Home / Sugardating: zo vind je jouw perfecte match via datingsites! / Suikermaatje.nl: De Beste Plek voor Sugar Dating in Nederland?
Suikermaatje.nl logo

Suikermaatje.nl: De Beste Plek voor Sugar Dating in Nederland?

Suikermaatje.nl is een unieke datingsite waar knappe en relatief jonge mensen op zoek kunnen gaan naar een oudere en rijke partner. Op deze datingsite kun je eerlijk toegeven dat je bewust zoekt naar een rijke partner, zonder dat daar een taboe op rust. Suikermaatje.nl is bedoeld voor mensen die openlijk willen zoeken naar een suikeroom of -tante. Dankzij het duidelijke concept van deze datingsite hoef je je geen zorgen te maken over ongemakkelijke situaties of vervelende vragen. Op deze datingsite zijn alle gebruikers op zoek naar hetzelfde: een relatie gebaseerd op wederzijds respect en interesse. Benieuwd naar de kosten, ervaringen en reviews van Suikermaatje.nl? Lees dan verder.

Suikermaatje.nl
4 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Suikermaatje: dé datingsite voor jonge en knappe mensen op zoek naar een rijke partner

Suikermaatje is dé datingsite waar knappe en relatief jonge mensen kunnen zoeken naar een oudere en rijke partner. Veel mensen die bewust zoeken naar een rijke partner geven dit niet eerlijk toe. Deze datingsite maakt het mogelijk om dit wel eerlijk toe te geven, zonder dat iemand met een vies gezicht aangekeken wordt. Er is niets mis met het bewust zoeken naar een rijke partner, maar dat kun je er evengoed eerlijk over zijn. Dat kan op deze datingsite. De datingsite is namelijk speciaal bedoeld voor het maken van matches tussen jonge, knappe mensen en rijke, oudere mensen. Doordat dit idee van tevoren goed duidelijk is hoeven hier ook geen vragen over te bestaan en weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

Daten om het uiterlijk of het geld

Suikermaatje is een datingsite die echt bedoeld is voor mensen die willen daten met iemand om zijn of haar uiterlijk of zijn of haar geld. Alle soorten matches zijn mogelijk. Mannen kunnen zoeken naar vrouwen en vrouwen kunnen zoeken naar mannen, maar het is ook zeker mogelijk om als man te zoeken naar een man en als vrouw te zoeken naar een vrouw. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie op de datingsite om iemand te vinden die aan jouw eisen voldoet. Uiteindelijk is dat precies waar het om gaat op deze datingsite; het vinden van iemand die voldoet aan de eisen die jij stelt.

Een account aanmaken bij Suikermaatje

Je kunt je direct online registreren en een account aanmaken. Je bent op deze datingsite niet verplicht om je eigen naam te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om volledig anoniem aan de slag te gaan met de datingsite. Daarnaast ben je ook niet verplicht om een volledig profiel aan te maken. Je bent vrij in het invullen van je online profiel. Wanneer je bepaalde zaken niet in wilt vullen, dan doe je dit niet. Zo makkelijk is het. Je bent niets verplicht en je gaat met de datingsite aan de slag zoals jij het wilt. Het registratieformulier op de datingsite moet wel volledig worden ingevuld, maar deze wordt niet openbaar gemaakt.

Controle op accounts

Je kunt aan de slag met een gratis account, maar de mogelijkheden zijn dan vrij beperkt. Je moet een betaald lidmaatschap afsluiten om gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opnemen van contact met mogelijke matches. Het beheer van Suikermaatje is gevestigd in de plaats Schiedam. Er is een beheer aanwezig dat alle accounts met regelmaat controleert. Wanneer er vermoedens bestaan dat het profiel niet echt is of dat er valse informatie wordt gegeven, dan wordt het profiel door het beheer verwijderd. Dit houdt de zaken natuurlijk ook betrouwbaar voor leden die wel echt zoeken naar een leuke date.

Ga direct op zoek

Wil jij op date met een knap iemand en heb je een flinke portemonnee om je date mee te verwekken? Of wil jij op date met een rijk iemand en heb je een mooi uiterlijk? Dan kun jij je inschrijven bij Suikermaatje. Je kunt direct een account aanmaken en starten met zoeken naar de ideale date.

Suikermaatje.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Suikermaatje.nl?

 • Suikermaatje.nl is een datingsite die specifiek is gericht op het vinden van suikerrelaties, waarbij financiële ondersteuning wordt geboden in ruil voor gezelschap.
 • De website biedt een eenvoudig zoeksysteem waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen zoeken naar potentiële suikervrienden op basis van hun voorkeuren en criteria.
 • Suikermaatje.nl besteedt aandacht aan de veiligheid en privacy van gebruikers, waardoor ze zich comfortabel kunnen voelen tijdens het zoeken naar een suikerrelatie.
 • De website biedt gebruikers de mogelijkheid om financiële ondersteuning te vinden binnen hun suikerrelaties, wat voor sommigen een aantrekkelijk aspect kan zijn.
 • Suikermaatje.nl helpt gebruikers om gelijkgestemde individuen te vinden die openstaan voor suikerrelaties en waar ze een goede klik mee kunnen hebben.
 • Suikermaatje.nl richt zich specifiek op suikerrelaties, waardoor de doelgroep beperkt is in vergelijking met algemene datingsites.
 • Het is belangrijk om de kosten van een volledig membership en eventuele extra functies duidelijk te begrijpen voordat je je aanmeldt.
 • De klantenservice kan mogelijk niet altijd aan de verwachtingen voldoen en respons kan vertraagd zijn.
 • Omdat suikerrelaties een specifiek concept zijn, is er een kans op de aanwezigheid van nepprofielen en oplichters op de website.
 • In vergelijking met andere datingsites kunnen de beschikbare functionaliteiten beperkter zijn op Suikermaatje.nl.

Vind jouw suikeroom of -tante op Suikermaatje

Al met al is Suikermaatje een interessante optie voor mensen die bewust op zoek zijn naar een rijke partner. Het duidelijke concept van deze datingsite maakt het mogelijk om openlijk te zoeken naar een suikeroom of -tante, zonder dat daar een taboe op rust. Op Welkeonlinedatingsite.nl kun je meer informatie vinden over de kosten, ervaringen en reviews van Suikermaatje.nl. Ben je benieuwd naar andere datingsites en wil je deze vergelijken? Dan ben je bij Welkeonlinedatingsite.nl aan het juiste adres. Hier vind je een uitgebreid overzicht van verschillende datingsites, met alle relevante informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken.

 • 2.8

  Populariteit

  Suikermaatje.nl is een populaire datingsite voor mensen die openlijk op zoek zijn naar een rijke partner. Dankzij het duidelijke concept en de focus op wederzijds respect en interesse, trekt de site steeds meer gebruikers aan. Met positieve reviews en ervaringen, is Suikermaatje.nl een interessante optie voor mensen die op zoek zijn naar een relatie gebaseerd op specifieke wensen en behoeften.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Suikermaatje.nl is een gebruiksvriendelijke datingsite waarop je gemakkelijk en snel matches kunt vinden. Door het duidelijke concept van de website is het voor gebruikers meteen duidelijk waar de site voor bedoeld is. Het aanmeldproces is eenvoudig en binnen enkele stappen kun je beginnen met het zoeken naar jouw suikeroom of -tante.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Suikermaatje.nl biedt diverse functionaliteiten om het vinden van een suikeroom of -tante gemakkelijker te maken. Zo kun je uitgebreid zoeken op specifieke kenmerken, berichten sturen naar andere gebruikers en flirts versturen om interesse te tonen. Ook kun je profielen van andere gebruikers bekijken en zien wie jouw profiel heeft bezocht. Ontdek de vele mogelijkheden van Suikermaatje.nl en vind jouw perfecte match.

 • 3

  Klantenservice

  Bij de klantenservice van Suikermaatje.nl kun je terecht voor al je vragen en opmerkingen over deze datingsite. Het team staat voor je klaar om je te helpen en eventuele problemen op te lossen, zodat jij zorgeloos kunt daten met je suikeroom of -tante.

 • 2.8

  Kosten

  De kosten van Suikermaatje.nl zijn afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Met een gratis lidmaatschap kun je beperkt gebruikmaken van de datingsite, terwijl een betaald lidmaatschap meer mogelijkheden biedt. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je een volledig overzicht van de kosten en mogelijkheden van Suikermaatje.nl.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Suikermaatje.nl is een gebruiksvriendelijke datingsite voor mensen die openlijk op zoek zijn naar een rijke partner. Met een duidelijk concept en de focus op wederzijds respect en interesse, is de site populair onder gebruikers. Suikermaatje.nl biedt diverse functionaliteiten om het vinden van een suikeroom of -tante gemakkelijker te maken. De kosten van Suikermaatje.nl zijn afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Bij de klantenservice van Suikermaatje.nl kun je terecht voor al je vragen en opmerkingen over deze datingsite.

Suikermaatje.nl FAQ

Hoe kan ik Suikermaatje.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Suikermaatje.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Suikermaatje account.

Suikermaatje.nl opzeggen

Suikermaatje account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Suikermaatje en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 1: Klik in het hoofdmenu bovenaan de pagina op: “Profiel”.

Stap 2: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de link: “Instellingen”. (Deze vind je in het midden van de pagina.)

Stap 3: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik op de link: “Verwijder account”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Vink het vakje aan voor: “Ik begrijp de gevolgen” en klik dan op de button: “Verwijder account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Suikermaatje.nl!

Wat zijn de kosten van Suikermaatje.nl?

De kosten van Suikermaatje.nl zijn afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Een Premium lidmaatschap van 1 maand kost € 44,99, terwijl een abonnement van 6 maanden € 149,94 kost.

Kan ik Suikermaatje.nl gratis proberen?

Ja, het is mogelijk om Suikermaatje.nl gratis te proberen. U kunt een gratis account aanmaken en de website verkennen voordat u besluit om een betaald abonnement te nemen.

Hoe kan ik mijn Suikermaatje.nl abonnement opzeggen?

Om uw Suikermaatje.nl abonnement op te zeggen, moet u inloggen op uw account en naar de “Instellingen” pagina gaan. Klik op de “Abonnement” tab en vervolgens op “Abonnement annuleren”. Volg de instructies om uw abonnement te annuleren.

Is Suikermaatje.nl veilig om te gebruiken?

Ja, Suikermaatje.nl is veilig om te gebruiken. Het platform heeft een uitgebreid verificatieproces om ervoor te zorgen dat alle gebruikers echt zijn. Daarnaast worden uw persoonlijke gegevens beschermd en worden uw betalingen verwerkt via een beveiligde verbinding.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met Suikermaatje.nl?

De ervaringen van andere gebruikers met Suikermaatje.nl zijn overwegend positief. Veel gebruikers hebben via het platform succesvolle afspraken gemaakt en zijn tevreden over de kwaliteit van de matches. Het is echter altijd belangrijk om uw eigen onderzoek te doen en uw eigen oordeel te vormen voordat u zich aanmeldt.

Laats bijgewerkt: 10 juli 2023

4 reacties op “Suikermaatje.nl: De Beste Plek voor Sugar Dating in Nederland?”

 1. Ronald schreef:

  De beste manier om er achter te komen of het wel of niet werkt is natuurlijk zelf lid worden. Dat heb ik gedaan en ik kan de andere ervaringen bevestigen. Het is een dode site met veel profielen, die volgens mij nep zijn. Ik was er na een maandje klaar mee.

 2. Jort schreef:

  Voor suikermaatje ben ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord kwijt. Op de verzonden mails wordt niet geantwoord ondanks de toezegging op de site van suikermaatje om je te helpen.

 3. John schreef:

  suikermaatje is een site die op een of andere bagger server staat. Het is zo vreselijk sloom en loopt vaak vast . Voorbeeld je klikt op een profiel , dan moet je zeker 10 sec. wachtten om vervolgens een melding te krijgen dat het mislukt is. Ook is het ronduit vreemd dat leeftijden niet op het profiel staan. je moet dan weer naar alle profielen gaan en daar middels de nickname het profiel op sporen. Er staan enorm veel dode profielen op , en ik sprak een meid die had al 6 maanden terug alles stopgezet maar haar profiel lieten ze er gewoon op staan, zogenaamd als beschikbaar om aanbod te kunnen laten zien.Al met al de zoveelste neppe site

 4. Susan schreef:

  Betrouwbare site. Met echte sugardaddies en babes. Ik had eerst twijfels, maar toch uiteindelijk betaald. Heel snel had ik veel reacties van verschillende sugardaddies.

  Na eerst te chatten heb ik er 1 uitgekozen om mee te gaan daten.

  Bevalt prima, ik ga er nog 2 zoeken 🙂

  Groetjes
  Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---