Home / Vergelijk de beste relatiebemiddeling sites van Nederland! / Stichting Date Kosten: Eerlijke Review & Gebruikerservaringen!
Stichting Date logo

Stichting Date Kosten: Eerlijke Review & Gebruikerservaringen!

Bij Stichting Date ben je aan het juiste adres voor serieuze relatiebemiddeling. Met een bestaansgeschiedenis sinds 1969 en meer dan 100.000 geholpen mensen, hebben de ervaren medewerkers de expertise om je te helpen bij het vinden van de juiste levenspartner. Of je nu onzeker bent over je wensen, wat je precies zoekt of hoe je het aan moet pakken, Stichting Date staat voor je klaar. Neem vandaag nog de eerste stap en krijg persoonlijke begeleiding van een consulent in jouw buurt. Met jarenlange ervaring weten zij hoe ze het beste voor jou op zoek kunnen gaan. Ontdek ook de mogelijkheid om te worden gekozen met het partnerboek dat hier wordt gebruikt. Lees meer over de kosten, reviews en ervaringen van Stichting Date op onze website.

Stichting Date
8 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Serieuze relatiebemiddeling bij Stichting Date: Vind jouw levenspartner

Bij Stichting Date ben je aan het juiste adres voor serieuze relatiebemiddeling. Ze bestaat al sinds 1969 en sinds dat moment zijn er al meer dan 100.000 mensen geholpen. Medewerkers kunnen je namelijk helpen bij het vinden van de juiste levenspartner. Ben je op zoek, maar weet je niet zo goed wat je wensen zijn, waar je naar op zoek bent of hoe je het aan moet pakken? Dan zou je nu de eerste stap kunnen zetten en contact op kunnen nemen met Stichting Date. Je hebt als je die keuze maakt altijd een consulent bij je in de buurt. Doordat deze mensen al vele jaren ervaring hebben, weten ze van aanpakken en weten ze ook hoe ze het beste voor jou op zoek kunnen gaan. Maar je kunt hier ook zelf kiezen en ook zelf gekozen worden met het partnerboek, dat hier wordt gebruikt.

Online daten of relatiebemiddeling?

Online daten is iets dat tegenwoordig vaak wordt gedaan, maar het kan toch ook dat je wat ondersteuning nodig hebt voor bemiddeling in je relatie? Zorg er dan nu voor dat je van Stichting Date gebruik maakt. Het hele team dat hier werkzaam is staat voor je klaar om de ideale partner voor jou te vinden. Het is altijd fijn om wat hulp te krijgen en daar kun je nu gebruik van maken. Door de vele ervaringen kun je er nu op terugvallen en kun je ontdekken wat jouw voordelen zijn als je nu voor het relatiebemiddelingsbureau Stichting Date gaat. Je kunt in korte tijd jouw match vinden en dan ga je een leuke tijd in van daten, dat worden leuke en spannende momenten om naar uit te kijken.

Stichting Date partnerboek

Er wordt bij Stichting Date gebruik gemaakt van een partnerboek en daarmee ga je samen met je eigen consulent aan de slag. Je hebt alles helemaal zelf in de hand, je kunt nu zelf het partnerboek bekijken en dan misschien wel jouw ideale match vinden. Maar ook anderen kunnen jou uitkiezen en wie weet komt het wel snel tot een date! Een onbeperkt aantal kennismakingen en zoveel advies als je maar wil van je persoonlijke consulent, dat krijg je allemaal als je voor Stichting Date kiest. Als je het partnerboek in de hand hebt, dan kun je pas echt jouw doel bereiken. Het is namelijk 100% betrouwbaar en veilig en je hebt alle tijd om zelf op zoek te gaan, waar en wanneer je maar wil. Een afspraak is zo gemaakt, maar neem de tijd om iedereen te bekijken en je vragen te stellen. Zo kun je samen met Stichting Date je ideale match vinden. De medewerkers helpen je graag en vragen staat vrij. Neem gerust contact op om alle opties te bespreken, zodat jij weet waar je aan toe bent!

Stichting Date screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Stichting Date?

Kijk voor actuele prijzen op stichtingdate.nl

  Wat zijn de plus- en minpunten van StichtingDate.nl?

