Home / Daten als plus-size? Bekijk deze datingsites! / Is WooPlus het geld waard? Lees onze recensie en ervaringen!
WooPlus logo

Is WooPlus het geld waard? Lees onze recensie en ervaringen!

Ben je op zoek naar een dating app speciaal ontworpen voor mensen met een maatje meer? Maak kennis met WooPlus, dé dating app voor BBW (Big Beautiful Women) en BHM (Big Handsome Men). Op WooPlus kun je een gratis account aanmaken en genieten van een gebruiksvriendelijke ervaring vergelijkbaar met andere populaire datingsites. Swipe naar links om iemand af te wijzen of naar rechts om aan te geven dat je interesse hebt. Bij een wederzijdse swipe naar rechts ontstaat er een match en kun je beginnen met chatten. WooPlus biedt een platform waar curvy singles elkaar kunnen ontmoeten en liefde kunnen vinden. Ontdek de kosten, lees reviews en ervaar het zelf op WooPlus.

WooPlus
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Vind liefde en connecties op WooPlus: dé BBW en BHM dating app

WooPlus is een dating app voor mensen met een maatje meer. Vooral BBW (Big Beautiful Women) en BHM (Big Handsome Men) worden uitgenodigd om zich aan te melden. Je kunt een gratis account aanmaken en daarna werkt WooPlus net zoals bekende datingsites. Je swipet een foto van een andere member naar links om hem af te wijzen of naar rechts om aan te geven dat je deze persoon leuk vindt. Als de ander jouw foto ook naar rechts swipet is er een match en kunnen jullie met elkaar chatten. Het gebruik van WooPlus is gratis.

Wereldwijde app

WooPlus heeft ruim 3 miljoen leden maar die zitten wel over de hele wereld verspreid. Je kunt wel in de buurt van je eigen woonplaats zoeken om te voorkomen dat je in contact komt met een member die in Amerika, Azië of Australië woont. Dit maakt het daten immers wel erg lastig. Je kunt op plaatsnaam zoeken maar je zult er dan al snel achter komen dat het aantal members in Nederland beperkt is. Dat is ook niet zo vreemd. Er zijn veel Nederlandstalige datingsites die nu eenmaal meer voor de hand liggen voor inwoners van Nederland. De kans dat je in Nederland via WooPlus een leuke date vindt is dus niet zo heel groot.

Geen kosten voor berichtenverkeer

Het grote voordeel van WooPlus is dat het gratis is om te chatten met andere members. Daardoor kun je deze app gewoon eens uitproberen om te zien of het iets is dat bij je past. Je bent niet meteen grote bedragen kwijt voor het versturen van berichten of voor een abonnement. Als het je niet bevalt kun je je account gewoon weer verwijderen. Wees wel altijd op je hoede met het maken van een afspraak. Leer elkaar eerst goed kennen voordat je besluit om een date af te spreken. En als je dan al een afspraak maakt is het belangrijk om de eerste keer op neutraal terrein af te spreken. Spreek af in een restaurant, een café of ga samen naar de film of een museum. Zo is de kans het kleinst dat je date niet loopt zoals je had gehoopt. Zorg ook altijd dat je je mobiele telefoon bij je hebt zodat je iemand kunt bellen als er toch iets misgaat. Als de date wel een succes is dan kun je natuurlijk een volgende afspraak wel bij één van jullie thuis maken.

Vrouwvriendelijke dating

WooPlus geeft op de website aan vooral oog te hebben voor vrouwvriendelijke dating. De site richt zich vooral op mensen met een maatje meer en het is de eigenaren er kennelijk veel aan gelegen om vooral vrouwen die zich aanmelden te beschermen. Er is een speciaal matching systeem ontwikkeld waarbij wordt geprobeerd om de juiste man aan de juiste vrouw te koppelen. Het zijn wel vooral jongeren die zich aanmelden bij WooPlus, het lijkt een dating app die vooral onder twintigers populair is. Je kunt WooPlus niet via de browser gebruiken. Wil je WooPlus ontdekken dan moet je de app op je smartphone of tablet installeren. Er is een app voor Apple en Android beschikbaar.

WooPlus screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Wooplus?

 • Speciaal ontworpen voor BBW en BHM singles, waardoor er een specifieke community is voor mensen met een maatje meer.
 • Gemakkelijke en intuïtieve gebruikersinterface, waardoor het navigeren en gebruik van de app soepel verloopt.
 • Diverse functionaliteiten, zoals het swipen naar potentiële matches en chatten met andere leden, bieden een interactieve ervaring.
 • Groeiende populariteit en een toenemend aantal gebruikers vergroten de kans op het vinden van een geschikte match.
 • Betrouwbare klantenservice die klaar staat om vragen en problemen op te lossen.
 • Mogelijkheid van concurrentie en overaanbod binnen de specifieke BBW en BHM datingmarkt, wat invloed kan hebben op de keuze en beschikbaarheid van matches.
 • Kosten verbonden aan premium lidmaatschappen, wat beperkingen kan opleggen aan gebruikers met een gratis account.
 • Mogelijkheid van nep- of inactieve profielen, zoals bij elke online datingapp.
 • Beperkte functionaliteiten voor gratis accounts, wat invloed kan hebben op de gebruikservaring voor niet-betalende gebruikers.
 • Mogelijke afhankelijkheid van het swipe-systeem voor het selecteren van matches, wat persoonlijke voorkeuren zou kunnen beperken.

