Home / WeetWieJeDate - Kosten, Review en Ervaringen
WeetWieJeDate logo

WeetWieJeDate - Kosten, Review en Ervaringen

Daten op “Weet Wie Je Date” Is eenvoudig en betrouwbaar online daten. WeetwiejeDate.nl is een datingsite die mannen en vrouwen helpt een partner te zoeken voor een date, vaste relatie of mailcontact. Wanneer je contacten gaat leggen via een datingsite wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat diegene met wie praat of echt is wie hij zegt dat hij of zij is. Bij datingsite weetjewiejedate.nl worden alle profiel zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Dit zorgt er voor dat de kans op fake profielen aanzienlijk wordt beperkt en jij op een veilige en betrouwbare manier kunt online daten. De verhouding tussen vrouwen en mannen ligt op dezer datingsite ongeveer gelijk met een verhouding van 52% vrouw en 48% man. Althans als we de cijfers op de homepage van deze datingwebsite mogen geloven.

WeetWieJeDate
4 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Maak je interesse op vele mogelijkheden bekend

Wanneer je interesse hebt in een ander persoon dan biedt deze dating site verschillende mogelijkheden om contact te leggen. Er kan bijvoorbeeld gechat worden of anoniem een berichtje achter worden gelaten via het berichtensysteem. Gebruikers van weetwiejedate.nl kunnen hun persoonlijke gegevens, uiterlijk, interesses, lifestyle, eigenschappen, foto’s, etc. delen door een profiel aan te maken. Kortom genoeg mogelijkheden voor een leuk contact of online date!

Overal en altijd online daten

De website is geheel geoptimaliseerd voor alle apparaten. Dus je kunt naast je laptop, pc of tablet ook heel eenvoudig gebruik maken van de functionaliteiten wanneer je onderweg bent. Via je smartphone is de datingsite namelijk net zo eenvoudig te bedienen als elk ander apparaat. Hiervoor is geen dating app nodig, maar je kunt gewoon direct naar de datingsite surfen en gebruik maken van alle onderdelen.

Gratis inschrijven op weetwiejedate.nl

Inschrijven is gratis en geeft goed inzicht in wat deze datingsite je allemaal te bieden heeft. Ook bied de datingsite de mogelijkheid om met een gratis account berichten te kunnen lezen en sturen. Het is dan wel noodzaak dat 1 van beide leden een lidmaatschap heeft. Wat in onze ogen een eerlijke manier is. Op de datingsite vind je ook enkele succesverhalen om je te kunnen overtuigen dat dit wel eens de beste keuze voor jou zou kunnen zijn. Kijk eens welke leden er allemaal ingeschreven staan aan de hand van jouw woonplaats of provincie. Misschien zie je wel een bekend persoon!

WeetWieJeDate screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Weet wie je date?

Het goedkoopste Weet wie je date abonnement kost €14,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Weetwiejedate.nl?

  • Ontmoet singles bij jou in de buurt
  • Niet een hele populaire datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  WeetWieJeDate.nl  FAQ

  Hoe kan ik WeetWieJeDate.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite weetwiejedate.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw “Weet Wie Je Date” account.

  WeetWieJeDate.nl opzeggen

  WeetWieJeDate.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van WeetWieJeDate en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op “Inloggen voor leden” heb geklikt.
  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik in het menu aan de bovenzijde op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) . Klik vervolgens op “instellingen”.

  Stap 3: Er is nu een nieuwe pagina geopend. Klik aan de linkerzijde op ”Profiel Verwijderen”. (Onderste link)

  Stap4: Klik nu op de link “of verwijder je profiel”. (tekst link staat naast de “annuleren” button).

  Stap5: Geef een reden van uitschrijving en geef een beoordeling van 1 t/m 6. Klik vervolgens op de rode button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig je keuze nogmaals door op “OK” te klikken.

  Je hebt nu je account verwijderd op WeetWieJeDate.nl!

   

  Laats bijgewerkt: 17 oktober 2022

  4 reacties op “WeetWieJeDate – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for GRAAF C W DE GRAAF C W DE schreef:

   Ik moet als ik op jullie site ben steeds inloggen op mijn telefoon en dat kost elke keer € 1.,30 + mijn eigen bel te goed als ik een berichtje wil versturen is daar geen goedkoper oplossing voor als je 10 berichtje verstuurd wordt het wel erg kostbaar ik hoor graag of hier een oplossing voor is mijn naam bij jullie is Slaapkamer123 ik hoor zo gouw mogelijk antwoord

  2. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Vrouwen zijn hypergaam en gaan voor mannen met meer geld dan dat ze zelf hebben. Heb je geen baan dan kun je het dus wel shaken.
   Heb je wel een baan dan moet je (zo blijkt uit onderzoek) tot de 20% knapste mannen behoren anders wordt je compleet genegeerd.

  3. Avatar for Bep Bep schreef:

   ze maken reclame met een lage prijs maar dan zit je er wel voor een paar maanden aan vast, 1 maand is veel te duur zeker als je een uitkering hebt dus weer is het zo dat je met weinig inkomen geen kans hebt want wil je iets kunnen lezen jammer dan eerst betalen dus weer gemiste kansen

   • Avatar for Harry Harry schreef:

    …zelfs met een baan en dus inkomen blijft het een hoog maandbedrag als je kiest voor 1 maand…

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *