Home / Trusti App – Kosten, Review en Ervaringen
Trusti logo

Trusti App - Kosten, Review en Ervaringen

Trusti.nl is een app die het anders wil doen dan de gevestigde orde. De site wil een mix zijn van bekende datingapps en de meer serieuze datingsites. Want veel mensen die op zoek zijn naar een relatie en niet naar een vluchtige flirt mijden de apps omdat daar uitsluitend op seks beluste types rondhangen. En bij Trusti.nl is dat volgens de makers zeker niet de bedoeling. 

Trusti
3.3
Beoordeling 3.3

Een eerste stap om betrouwbaar over te komen is de optie MyPromo aan de app toegevoegd. Hiermee kun je een kort filmpje van jezelf maken van tien seconden. Dan ziet degene die dat bekijkt meteen wie hij voor zich heeft. Het heeft dan geen zin meer om foto’s te plaatsen die van internet zijn geplukt of die door een fotobewerkingsprogramma zijn gehaald om je een stuk mooier te laten lijken dan je in werkelijkheid bent.

Speeddaten

Een andere leuke functie van Trusti.nl is dat je een speeddate kunt doen met iemand die je leuk vindt. En dat “speed” moet je letterlijk nemen, want het duurt maar 45 seconden. Je kunt elkaar zien via de webcam en even kort met elkaar praten. Vervolgens kun je afspreken om samen iets leuks te gaan doen, een drankje drinken of samen naar de film. Daar kun je dan ook weer korting op krijgen via de optie Cheers. Als de date dan achteraf toch een beetje tegenviel was je in ieder geval niet heel duur uit.

Het weren van nepprofielen

Het zit al een beetje in de naam, maar Trusti.nl heeft het weren van nep profielen hoog in het vaandel. Je kunt je dan ook alleen maar aanmelden met een Facebook account. En ja, ook daar kun je natuurlijk een nep profiel mee aanmaken. Maar een nep Facebookaccount is snel te doorzien. Als je vermoedt dat iemands profiel nep is dan hoef je alleen maar even te checken hoe lang het bestaat en of er activiteit is. Deze optie maakt het bovendien ook makkelijk om het contact eventueel buiten de app om voort te zetten via Facebook of een ander kanaal. Als er toch een nep profiel op Trusti.nl wordt gevonden word je verzocht dit te melden aan de beheerders zodat het profiel kan worden verwijderd.

Trusti.nl richt zich op een jonge doelgroep

Trusti.nl wil zich met de app richten op een jonge doelgroep van vrijgezellen tussen de 18 en 35 jaar. Daarom ook het speeddaten via videochat, dit is duidelijk een optie die vooral jongeren aanspreekt. Mensen die wat ouder en dus vaak wat behoudender zijn stellen vaak prijs op chatcontact in plaats van een directe confrontatie via de webcam. Maar jongeren spreekt dit concept erg aan, gezien het feit dat het aantal inschrijvingen op Trusti.nl gestaag blijft groeien.

trusti screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Trusti?

 • De app maakt een moderne en frisse indruk
 • Aanmelden met Facebook account, dit verhoogt de betrouwbaarheid
 • Lage kosten van slechts 3 euro per maand, eerste twee weken zijn gratis
 • Speeddaten met iemand die je leuk vindt
 • Je kunt alleen aanmelden als je lid bent van Facebook, het voordeel kan ook een nadeel zijn
 • Er zou ook een website versie van Trusti.nl zijn volgens sommige reviews maar deze lijkt niet (meer) actief, je kunt alleen de app voor Apple of Android downloaden
 • 3
  Populariteit
 • 3.7
  Gebruikersgemak
 • 3.8
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3.3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 08 september 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *