Home / VindeenDate.online – Kosten, Review en Ervaringen
VindeenDate.online logo

VindeenDate.online - Kosten, Review en Ervaringen

Vindeendate.online is een datingsite waar je op zoek kunt gaan naar een leuke date. Dit kan een meer casual date zijn, maar evenzo goed een meer erotisch getint samenkomen betreffen. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk en over het algemeen betaal je pas wanneer je aanvullende applicaties wilt inzetten. Het is dus zeker voor iedereen mogelijk om een eerste indruk van deze datingsite te krijgen, alvorens je daadwerkelijk gaat betalen voor het leggen van contacten. Om toegang te krijgen tot de website en de daarin beschikbare profielen dien je wel een account aan te maken. Vervolgens wijzen de stappen zich vanzelf.

VindeenDate.online
4 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Account aanmaken voor toegang

Het eigen account maak je heel gemakkelijk aan door de stappen te volgen op de website vindeendate.online. Hierin geef je al aan waarnaar je voorkeur uitgaat en je bedenkt een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Zo kun je altijd veilig de omgeving van ‘vind een date online’ betreden en rondkijken in de keur aan profielen die hier te vinden zijn. Door zelf een duidelijk profiel aan te maken, verhoog je de kansen tot het vinden van een leuke date. Je zult hierdoor namelijk een stuk sneller opvallen en geïnteresseerde dames of heren aantrekken. Een sprekende foto voor op je profiel doet uiteraard ook wonderen. Kies een pakkende naam voor jezelf en je succes kan niet meer stuk. Laat de kandidaten zo naar jou komen, of zoek zelf naar geschikte dates door te zoeken in de vele profielen. Je gebruikt hiervoor gemakkelijk de zoekfunctie, waarin je kunt selecteren op bepaalde kenmerken waarnaar je op zoek bent. Dit kan locatie, geslacht, maar uiteraard ook leeftijd betreffen.

Betalen met credits

Zoals al is aangegeven, zul je voor bepaalde aanvullende diensten met credits moeten betalen. Deze kun je inzetten wanneer je verder met iemand in contact wilt komen. Je betaalt credits voor zowel het versturen als voor het ontvangen van berichten. Je kunt meerdere credits gelijktijdig aankopen, zodat je even voort kunt en langere gesprekken kunt voeren met iemand waarin je werkelijk geïnteresseerd bent, of je geluk verspreiden door met meerdere dames het gesprek aan te gaan. Immers weet je niet wie het meeste open zal staan voor een daadwerkelijke fysieke afspraak. Het wordt duidelijk aangegeven hoe de betaling gaat en wanneer je weer bij moet bestellen.

Controle van profielen

De datingsite ‘vind een date online’ controleert handmatig de vele profielen, zodat er geen misbruik kan worden gemaakt en er ook geen nepprofielen zullen verschijnen. Je kunt er dus redelijk zeker van zijn dat de personen met wie je communiceert ook daadwerkelijk interesse hebben in het vinden van een date. Zo wordt je tijd en geld niet verspild en kun je erop vertrouwen dat het veilig browsen is door de website. Het vinden van een date kan al spannend genoeg zijn, zonder je ook nog zorgen te hoeven maken over of je wel daadwerkelijk met een persoon in contact bent.

VindeenDate.online screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Vindeendate.online?

 • Handmatige controle van profielen en foto’s
 • Geen gebruik van nepprofielen, dus echte contacten
 • Gratis aanmelden voor aanmaak van profiel
 • Betaalde diensten voor aanvullende applicaties
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 18 februari 2021

4 reacties op “VindeenDate.online – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for ten Hoope ten Hoope schreef:

  Goedemorgen,
  Ik zit met het zelfdeprobleem hoe kom ik hier vanaf en wat moet ik hier aan doen, heb ze ook telefonisch gebeld, maar er wordt niets terug gezegd.

  Mvgrt Arjan

 2. Avatar for Borus Borus schreef:

  joh ik 1130 euro en is vals account

 3. Avatar for Johan Johan schreef:

  Hoi ik heb dezelfde ervaring bij mij gaat het om 436 EUR ben nooit premium lid geweest.
  Hoe kan ik mij afmelden ben steeds geblokkeerd.

 4. Avatar for b klein lebbink b klein lebbink schreef:

  ik zit met een probleem iemand heeft me met mijn computer ingeschreven ik heb al verschillende pogingen gedaan om hier uit te schrijven niets werkt deze week kreeg ik een mail met een bedrag van 800 euro dit kan ik niet betalen ik hoop dat hier op gereageerd gaat worden

  mvg Ben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *