Home / Sugababes – Kosten, Review en Ervaringen
Sugababes logo

Sugababes - Kosten, Review en Ervaringen

Sugababes is een online chatsite voor mannen. Er is ook een vrouwelijke variant, Superdudes. Voor beide sites geldt dat ze vooral bedoeld zijn als entertainment. Je kunt een gratis account aanmaken en vervolgens kun je je profiel aanvullen met persoonlijke informatie en een foto. Om contact te leggen moet je aangemeld zijn, dus behalve leuke dames vind je op deze website ook profielen van heren.

Sugababes
2
Beoordeling 2

Je kunt je er eventueel aanmelden als je op zoek bent naar een date of een relatie, maar de kans dat je die hier vindt is niet zo groot. Sugababes is vooral bedoeld voor leuk online entertainment en dat staat ook nadrukkelijk vermeld in de algemene voorwaarden. Er wordt zelfs gesteld dat de site expliciet niet bedoeld is voor het leggen van fysieke contacten maar uitsluitend online contact tot doel heeft.

Vrijblijvend online flirten

Datingsite Sugababes is een prima mogelijkheid voor online flirten. Als je bijvoorbeeld een relatie hebt maar je liefdesleven is een beetje saai, dan kun je hier wat vertier zoeken. Vooral mannen die niet echt vreemd willen gaan en zeker hun relatie niet op het spel willen zetten zoeken vaak hun heil bij websites zoals Sugababes. Je kunt hier flirten met een leuke dame zonder dat dit verstrekkende gevolgen heeft, omdat afspreken in de meeste gevallen niet tot de mogelijkheden behoort. Je kunt je uiteraard anoniem aanmelden onder een nickname, en wat voor foto je plaatst kun je ook zelf bepalen. Maakgeen profiel aan met de foto van iemand die je kent of een bekend persoon, want dat is strafbaar. Je kunt eventueel een foto gebruiken van sites die speciaal gratis foto’s voor publicatie op het internet aanbieden.

Het creditsysteem van Sugababes

Alleen het aanmelden en vervolgens het zoeken in de profielen is gratis bij Sugababes. Zodra je berichten wilt versturen of ontvangen van andere members zijn hiervoor credits nodig. Deze kun je online kopen als je bent ingelogd. Je kunt ook dan alleen zien hoeveel je betaalt voor de credits. In de meeste gevallen, dus ongetwijfeld ook bij Sugababes, betaal je voor een bundel credits een vaste prijs. Je kunt ook 1 credit kopen, vaak kan dit met je mobiele telefoon, maar hiervoor betaal je dan wel veel meer. Eenmaal aangekochte credits kun je niet teruggeven. Als je je account verwijdert verlies je ook automatisch de credits die je nog had staan.

Wees voorzichtig met persoonlijke informatie

Als je online contacten legt, op wat voor manier dan ook, is het altijd belangrijk om voorzichtig te zijn met het geven van persoonlijke informatie. Ook al heb je het vermoeden dan een profiel fake is, geef nooit zomaar je adres of telefoonnummer. Dit kan soms vervelende gevolgen hebben zoals stalking of andere narigheid. Als je met iemand afspreekt, probeer dan eerst wat meer informatie te krijgen, bijvoorbeeld via sociale media. Spreek een eerste keer altijd af op een openbare plaats. Ga bijvoorbeeld samen maar de film of spreek af in een restaurant of café. Dit maakt het gemakkelijker om een date die tegenvalt af te breken en er is minder kans op een minder prettige ervaring.

Sugababes screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Sugababes.nl?

 • Een ruim aanbod aan leuke dames
 • Gratis aanmelden en zoeken in de profielen
 • Gebruik van fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraak mogelijk is
 • Geen informatie over de kosten van credits als je niet bent ingelogd
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore

Sugababes FAQ

Hoe kan ik Sugababes opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Sugababes? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Subababes account.

Sugababes opzeggen

Sugababes account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Sugababes en log in met je E-mail en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn profiel opzeggen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar het einde van de pagina en klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder mijn Profiel”. Bevestig dit door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Sugababes!

Laats bijgewerkt: 03 oktober 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *