Home / Vind de liefde over de grenzen: internationale datingsites! / Word verliefd met Tesamen: review, kosten & meer!
Tesamen logo

Word verliefd met Tesamen: review, kosten & meer!

Ben je op zoek naar een serieuze datingsite in België? Dan is Tesamen wellicht een goede optie voor jou! Deze niet-commerciële datingsite heeft als doel om mensen samen te brengen en hen hetzelfde geluk te geven als de oprichters, die elkaar ook via online dating hebben gevonden. Bij Tesamen nemen ze online dating zeer serieus en vinden ze het belangrijk dat je een uitgebreid profiel maakt om jouw ideale match te vinden. Daarbij helpen ze je graag op persoonlijke wijze. Op Welkeonlinedatingsite.nl kun je de kosten, review en ervaringen van andere gebruikers van dit datingplatform bekijken en ontdekken of deze datingsite iets voor jou is.

3
Beoordeling 3

Online daten met Tesamen: voor wie écht op zoek is naar de liefde

Dating website Tesamen is een niet-commerciële organisatie met als enige doel om andere mensen samen te brengen en hetzelfde geluk te geven als de oprichters, die elkaar ook via online dating hebben gevonden. Om te starten met online daten moet je bij Tesamen maar enkel stappen doorlopen. De werkwijze is duidelijk en transparant, maar denk vooral niet dat je met 5 minuten toekomt om je dating profiel aan te maken op deze site.

YouTube player

De datingsite voor serieuze singles in België

Bij datingsite Tesamen nemen ze online dating zeer serieus. Het wordt belangrijk gevonden dat je een uitgebreid profiel maakt. Hierbij helpen ze je graag zodat jij ook de liefde van je leven kunt vinden. Deze datingsite richt zich voornamelijk op de Belgische datingmarkt. Tesamen.be kan je helpen om de liefde van je leven te vinden. Via de datingsite kun je dus iemand vinden waarmee het echt klik! De datingsite is de ideale manier om op een betrouwbare wijze met andere alleenstaanden in contact te komen

Inschrijven bij Tesamen.be

Iedereen die zich inschrijft bij deze datingsite begint met het beantwoorden van enkele open vragen. Aan de hand van deze antwoorden wordt een degelijk en informatief profiel opgesteld. Elk profiel wordt handmatig gecontroleerd. Wanneer je een onvolledig profiel aflevert zal deze niet worden geactiveerd. Het is dus belangrijk om dit goed in te vullen! Dit zorgt er voor dat leden met een volledig en goed profiel niet worden geconfronteerd met nietszeggende profielen.

Tesamen screenshot

Anoniem

Op Tesamen is je echte naam en contactgegevens afgeschermd. Je communiceert met andere leden door middel van een schuilnaam. Vervolgens kun je zelf bepalen aan welke leden je deze informatie wel wil vertrekken. Het toevoegen van een foto is niet verplicht, omdat je dan niet meer geheel anoniem zou zijn. Het is echter wel zo dat profielen zonder foto minder kans hebben op een succesvolle online date.

Gratis gebruik maken van de datingsite

Het gebruik van deze datingsite is voor een groot gedeelte gratis. Het is namelijk mogelijk om andere leden gratis berichten te sturen. In vergelijking met andere datingsites is dit wel opmerkelijk, aangezien je deze optie niet vaak tegenkomt. Wanneer je wel contactgegevens wilt uitwisselen wordt er een vergoeding gevraagd. Niet zo gek, wanneer je bedenkt dat je op dat moment waarschijnlijk een echte date hebt weten te scoren!

Tesamen inschrijven

Wat kost een lidmaatschap bij Tesamen?

Het goedkoopste “Tesamen” abonnement kost € 15,66 per maand bij een duur van 12 maanden. Daarnaast is het ook mogelijk om een onbeperkt lidmaatschap af te sluiten. Dit abbonement kost € 237,00 euro totaal. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Tesamen.be?

  • Tesamen.be is een niet-commerciële datingsite die zich richt op serieuze singles in België
  • De datingsite biedt persoonlijke begeleiding bij het aanmaken van een profiel en het vinden van een geschikte match
  • Tesamen is een betrouwbare datingsite waar je op een veilige manier met andere alleenstaanden in contact kunt komen
  • De datingsite heeft diverse functionaliteiten, zoals het zoeken en bekijken van profielen en het versturen van berichten
  • Dit datingplatform heeft een vriendelijke en behulpzame klantenservice die snel reageert op vragen en problemen van gebruikers
  • Het invullen van de persoonlijkheidstest en het aanmaken van een gedetailleerd profiel kan tijdrovend zijn, wat sommige gebruikers als een nadeel kunnen beschouwen.
  • Tesamen.be is geen gratis datingsite en brengt lidmaatschapskosten in rekening, wat voor sommige gebruikers een drempel kan zijn.
  • De site heeft mogelijk een kleiner gebruikersbestand in vergelijking met grotere datingsites, wat de kans op het vinden van een geschikte match kan verminderen, vooral in minder bevolkte gebieden.
  • Sommige gebruikers hebben geklaagd over beperkte communicatiemogelijkheden op de site, wat de interactie met andere leden kan beperken.
  • Tesamen.be is voornamelijk gericht op België en kan minder geschikt zijn voor mensen buiten dit land die op zoek zijn naar een partner.

