zoveel meer dingen die je zou kunnen doen, daarom hier wat tips om je op weg te helpen. En als je dan alsnog naar het strand zou willen gaan, dan hebben we daar ook wat tips voor.

Kazematten, Verken en MuZEEum

Deze bouwwerken zijn al ruim tweehonderd jaar oud en onderdeel van de vestingwerken in Vlissingen. Het is heel indrukwekkend om hier eens een kijkje te gaan namen. Deze bouwwerken hadden militaire doeleinden en werden gebruikt tegen vijandig vuur, maar er werden ook voorraden bewaard zoals wapens en munitie. Ook konden de militairen in tijden van oorlog hier wonen. Om alle hoogtepunten van Vlissingen te zien, kan je meelopen tijdens de wandeling ‘Verken Vlissingen’. De route is zo’n zes kilometer lang, maar dan zie je wel alles wat deze stad te bieden heeft. Natuurlijk kan een bezoekje aan MuZEEum niet uitblijven als je nog nooit in Vlissingen bent geweest. Hier leer je van alles over de tijd van de VOC maar ook over hoe het er tegenwoordig aan toe gaat met de scheepvaart in Vlissingen.

vlissingen

De boulevard van Vlissingen

Natuurlijk kan je ook een bezoek brengen aan de boulevard. Dit is namelijk wel de langste zeeboulevard van Nederland. Je kan je dus voorstellen dat er genoeg te zien valt en je overal terecht kan voor een lekker drankje of een hapje te eten. De grote zeeheld Michel De Ruijter is hier ook te bewonderen en hoor je de klanken van het windorgel.

Toch naar het strand

Het kan zo zijn dat je toch met je date op het strand terecht komt. Geen ramp, geen probleem. Het strand hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn voor een date. Je kan er namelijk voor kiezen om zelf een picknick voor te bereiden en mee te nemen. Neem wel bakjes mee die goed en makkelijk af te sluiten zijn, want anders heb je binnen de kortste keren overal zand in en dat wil je natuurlijk niet. Of maak gewoon een fijne wandeling en kijk je ogen uit naar de schepen, mensen die watersporten beoefenen en gewoon de mensen op het strand. Je kan natuurlijk ook een hele actieve date voorbereiden en zelf watersport gaan doen of lekker volleyballen op het strand.

strand vlissingen

Uitwaaien

Als het weer iets minder is, maar het is wel droog, dan nog kan het strand een prachtige plek zijn. Ga even lekker uitwaaien met elkaar om vervolgens ergens op te warmen met een lekkere warme kop soep of een warme chocomelk met slagroom. De zee kan prachtig zijn als de wind er flink tegen tekeer gaat. Als jullie samen bijna wegwaaien door de krachten van de natuur, kan dit grappige momenten opleveren waar je jullie samen na afloop hard om kunnen lachen. En dat wil je natuurlijk wel aan het einde van dit afspraakje in Vlissingen, dat jullie het beiden niet zo heel erg snel zullen vergeten.

Daten in Middelburg

Mensen zijn weleens van mening dat Nederland maar klein is, dat er over het algemeen weinig te beleven valt, en dat het soms maar gewoon saai is. Maar we zouden wat vaker blij moeten zijn dat ons landje zo klein is, want dat geeft ons de mogelijkheid om buiten onze eigen vertrouwde en bekende stad op date te gaan. Natuurlijk kan je deze tips ook lezen als je wel bekend bent met Middelburg. Er zijn altijd manieren om een stad (beter) te leren kennen.

Een klein stukje geschiedenis van Middelburg

Veel mensen liezen de geschiedenis van ons land en alle prachtige steden steeds verder uit het oog. Maar het kan juist een leuk gespreksonderwerp zijn tijdens je afspraakje. Het kan ervoor zorgen dat die ongemakkelijke stiltes niet hoeven te vallen of in ieder geval niet al te pijnlijk lang hoeven te zijn. Zorg dus dat wat dingen weet over de stad waar je bent. Zoals bekend is Middelburg de hoofdstad van Zeeland. Tot aan de 16e eeuw was deze stad zelfs de grootste koopliedenstad. En het zelfs ooit een van de vier grootste steden van Nederland. Dat is natuurlijk wel al een tijdje geleden, maar toch interessant om te weten. Er zijn flink wat straatbordjes met een buitenlands karakter. Dit komt omdat de haven van Middelburg vroeger erg in trek was bij onder andere Engelse en Franse schepen.

middelburg

Maar wat kan je in Middelburg zoal doen?

Voor de mensen die niet zo bekend zijn in Middelburg is het echt aan aanrader om naar het Zeeuws museum te gaan. Er zijn de meest prachtige dingen te zien die veel vertellen over de rijke geschiedenis van Zeeland. Een van de echte trekkers hier zijn de wandtapijten uit de 16e eeuw. Maar zelfs als je bekend bent in Middelburg en al menig schoolreisje hebt gehad naar dit museum, kan het de moeite waard zijn om er nog eens naar toe te gaan. Er zijn namelijk regelmatig nieuwe tentoonstellingen te vinden. Bovendien is het café van het museum een leuke plek om even rustig te gaan zitten. Ze serveren er verse producten uit de streek, dus je weet dat je altijd goed zit voor een lekker hapje.

middelburg

Het Bomenboekje

Een leuke manier om iets van de stad te zien en ook nog eens iets nieuws te leren, kan tegenwoordig met de komst van het Bomenboekje. Door dit boekje kan je drie wandelingen maken door de stad, die allemaal drie uur duren. Je kan ze natuurlijk ook inkorten of op een bepaalde manier combineren. Je leert door het boekje veel over de oude bomen en de aanplanting. Maar er wordt ook gesproken over de bladeren, bloemen en alle andere dingen die met bomen te maken hebben. Daarnaast zie je ook erg veel van de mooie binnenstad van Middelburg. Wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is. Sommige bomen werden niet alleen gepland omdat het mooi was, maar sommige bomen hebben ook echt een speciale betekenis. Op deze manier leer je echt eens anders kennismaken met deze prachtige stad in Zeeland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.