Kosten en functionaliteiten van WooPlus: Een uitgebreide review

Op zoek naar een dating app speciaal ontworpen voor mensen met een maatje meer? WooPlus biedt een platform voor BBW (Big Beautiful Women) en BHM (Big Handsome Men) om liefde en connecties te vinden. In onze uitgebreide review ontdek je de kosten, functionaliteiten en ervaringen van WooPlus. Leer meer over de gratis accountregistratie, het swipe-systeem om potentiële matches te ontdekken en de chatmogelijkheden. Lees de ervaringen van anderen en bepaal of WooPlus de juiste keuze is voor jou. Met WooPlus kun je vol vertrouwen op zoek gaan naar liefde en relaties binnen een inclusieve gemeenschap. Meld je vandaag nog aan en ontdek de mogelijkheden van WooPlus!

 • 3.1

  Populariteit

  WooPlus geniet een groeiende populariteit onder BBW en BHM singles die op zoek zijn naar liefde en connecties. Steeds meer mensen sluiten zich aan bij deze dating app, waardoor de kans op het vinden van een match toeneemt. Ontdek zelf waarom WooPlus zo geliefd is binnen de community!

 • 3

  Gebruikersgemak

  Met een intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke functies is WooPlus gemakkelijk te navigeren. Het aanmaken van een account en het swipen door profielen gaat vlot en probleemloos. Zelfs als je nieuw bent in de wereld van dating apps, zul je snel je weg vinden op WooPlus.

 • 3.1

  Functionaliteiten

  WooPlus biedt diverse functionaliteiten om het online datingproces te verbeteren. Van het swipen naar potentiële matches tot het chatten met andere leden, de app zorgt voor een interactieve en boeiende ervaring. Ontdek welke unieke functies WooPlus te bieden heeft!

 • 3

  Klantenservice

  WooPlus hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt een betrouwbare klantenservice. Het supportteam staat klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen. Met snelle en behulpzame ondersteuning zorgt WooPlus ervoor dat gebruikers zich gewaardeerd voelen.

 • 3

  Kosten

  WooPlus biedt verschillende lidmaatschapsopties, waaronder een gratis account met beperkte functies en premium lidmaatschappen tegen betaling. Ontdek de kosten en voordelen van de diverse abonnementen en beslis welke optie het beste bij jou past.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Met een combinatie van populariteit, gebruikersgemak, functionele features, goede klantenservice en duidelijke kosten, verdient WooPlus een hoge totaalscore. Ontdek zelf waarom WooPlus een gewaardeerde keuze is binnen de BBW en BHM datingwereld.

Veelgestelde vragen WooPlus

Wat zijn de kosten van WooPlus?

De kosten van WooPlus zijn afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, variërend van 1 maand tot 12 maanden. De prijzen worden duidelijk vermeld op de website van WooPlus en kunnen variëren op basis van eventuele kortingen of aanbiedingen.

Kan ik WooPlus gratis gebruiken?

WooPlus biedt een gratis lidmaatschapsoptie, waarmee je basisfuncties van de app kunt gebruiken. Met het gratis lidmaatschap kun je profielen bekijken en swipen om interesse te tonen. Er zijn echter ook premiumfuncties beschikbaar waarvoor een betaling vereist is, zoals onbeperkt swipen en toegang tot extra functies. Deze premiumfuncties zijn beschikbaar via verschillende abonnementen die kunnen worden aangeschaft.

Hoe kan ik mijn WooPlus-abonnement annuleren?

Als je je WooPlus-abonnement wilt annuleren, dien je contact op te nemen met de klantenservice van WooPlus. Ze zullen je begeleiden bij het annuleringsproces en eventuele vragen beantwoorden. Het is belangrijk om te onthouden dat de annuleringsvoorwaarden kunnen variëren afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt gekozen. Zorg ervoor dat je de specifieke annuleringsvoorwaarden controleert die van toepassing zijn op jouw abonnement.

Zijn er positieve ervaringen met WooPlus?

WooPlus heeft veel gebruikers wereldwijd en er zijn positieve ervaringen te vinden. Sommige gebruikers waarderen de app vanwege de gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om mensen met dezelfde interesses en voorkeuren te ontmoeten. Het is echter belangrijk op te merken dat elke persoonlijke ervaring kan variëren en afhankelijk is van individuele verwachtingen en voorkeuren.

Is WooPlus veilig en betrouwbaar?

WooPlus neemt de veiligheid en betrouwbaarheid van haar gebruikers serieus. Ze hebben maatregelen genomen om de privacy van gebruikers te beschermen en zorgen voor een veilige online omgeving. Ze moedigen gebruikers aan om verdachte activiteiten of profielen te melden en hebben een team dat zich bezighoudt met het modereren van de community. Het is echter altijd verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het communiceren met anderen op een online datingplatform.

Laats bijgewerkt: 13 mei 2023

Eén reactie op “Is WooPlus het geld waard? Lees onze recensie en ervaringen!”

 1. Penny schreef:

  Hi There,

  I came across this article and see that WooPlus is mentioned – big thanks for that!

  Would it be possible to link to WooPlus (http://www.wooplus.com/) so that those who would like to find out more about the app and learn our latest updates can easily do so?

  And if you have any other questions, free to let me know.

  Much appreciated!
  Penny & WooPlus Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---