Home / Stichting Date – Kosten, Review en Ervaringen
Stichting Date logo

Stichting Date - Kosten, Review en Ervaringen

Bij Stichting Date ben je aan het juiste adres voor serieuze relatiebemiddeling. Ze bestaat al sinds 1969 en sinds dat moment zijn er al meer dan 100.000 mensen geholpen. Medewerkers kunnen je namelijk helpen bij het vinden van de juiste levenspartner. 

Stichting Date
8 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Ben je op zoek, maar weet je niet zo goed wat je wensen zijn, waar je naar op zoek bent of hoe je het aan moet pakken? Dan zou je nu de eerste stap kunnen zetten en contact op kunnen nemen met Stichting Date. Je hebt als je die keuze maakt altijd een consulent bij je in de buurt. Doordat deze mensen al vele jaren ervaring hebben, weten ze van aanpakken en weten ze ook hoe ze het beste voor jou op zoek kunnen gaan. Maar je kunt hier ook zelf kiezen en ook zelf gekozen worden met het partnerboek, dat hier wordt gebruikt.

Online daten of relatiebemiddeling?

Online daten is iets dat tegenwoordig vaak wordt gedaan, maar het kan toch ook dat je wat ondersteuning nodig hebt voor bemiddeling in je relatie? Zorg er dan nu voor dat je van Stichting Date gebruik maakt. Het hele team dat hier werkzaam is staat voor je klaar om de ideale partner voor jou te vinden. Het is altijd fijn om wat hulp te krijgen en daar kun je nu gebruik van maken. Door de vele ervaringen kun je er nu op terugvallen en kun je ontdekken wat jouw voordelen zijn als je nu voor het relatiebemiddelingsbureau Stichting Date gaat. Je kunt in korte tijd jouw match vinden en dan ga je een leuke tijd in van daten, dat worden leuke en spannende momenten om naar uit te kijken.

Stichting Date partnerboek

Er wordt bij Stichting Date gebruik gemaakt van een partnerboek en daarmee ga je samen met je eigen consulent aan de slag. Je hebt alles helemaal zelf in de hand, je kunt nu zelf het partnerboek bekijken en dan misschien wel jouw ideale match vinden. Maar ook anderen kunnen jou uitkiezen en wie weet komt het wel snel tot een date! Een onbeperkt aantal kennismakingen en zoveel advies als je maar wil van je persoonlijke consulent, dat krijg je allemaal als je voor Stichting Date kiest. Als je het partnerboek in de hand hebt, dan kun je pas echt jouw doel bereiken. Het is namelijk 100% betrouwbaar en veilig en je hebt alle tijd om zelf op zoek te gaan, waar en wanneer je maar wil. Een afspraak is zo gemaakt, maar neem de tijd om iedereen te bekijken en je vragen te stellen. Zo kun je samen met Stichting Date je ideale match vinden. De medewerkers helpen je graag en vragen staat vrij. Neem gerust contact op om alle opties te bespreken, zodat jij weet waar je aan toe bent!

Stichting Date screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Stichting Date?

Kijk voor actuele prijzen op stichtingdate.nl

  Wat zijn de plus- en minpunten van StichtingDate.nl?

  • Persoonlijke benadering
  • Veilig daten
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  8 reacties op “Stichting Date – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Ton Ton schreef:

   500e voor een half jaar betaald, Weinig profielen gehad, je moet echt mailen met verzoek om een profiel te krijgen anders gebeurt er niets. Aardige consulente, maar ze heeft het veel te druk.. Van de 4-5 profielen een die in de richting kwam, de rest totaal niet.

  2. Avatar for Maureen Maureen schreef:

   Ik heb me pas aangemeld
   Ik had een oudere vriend die reeds is heengegaan
   Hij was een hele lieve man. Geboren in Suriname maar is jong verhuisd naar Nederland. En ging toen naar Duitsland in de Hamburgse opera werken
   Hy kwam terug naar Suriname op 67jarige leeftyd en ontmoette hem toen. Ik mis hem heel erg.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items