Home / De Beste Lesbische Datingsites van het Moment! / VrouwVrouw.nl Kosten en Ervaringen: Onafhankelijke Review!
VrouwVrouw.nl logo

VrouwVrouw.nl Kosten en Ervaringen: Onafhankelijke Review!

Op zoek naar een betrouwbare datingsite voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België? Lees onze uitgebreide review van VrouwVrouw.nl op WelkeOnlineDatingSite.nl. Ontdek de kosten, lees ervaringen van andere gebruikers en krijg een duidelijk beeld van wat deze datingsite te bieden heeft. VrouwVrouw.nl is dé plek waar je een vriendschap of een serieuze relatie kunt vinden met gelijkgestemde dames. Met een gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide mogelijkheden, zoals het bekijken van profielen en het sturen van berichten, biedt VrouwVrouw.nl alles wat je nodig hebt om de liefde te vinden. Lees onze review en maak vandaag nog een weloverwogen keuze voor jouw online datingavontuur op VrouwVrouw.nl.

VrouwVrouw.nl
1 Ervaring
3.2
Beoordeling 3.2

VrouwVrouw.nl: Dé plek om een leuke lesbische of biseksuele vrouw te vinden in Nederland of België?

Ben je op zoek naar een leuke lesbische of biseksuele vrouw? Kies dan nu voor VrouwVrouw.nl want hier kun je een vriendschap of een relatie zoeken in Nederland of België. Wie gaat het voor je worden? Heb je al een paar foto’s bekeken en vraag je je af met wie je graag zou willen daten? Als je je aan gaat melden heb je nog meer mogelijkheden en kun je echt alles doen wat VrouwVrouw.nl je te bieden heeft. Alleen dat al is de reden om je nu aan te melden en het te ontdekken. Zorg dat je open bent, durf het eens in te zien wat je graag wil en waar je naar verlangt. Deze site is er voor jou om te ontdekken hoe fijn het kan zijn met andere dames.

Voordelen VrouwVrouw.nl

Er zijn erg veel voordelen te benoemen als je voor VrouwVrouw.nl gaat kiezen! Om te beginnen zijn alle profielen echt, er zijn geen nepprofielen. Een goede keuze dus, want je wil wel zeker weten dat je met een echt persoon gaat chatten en een date plant als het goed klikt! Wacht daarom niet langer, want het is allemaal zekerheid hier. Je zou eens kunnen kijken naar de laatste inschrijvingen, kijk eens hoe heet dat deze dames zijn en hoe verschillend ze zijn.

Veiligheid en anonimiteit gewaarborg

Iedereen kan hier haar droomdate vinden en genieten van alle aandacht die je elkaar kunt geven. Het is een nieuwe wereld die voor je open gaat. Veiligheid en anonimiteit worden hier gewaarborgd en echt alle profielen worden keer op keer weer gecontroleerd. Het is ook betrouwbaar want VrouwVrouw.nl is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Al meer dan acht jaar is VrouwVrouw.nl succesvol en nu heb jij de kans om hier gebruik van te maken en te mogen ontdekken hoe leuke de dames hier zijn.

Aanmelden VrouwVrouw.nl

Wil je ook graag weten wat de dames van VrouwVrouw.nl je te bieden hebben en ben je op zoek naar een andere vrouw? Dan is het goed dat je die keuze nu gaat maken en zelf in gaat zien wat VrouwVrouw.nl jou te bieden heeft. De eerste stap die je gaat zetten is gratis aanmelden, vul de gegevens in en binnen een paar minuten ben je er klaar voor en is alles van deze site voor jou toegankelijk. Je gaat dan pas echt ontdekken wat ze je te bieden hebben en de eerste berichten komen snel binnen.

Vind aantrekkelijke profielen en reageer

Anderen kunnen je profiel zien, maar jij kunt ook op anderen reageren als je hen aantrekkelijk vindt. Kijk maar eens naar de foto’s of lees het profiel aandachtig door. Als het jou aanspreekt, doe je er goed aan om die keuze nu te maken en te ontdekken wat het voor jou gaat worden. Met wie wil je daten? Waarom en wanneer? Vertel het de ander waar je zin in hebt en wie weet wordt hier wel gehoor aan gegeven. In ieder geval een moment om van te genieten want bij VrouwVrouw.nl ga jij echt de tijd van je leven krijgen!

VrouwVrouw.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van VrouwVrouw.nl?

 • Grote populariteit onder lesbische en biseksuele vrouwen, waardoor de kans op het vinden van een geschikte match vergroot wordt.
 • Gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve navigatie, wat zorgt voor een gemakkelijke en aangename gebruikerservaring.
 • Breed scala aan functionaliteiten, zoals geavanceerde zoekopties en de mogelijkheid om interessegebieden en foto's te delen.
 • Responsieve en behulpzame klantenservice die gebruikers ondersteuning biedt bij vragen en problemen.
 • Betaalbare kosten voor de diensten, met verschillende abonnementsopties en soms ook kortingen en speciale aanbiedingen.
 • De site is uitsluitend gericht op lesbische en biseksuele vrouwen, waardoor het minder geschikt is voor mensen met andere seksuele oriëntaties.
 • Mogelijk beperkter gebruikersbestand in vergelijking met algemene datingsites, omdat het zich specifiek richt op een specifieke doelgroep.
 • Sommige gebruikers kunnen de zoekfunctionaliteiten beperkt vinden in termen van specifieke criteria en filters.
 • De site is voornamelijk gericht op Nederland en België, waardoor het minder geschikt kan zijn voor mensen buiten deze regio's.
 • Hoewel de klantenservice over het algemeen responsief is, kunnen er incidenteel langere wachttijden zijn voor ondersteuningsverzoeken tijdens drukke periodes.

Op zoek naar liefde en vriendschap? VrouwVrouw.nl is er voor jou!

VrouwVrouw.nl is een geweldige online datingsite voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België. Met een scala aan mogelijkheden en een focus op vriendschap en relaties, biedt deze site een veilige en inclusieve omgeving om vrouwen met dezelfde interesses en verlangens te ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar een leuke date, een diepgaande relatie of gewoon nieuwe vriendinnen, VrouwVrouw.nl heeft het allemaal. De positieve ervaringen van gebruikers benadrukken de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de site, evenals het actieve en vriendelijke communitygevoel. Meld je vandaag nog aan bij VrouwVrouw.nl en ontdek de opwindende wereld van lesbische en biseksuele dating, waar je kunt verbinden met gelijkgestemde vrouwen die op zoek zijn naar liefde en verbinding.

 • 3.6

  Populariteit

  VrouwVrouw.nl geniet een grote populariteit onder lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België. De site trekt een actieve en diverse community aan, waardoor de kans op het vinden van een geschikte match vergroot wordt. Veel gebruikers prijzen de site om zijn grote gebruikersbase en de mogelijkheid om eenvoudig in contact te komen met gelijkgestemde vrouwen.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  Met zijn gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve navigatie is VrouwVrouw.nl een datingsite die gemak en comfort biedt. Het registratieproces is eenvoudig en het aanmaken van een profiel is snel en moeiteloos. De site biedt handige functies zoals zoekfilters en chatmogelijkheden, waardoor gebruikers probleemloos kunnen communiceren en hun zoektocht naar liefde en vriendschap kunnen vereenvoudigen.

 • 3

  Functionaliteiten

  VrouwVrouw.nl biedt een breed scala aan functies die de gebruikerservaring verbeteren. Naast de standaardfuncties zoals profielcreatie en berichten verzenden, biedt de site ook geavanceerde zoekopties, interessegebieden, en de mogelijkheid om foto’s te delen. Deze functionaliteiten stellen gebruikers in staat om hun profiel aan te passen en op een persoonlijke en effectieve manier met anderen in contact te komen.

 • 3.3

  Klantenservice

  De klantenservice van VrouwVrouw.nl staat bekend om zijn responsiviteit en behulpzaamheid. Het supportteam is beschikbaar om vragen te beantwoorden, technische problemen op te lossen en eventuele zorgen van gebruikers aan te pakken. Met een snelle en vriendelijke service zorgt de klantenservice ervoor dat gebruikers een positieve en ondersteunende ervaring hebben op de site.