  • Stichting Date heeft meer dan 50 jaar ervaring in serieuze relatiebemiddeling, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige relatie.
  • Met ervaren consulenten biedt Stichting Date persoonlijke begeleiding om je te helpen bij het vinden van de juiste levenspartner.
  • Met meer dan 100.000 geholpen mensen heeft Stichting Date een bewezen staat van dienst in het succesvol koppelen van individuen.
  • Stichting Date hanteert een transparante kostenstructuur, waardoor gebruikers precies weten wat ze kunnen verwachten.
  • Stichting Date biedt diverse functionaliteiten, zoals het partnerboek, om gebruikers te helpen bij het vinden van geschikte matches.
  • Stichting Date heeft mogelijk een beperkte online aanwezigheid in vergelijking met andere datingsites, waardoor het minder zichtbaar kan zijn voor potentiële gebruikers.
  • Stichting Date biedt geen gratis lidmaatschapsoptie aan, waardoor gebruikers verplicht zijn een betaald lidmaatschap aan te schaffen om toegang te krijgen tot alle functies.
  • Als je op zoek bent naar informele of casual dating, is Stichting Date mogelijk minder geschikt, aangezien de focus ligt op serieuze relatiebemiddeling.
  • Het opzeggen van het lidmaatschap bij Stichting Date kan gepaard gaan met opzegtermijnen, afhankelijk van het gekozen abonnementstype.
  • Omdat Stichting Date een selectief matchingproces hanteert, kan het zijn dat het aantal potentiële matches beperkter is in vergelijking met grotere datingsites.

  Persoonlijke begeleiding naar een duurzame relatie: Stichting Date staat voor je klaar

  Stichting Date biedt al sinds 1969 serieuze relatiebemiddeling aan en heeft al meer dan 100.000 mensen geholpen bij het vinden van een levenspartner. Met ervaren consulenten die jou persoonlijk begeleiden, kun je met vertrouwen de eerste stap zetten naar een duurzame relatie. Of je nu nog niet precies weet wat je zoekt of hoe je het moet aanpakken, Stichting Date staat voor je klaar. Ze beschikken over een partnerboek waarmee je zelf kunt kiezen of gekozen kunt worden. Neem contact op met Stichting Date en laat je begeleiden door professionals met jarenlange ervaring. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en vind jouw ideale levenspartner via Stichting Date.

  • 3

   Populariteit

   Stichting Date geniet al sinds 1969 een sterke populariteit als betrouwbare relatiebemiddelingsdienst. Met meer dan 100.000 geholpen mensen heeft de site een solide reputatie opgebouwd in het vinden van levenspartners.

  • 3

   Gebruikersgemak

   Het gebruiksgemak van Stichting Date is uitstekend. Met een intuïtieve interface en duidelijke navigatie kunnen gebruikers eenvoudig profielen bekijken, communiceren en matches vinden.

  • 2.8

   Functionaliteiten

   Stichting Date biedt een breed scala aan handige functionaliteiten. Van het partnerboek tot persoonlijke begeleiding door ervaren consulenten, de site biedt alles wat je nodig hebt voor succesvolle relatiebemiddeling.

  • 3.2

   Klantenservice

   De klantenservice van Stichting Date is professioneel en responsief. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, waardoor gebruikers een uitstekende ondersteuning krijgen tijdens hun zoektocht naar een levenspartner.

  • 3

   Kosten

   De kosten van Stichting Date zijn transparant en afhankelijk van het gekozen lidmaatschap. Hoewel het een investering kan zijn, biedt het de mogelijkheid om serieuze relatiebemiddeling te ervaren, wat voor velen de moeite waard is.

  • 3 Goed

   Totaalscore

   Met een indrukwekkende populariteit, gebruikersgemak, nuttige functionaliteiten, goede klantenservice en duidelijke kostenstructuur verdient Stichting Date een hoge totaalscore. Het is een betrouwbare keuze voor serieuze relatiebemiddeling.

  Veelgestelde vragen Stichting date

  Wat zijn de kosten van Stichting Date?

  De kosten van Stichting Date variëren, afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je kiest. Ze bieden verschillende abonnementsopties, zoals een maandabonnement, een kwartaalabonnement en een jaarabonnement. Om de meest actuele prijzen te weten te komen, raad ik aan om de officiële website van Stichting Date te bezoeken.

  Welke betaalmethoden accepteert Stichting Date?

  Stichting Date accepteert verschillende betaalmethoden om het lidmaatschap te betalen. Dit omvat meestal creditcards, zoals Visa, Mastercard en American Express. Daarnaast bieden ze vaak ook de mogelijkheid om via iDEAL te betalen. Raadpleeg de betalingsinformatie op de website van Stichting Date voor een volledige lijst van geaccepteerde betaalmethoden.

  Hoe kan ik mijn Stichting Date lidmaatschap opzeggen?

  Als je je Stichting Date lidmaatschap wilt opzeggen, dien je contact op te nemen met de klantenservice van Stichting Date. Ze kunnen je begeleiden bij het annuleringsproces en eventuele vragen beantwoorden. Meestal kun je het lidmaatschap opzeggen door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

  Biedt Stichting Date een proefperiode aan?

  Op dit moment biedt Stichting Date geen proefperiode aan. Ze hebben echter verschillende abonnementsopties beschikbaar, zodat je kunt kiezen welk type lidmaatschap het beste bij jou past. Het is raadzaam om de website van Stichting Date te raadplegen voor meer informatie over de beschikbare abonnementen en de bijbehorende voordelen.

  Zijn er specifieke vereisten om lid te worden van Stichting Date?

  Om lid te worden van Stichting Date moet je meestal aan bepaalde vereisten voldoen. Dit kan onder meer een minimumleeftijd zijn, meestal 18 jaar of ouder. Daarnaast kunnen ze mogelijk andere criteria hanteren, zoals het invullen van een persoonlijkheidstest of het verstrekken van relevante informatie over jezelf. Raadpleeg de website van Stichting Date voor specifieke vereisten en richtlijnen voor lidmaatschap.

  Laats bijgewerkt: 15 juni 2023

  8 reacties op “Stichting Date Kosten: Eerlijke Review & Gebruikerservaringen!”

  1. Ton schreef:

   500e voor een half jaar betaald, Weinig profielen gehad, je moet echt mailen met verzoek om een profiel te krijgen anders gebeurt er niets. Aardige consulente, maar ze heeft het veel te druk.. Van de 4-5 profielen een die in de richting kwam, de rest totaal niet.

  2. Maureen schreef:

   Ik heb me pas aangemeld
   Ik had een oudere vriend die reeds is heengegaan
   Hij was een hele lieve man. Geboren in Suriname maar is jong verhuisd naar Nederland. En ging toen naar Duitsland in de Hamburgse opera werken
   Hy kwam terug naar Suriname op 67jarige leeftyd en ontmoette hem toen. Ik mis hem heel erg.

  3. superboer schreef:

   tja dat zegt alles over die vrouw[en] mgtow.

  4. MGTOW schreef:

   Of je nu op Tinder zit of op een datingsite; je ziet overal vrouwen vele jaren ingeschreven staan.
   Terwijl er een veelvoud aan mannen aanwezig is (scheve verhoudingen)
   Terwijl ze meer dan 100 matches heeft.
   Terwijl de een na de ander zich aanbiedt
   De reden is vanwege de 80/20-regel; vrouwen prijzen zichzelf uit de markt! Zie ook onderzoekresultaten van datingsite OK-cupid, online te vinden!

  5. superboer schreef:

   wij mannen hebben er ook last van; vele arrogante wijven en een bult eisen; ik zal nooit op een date site gaan, laten die wijven het maar bekijken.. velen zitten er naar 5jaar nog op die date site. Die blijven ook wel alleen.. 5hoog met tal van katten.

  6. MGTOW schreef:

   edit; zodat je heel veel maanden

  7. MGTOW schreef:

   Datingsites geven vaak aan dat je heel veel geduld moet hebben.
   Zodat je hoeveel maanden contributie moet betalen.

   De reden dat je veel geduld moet hebben is dat er vaak maar heel weinig (actieve/betalende) leden zijn. Bovendien hebben met name vrouwen onmogelijke eisenpakketten en onrealistische verwachtingen (dit is onderzocht door datingsite OK cupid en gepubliceerd op internet)

  8. sacha stolzenbach schreef:

   hallo. ik ben totaal niet tevreden over stichting date.. ik ben bijna 50 , en het aanbod zijn voornamelijk ouderen, en bejaarden, en als er iemand die in de richting 55 was, hadden ze een hoop kapsones,en je betaalt elke maand een behoorlijk bedrag, als ze me bij het eerste gesprek hadden gezegd, dat dit meer voor ouderen is, was ik er nooit aan begonnen. zit er nu vanaf november bij, maar nog steeds niet een leuke date, of een passend persoon gevonden.als je er wat van zegd, krijg je als antwword, je moet geduld hebben. echt waardeloos. ik moet nog tot november betalen, maar als ik er onder uit kan komen, doe ik nu gelijk nog.. ben zeer ontevreden!!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---