  Tesamen.be: de veilige en betrouwbare datingsite voor serieuze singles in België

  Tesamen.be is een niet-commerciële datingsite die zich richt op serieuze singles in België. Bij Tesamen nemen ze online dating zeer serieus en is het belangrijk om een uitgebreid profiel aan te maken, zodat je de beste kans hebt om de liefde van je leven te vinden. De datingsite biedt persoonlijke begeleiding bij het aanmaken van jouw profiel en het vinden van een geschikte match. Daarnaast is Tesamen een betrouwbare datingsite waar je op een veilige manier met andere alleenstaanden in contact kunt komen. Probeer Tesamen vandaag nog uit en vind jouw perfecte match!

  Tesamen mijn kandidaten scherm

  • 2.8

   Populariteit

   Tesamen.be is een bekende datingsite in België en heeft een groeiende community van serieuze singles die op zoek zijn naar liefde en vriendschap.

  • 2.8

   Gebruikersgemak

   De datingsite heeft een duidelijke en overzichtelijke website met een eenvoudig registratieproces en heldere instructies voor het aanmaken van een profiel.

  • 3.5

   Functionaliteiten

   Tesamen.be biedt diverse functionaliteiten, zoals het zoeken en bekijken van profielen, het versturen van berichten en het ontvangen van matches op basis van persoonlijke voorkeuren.

  • 3.2

   Klantenservice

   het datingplatform heeft een vriendelijke en behulpzame klantenservice die snel reageert op vragen en problemen van gebruikers.

  • 3

   Kosten

   Tesamen.be is een niet-commerciële datingsite en vraagt alleen een eenmalige bijdrage voor het aanmaken van een profiel. Er zijn verder geen kosten verbonden aan het gebruik van de website.

  • 3.1 Goed

   Totaalscore

   Tesamen scoort hoog op de belangrijkste aspecten van een datingsite, zoals populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten. Met persoonlijke begeleiding en een serieuze community is dit de ideale datingsite voor wie écht werk wil maken van online dating.

  Tesamen FAQ

  Hoe kan ik Tesamen opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Tesamen.be? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van je account.

  Tesamen opzeggen

  Tesamen.be account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website en log in met je emailadres en wachtwoord op je account.  Klik op de oranje “Aanmelden” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het linker menu op: “Mijn profiel”. Scroll vervolgens geheel naar beneden en klik op de button: “Definitief afsluiten”.

  stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Kies 1 van de 4 opties en klik op deze button.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Tesamen!

   

  Wat zijn de kosten voor een lidmaatschap bij Tesamen?

  Het lidmaatschap bij Tesamen kost € 35 voor een maand, € 85 voor drie maanden en € 150 voor zes maanden. Er is ook een optie voor een levenslang lidmaatschap voor eenmalig € 225.

  Hoe kan ik mijn Tesamen-lidmaatschap opzeggen?

  Om je Tesamen-lidmaatschap op te zeggen, moet je een e-mail sturen naar het Tesamen-team via hun contactformulier. Vermeld je gebruikersnaam en het type lidmaatschap dat je hebt. Houd er rekening mee dat het opzeggen van je lidmaatschap ten minste twee dagen voor de volgende factureringsdatum moet worden gedaan.

  Is Tesamen alleen bedoeld voor serieuze relaties?

  Ja, Tesamen is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het platform richt zich op singles vanaf 30 jaar die op zoek zijn naar een duurzame relatie.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Tesamen?

  Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Tesamen door het contactformulier op hun website in te vullen. Het Tesamen-team zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Er is geen direct telefoonnummer voor de klantenservice beschikbaar.

  Hoe kan ik mijn profiel verwijderen bij Tesamen?

  Om je profiel bij Tesamen te verwijderen, moet je inloggen op je account en naar het tabblad ‘Mijn profiel’ gaan. Klik vervolgens op ‘Profiel verwijderen’ en bevestig dat je je profiel permanent wilt verwijderen. Houd er rekening mee dat deze actie niet ongedaan kan worden gemaakt en dat al je gegevens en berichten permanent worden verwijderd.

  Laats bijgewerkt: 29 september 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---