Home / Tesamen – Kosten, Review en Ervaringen
Tesamen logo

Tesamen - Kosten, Review en Ervaringen

Dating website Tesamen is een niet-commerciële organisatie met als enige doel om andere mensen samen te brengen en hetzelfde geluk te geven als de oprichters, die elkaar ook via online dating hebben gevonden. Om te starten met online daten moet je bij Tesamen maar enkel stappen doorlopen. De werkwijze is duidelijk en transparant, maar denk vooral niet dat je met 5 minuten toekomt om je dating profiel aan te maken op deze site.

3
Beoordeling 3

Bij datingsite tesamen nemen ze online dating namelijk zeer serieus. Het wordt belangrijk gevonden dat je een uitgebreid profiel maakt. Hierbij helpen ze je graag zodat jij ook de liefde van je leven kunt vinden. Tesamen richt zich voornamelijk op de Belgische datingmarkt. Tesamen.be kan je helpen om de liefde van je leven te vinden. Via de datingsite kun je dus iemand vinden waarmee het echt klik! De datingsite is de ideale manier om op een betrouwbare wijze met andere alleenstaanden in contact te komen

Inschrijven bij Tesamen.be

Iedereen die zich inschrijft bij deze datingsite begint met het beantwoorden van enkele open vragen. Aan de hand van deze antwoorden wordt een degelijk en informatief profiel opgesteld. Elk profiel wordt handmatig gecontroleerd. Wanneer je een onvolledig profiel aflevert zal deze niet worden geactiveerd. Het is dus belangrijk om dit goed in te vullen! Dit zorgt er voor dat leden met een volldedig en goed profiel niet worden geconfronteerd met nietszeggende profielen.

Anoniem

Op tesamen is je echte naam en contactgeven afgeschermd. Je communiceert met andere leden doormiddel van een schuilnaam. Vervolgens kun je zelf bepalen aan welke leden je deze informatie wel wil vertrekken. Het toevoegen van een foto is niet verplicht, omdat je dan niet meer geheel anoniem zou zijn. Het is echter wel zo dat profielen zonder foto minder kans hebben op een succesvolle online date.

Gratis gebruik maken van de datingsite

Het gebruik van deze datingsite is voor een groot gedeelte gratis. Het is namelijk mogelijk om andere leden gratis berichten te sturen. In vergelijking met andere datingsites is dit wel opmerkelijk, aangezien je deze optie niet vaak tegenkomt. Wanneer je wel contactgegevens wilt uitwisselen wordt er een vergoeding gevraagd. Niet zo gek, wanneer je bedenkt dat je op dat moment waarschijnlijk een echte date hebt weten te scoren!

Tesamen screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Tesamen?

Het goedkoopste “Tesamen” abonnement kost € 15,66 per maand bij een duur van 12 maanden. Daarnaast is het ook mogelijk om een onbeperkt lidmaatschap af te sluiten. Dit abbonement kost € 237,00 euro totaal. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Tesamen.be?

  • Er zijn verschillende succesverhalen te lezen op de datingsite
  • Website ziet er iets gedateerd uit
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Tesamen FAQ

  Hoe kan ik Tesamen opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Tesamen.be? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van Tesamen account.

  Tesamen opzeggen

  Tesamen.be account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Tesamen en log in met je emailadres en wachtwoord op je account.  Klik op de oranje “Aanmelden” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het linker menu op: “Mijn profiel”. Scroll vervolgens geheel naar beneden en klik op de button: “Definitief afsluiten”.

  stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Kies 1 van de 4 opties en klik op deze button.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Tesamen!

   

  Laats bijgewerkt: 01 augustus 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *