Home / Twero – Kosten, Review en Ervaringen
Twero logo

Twero - Kosten, Review en Ervaringen

De website Twero is geen datingsite in de oorspronkelijke zin. Het doel van Twero is ook niet om mensen met elkaar in contact te brengen die op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie. Het doel van Twero is om mensen met elkaar te koppelen die het leuk vinden om erotische content met elkaar uit te wisselen. Het is een soort platform waar je een account kunt aanmaken om je eigen beelden zoals foto’s en video’s kunt delen. Deze zijn alleen zichtbaar voor members van Twero en de beelden zijn dus niet openbaar. Wel moet je er rekening mee houden dat je profielfoto openbaar is en dat Twero jouw materiaal mag gebruiken voor promotiedoeleinden. Hier stem je mee in als je een account aanmaakt.

4 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Een gratis account aanmaken

Je kunt op deze website een gratis account aanmaken. Wil je gebruik maken van de diensten dan moet je hiervoor een betaald abonnement aangaan voor bepaalde tijd. Je kunt dan anderen aan je netwerk toevoegen die jouw content dat je post kunnen bekijken en erop reageren. Het principe is enigszins vergelijkbaar met Facebook, maar dan bedoeld voor erotische beelden. Je bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor wat je post. Leden mogen in principe beelden niet buiten de website delen, maar doen ze dit toch dan is de website hiervoor niet verantwoordelijk. Het is dus belangrijk om je privacy goed te bewaken en bijvoorbeeld niet je gezicht in beeld te tonen om herkenning en onaangename gevolgen te voorkomen. Zodra je een account hebt kun je content uploaden. Wanneer je dat doet en met welke frequentie mag je uiteraard helemaal zelf weten.

Met wie deel je je beelden?

Veel mensen vinden het spannend om erotische foto’s en filmpjes te maken en die vervolgens met anderen te delen. Vooral als het gaat om onbekenden. Want niemand weet wie je bent en dat je overdag wellicht een heel normaal en braaf leven leidt. Het is dan natuurlijk reuze spannend om erotische beelden online te zetten en te zien hoe anderen hierop reageren. Maar wees altijd op je hoede en geef niet te veel privé informatie weg. Houd bepaalde informatie geheim zodat je niet te achterhalen bent. Lukt dit wel dan loop je het risico op stalking of chantage. Als iemand dreigt om jouw beelden naar je partner of naar je werkgever te sturen dan kan dit heel vervelende gevolgen hebben. Gebruik dus altijd een schuilnaam als je een account aanmaakt en zorg ervoor dat je woonplaats geheim blijft. Deel geen privé gegevens zoals je telefoonnummer of e-mailadres.

Niet bedoeld voor persoonlijke contacten

Deze website is nadrukkelijk niet bedoeld om persoonlijke contacten te leggen. De contacten verlopen uitsluitend via de website. Dit is ook het doel dat Twero nastreeft. Natuurlijk is het members niet verboden om privé contact met elkaar te zoeken, maar dit is geheel voor eigen risico. Als je privé contact zoekt met iemand die je via Twero hebt leren kennen, spreek dan altijd af op een neutrale plaats en kies een locatie uit waar meer mensen komen, zoals een horecagelegenheid. Zo waarborg je je veiligheid grotendeels. Het is ook altijd verstandig om iemand in je directe omgeving te laten weten dat je een afspraak hebt en het te melden als je weer thuis bent.

Twero screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Twero?

 • Seksprofielen in Nederland en België
 • Gratis account aanmaken
 • Alleen voor online contact bedoelt
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 30 januari 2022

4 reacties op “Twero – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for fanuel fanuel schreef:

  uuuuuuuren wachten vooraleer de site geladen wordt en dit bij verschillende browsers. Grootste rommel die er bestaat

 2. Avatar for Canario Canario schreef:

  De bevindingen kloppen helemaal
  Ben zelf bij een onder zoek betrokken geweest naar deze sites, en denk nou niet dat de dames cq heren 1 op 1 met jouw kletsen nee zitten op meerdere sites te gelijk, en daarom duurt het typen zolang moeten meerdere personen te gelijk antwoorden zo doe het niet trap er niet vriendelijke gr

 3. Avatar for Opgelicht010 Opgelicht010 schreef:

  Mee eens Grafzerk01! Twero.COM is allesbehalve 100% amateurs. 99% van de dames zijn ook actief via Islive. een commerciele webcamsite en dat maakt Twero net zo’n commerciele site.
  Het staat je vrij om prive contacten te maken, zeggen ze, maar behalve de dames zelf kan niemand er iets zinnigs opzetten! 06-nummers, website links en bepaalde woorden worden weggejorisd om maar te zorgen dat je de credits bij hun blijft besteden.
  Ook de dames zelf moeten aan allerlei eisen voldoen en mogen ook geen prive contacten opzetten en die proberen om je maar van zoveel mogelijk hele korte vragen te stellen, over zaken die al veel eerder beantwoord zijn; wat je overigens ook nog eens het gevoel geeft dat je soms met verschillende dames praat. Als je ld wordt bombarderen ze je met fake berichten alsof ze interesse in je hebben.
  Alles heeft maar 1 doel.zoveel mogelijk credits van je scoren.
  Er is overigens ook een aantal dames die wel open PartyChats doen dat zijn de dames die veel webcam sessies en berichten scoren… en die er gewoon van leven.

  En als je dan over goedkoper of alternatieve manieren van webcammen praat dan weten ze het niet, ze kunnen het niet en vinden ze je maar een zeikerd en gaan je soms nog uitschelden ook
  en soms vertellen ze je eerlijk “dat mag ik niet van Twero”.

  Ik heb het opgegeven, tig euro aan berichtjes verder en helemaal nix bereikt. Wat mij rest is anderen waarschuwen om hier niet in te trappen. Kost klauwen met geld en het zijn echt geen amateurs.

 4. Avatar for Grafzerk01 Grafzerk01 schreef:

  Twero is geen 100% echt & gecontroleerd zoals ze beweren Myla & ook stiekemeanne zijn fake en ook privacy word geschonden en niet alles zoals het behoort word veremelt en dames kunnen gratis berichten naar heren sturen andersom kost geld. Objectief zijn ze ook niet iemand openbaar zwart maken mag en andersom is doei terwijl iemand zwartmaken is ,laster en is dus strafbaar en dat mag daar en afspreken ja alleen via hun site zij beslissen en dames zijn ook hoer wat chattenmethoeren is ook van deze firma onderdeel van de wolzak bv’s die heel duister zijn en zo hebben ze veel sites en de nodige sites overtreden zelfs de avg en kritiek over de site mag ook niet oja en zij claimen ten onrechte intellectueel eigendom en portret recht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---