Welke Online Datingsite
schoolbank opzeggen

Schoolbank opzeggen

Welke online datingsite?
13 augustus 2021

Schoolbank opzeggen? Lees hier hoe je stapsgewijs eenvoudig je account verwijderd of een abonnement kunt opzeggen. Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Schoolbank? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw schoolbank account.

Schoolbank.nl account verwijderen

Helaas is het niet mogelijk om met een aantal simpele muisklikken je account te verwijderen. Daarom is het nodig om contact op te nemen met de helpdesk van Schoolbank.nl.

 

Stap 1: Open je eigen email programma. ( bijvoorbeeld Hotmail, of Gmail)

Stap 2: Vul bij de ontvanger ( Aan:) het volgende e-mailadres in: service@schoolbank.nl

Stap 3: Geef in een kort bericht aan dat je je account wilt verwijderen van Schoolbank.nl. Vergeet niet om je geregistreerde email adres en gebruikersnaam te vermelden!

 

Je hebt nu je account verwijderd van Schoolbank.nl!

 

 

64 reacties op “Schoolbank opzeggen”

  1. Avatar for Adrie de Jong Bouw Adrie de Jong Bouw schreef:

    Ik wl afgemeld worden. Zodra ik het bedrag zie dat het van mijn rekening afgehaald is, maak ik er werk van. NvD. Adrie de Jong Bouw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items