 • 3

  Kosten

  VrouwVrouw.nl hanteert betaalbare kosten voor zijn diensten. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende abonnementsopties, variërend in duur en prijs. De kosten worden als redelijk beschouwd in vergelijking met andere datingsites en bieden gebruikers waar voor hun geld. Bovendien biedt de site soms ook kortingen en speciale aanbiedingen, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om lid te worden.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  Met zijn populariteit, gebruikersgemak, diverse functionaliteiten, uitstekende klantenservice, redelijke kosten en positieve feedback van gebruikers behaalt VrouwVrouw.nl een indrukwekkende totaalscore. Het is een toonaangevende datingsite voor lesbische en biseksuele vrouwen, die hen een veilige en inclusieve omgeving biedt om liefde, vriendschap en verbinding te vinden.

   

VrouwVrouw.nl FAQ

Hoe kan ik VrouwVrouw.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite VrouwVrouw.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Vrouw Vrouw account.

VrouwVrouw.nl opzeggen

VrouwVrouw account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van VrouwVrouw.nl en log in op jouw account met je emailadres en wachtwoord.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Lidmaatschap”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll nu geheel naar beneden en klik op de blauwe button met de tekst: “Opzeggen”.

Stap 4: Geef een reden waarom je je wilt uitschrijven. Klik dan op de blauwe button: “Opzeggen”.

Stap 5: Klik nogmaals op “opzeggen” in de pop-up window.

 

Je hebt nu je account verwijderd op VrouwVrouw.nl!

Wat maakt VrouwVrouw.nl anders dan andere datingsites?

VrouwVrouw.nl is speciaal ontworpen voor lesbische en biseksuele vrouwen, waardoor het een unieke en inclusieve gemeenschap creëert. De site richt zich op het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waar vrouwen met elkaar in contact kunnen komen, vriendschappen kunnen sluiten en relaties kunnen opbouwen.

Hoe kan ik contact maken met andere gebruikers op VrouwVrouw.nl?

Op VrouwVrouw.nl kun je andere gebruikers op verschillende manieren benaderen. Je kunt berichten sturen, interesse tonen, likes geven op profielen en deelnemen aan groepsgesprekken in de chatrooms. Deze functies stellen je in staat om op een leuke en interactieve manier met andere vrouwen in contact te komen.

Is mijn privacy beschermd op VrouwVrouw.nl?

Ja, privacybescherming is een prioriteit bij VrouwVrouw.nl. De site neemt maatregelen om de veiligheid van jouw gegevens te waarborgen en heeft strikte richtlijnen voor het beschermen van jouw privacy. Je kunt zelf bepalen welke informatie je met andere gebruikers deelt en er zijn instellingen beschikbaar om jouw profiel zo privé te maken als je wilt.

Wat zijn de kosten van lidmaatschap op VrouwVrouw.nl?

VrouwVrouw.nl hanteert verschillende abonnementsopties met variërende kosten. De prijzen worden duidelijk vermeld op de website. Je kunt kiezen uit abonnementen voor verschillende periodes, zoals een maand, drie maanden of een jaar. Daarnaast worden er soms kortingen en speciale aanbiedingen aangeboden, dus het is de moeite waard om de website regelmatig te bezoeken voor actuele prijsinformatie.

Kan ik VrouwVrouw.nl gebruiken als ik niet in Nederland of België woon?

Ja, VrouwVrouw.nl is beschikbaar voor gebruik buiten Nederland en België. Hoewel de focus ligt op deze landen, kunnen vrouwen van over de hele wereld de site gebruiken om lesbische en biseksuele vrouwen te ontmoeten. Houd er echter rekening mee dat het gebruikersbestand mogelijk beperkter is buiten Nederland en België.

Laats bijgewerkt: 07 juli 2023

Eén reactie op “VrouwVrouw.nl Kosten en Ervaringen: Onafhankelijke Review!”

 1. Ankie schreef:

  Niet serieus te nemen leden voor een relatie. Zit vol getrouwde vrouwen die uit zijn op avontuur/sex , ranzige types
  En bedrijf is niet klantvriendelijk als je n vraag stelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---