Home / WooPlus – Kosten, Review en Ervaringen
WooPlus logo

WooPlus - Kosten, Review en Ervaringen

WooPlus is een dating app voor mensen met een maatje meer. Vooral BBW (Big Beautiful Women) en BHM (Big Handsome Men) worden uitgenodigd om zich aan te melden. Je kunt een gratis account aanmaken en daarna werkt WooPlus net zoals bekende datingsites. Je swipet een foto van een andere member naar links om hem af te wijzen of naar rechts om aan te geven dat je deze persoon leuk vindt. Als de ander jouw foto ook naar rechts swipet is er een match en kunnen jullie met elkaar chatten. Het gebruik van WooPlus is gratis.

WooPlus
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Wereldwijde app

WooPlus heeft ruim 3 miljoen leden maar die zitten wel over de hele wereld verspreid. Je kunt wel in de buurt van je eigen woonplaats zoeken om te voorkomen dat je in contact komt met een member die in Amerika, Azië of Australië woont. Dit maakt het daten immers wel erg lastig. Je kunt op plaatsnaam zoeken maar je zult er dan al snel achter komen dat het aantal members in Nederland beperkt is. Dat is ook niet zo vreemd. Er zijn veel Nederlandstalige datingsites die nu eenmaal meer voor de hand liggen voor inwoners van Nederland. De kans dat je in Nederland via WooPlus een leuke date vindt is dus niet zo heel groot.

Geen kosten voor berichtenverkeer

Het grote voordeel van WooPlus is dat het gratis is om te chatten met andere members. Daardoor kun je deze app gewoon eens uitproberen om te zien of het iets is dat bij je past. Je bent niet meteen grote bedragen kwijt voor het versturen van berichten of voor een abonnement. Als het je niet bevalt kun je je account gewoon weer verwijderen. Wees wel altijd op je hoede met het maken van een afspraak. Leer elkaar eerst goed kennen voordat je besluit om een date af te spreken. En als je dan al een afspraak maakt is het belangrijk om de eerste keer op neutraal terrein af te spreken. Spreek af in een restaurant, een café of ga samen naar de film of een museum. Zo is de kans het kleinst dat je date niet loopt zoals je had gehoopt. Zorg ook altijd dat je je mobiele telefoon bij je hebt zodat je iemand kunt bellen als er toch iets misgaat. Als de date wel een succes is dan kun je natuurlijk een volgende afspraak wel bij één van jullie thuis maken.

Vrouwvriendelijke dating

WooPlus geeft op de website aan vooral oog te hebben voor vrouwvriendelijke dating. De site richt zich vooral op mensen met een maatje meer en het is de eigenaren er kennelijk veel aan gelegen om vooral vrouwen die zich aanmelden te beschermen. Er is een speciaal matching systeem ontwikkeld waarbij wordt geprobeerd om de juiste man aan de juiste vrouw te koppelen. Het zijn wel vooral jongeren die zich aanmelden bij WooPlus, het lijkt een dating app die vooral onder twintigers populair is. Je kunt WooPlus niet via de browser gebruiken. Wil je WooPlus ontdekken dan moet je de app op je smartphone of tablet installeren. Er is een app voor Apple en Android beschikbaar.

WooPlus screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Wooplus?

 • Specifiek gericht op BBW dating
 • Vrouwvriendelijk
 • Wereldwijd daten is niet voor iedereen geschikt
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 17 oktober 2021

Eén reactie op “WooPlus – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Penny Penny schreef:

  Hi There,

  I came across this article and see that WooPlus is mentioned – big thanks for that!

  Would it be possible to link to WooPlus (http://www.wooplus.com/) so that those who would like to find out more about the app and learn our latest updates can easily do so?

  And if you have any other questions, free to let me know.

  Much appreciated!
  Penny & WooPlus Team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *