datingsite parship

Home » StedenDating – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites StedenDating logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

2

StedenDating – Kosten, Review en Ervaringen

 

Vind een date bij jou om de hoek en dat doe je ook nog eens makkelijk en snel vanuit je eigen huis. Je kunt dit doen door gebruik te maken van de website van Stedendating. Dit is een website waar je makkelijk leuke singles kunt vinden en door gebruik te maken van de zoekfunctie zie je meteen wie bij jou in de buurt woont. De website is niet alleen op de computer en de laptop te gebruiken maar je kunt ook de website op je smartphone en je tablet gaan bezoeken. Ben je dan ook een dagje weg of ben je op vakantie dan ook kun je zien welke leuke singles er vlakbij jou aanwezig zijn. Het contact leggen gaat erg eenvoudig en dit kun je doen door een bericht te sturen. Nog makkelijker is het om te gaan chatten. Je ziet meteen wie er allemaal online zijn en je kunt meteen een gesprek starten. Het grote voordeel van chatten is natuurlijk dat je veel sneller een antwoord zult gaan krijgen en misschien vind je dan al wel iemand waarmee je een leuke date kunt gaan beleven. Toch kun je mensen die niet online zijn gewoon een leuk bericht sturen en op deze manier toch meer van deze persoon te weten komen.

De website is makkelijk gemaakt voor de bezoeker en direct bij het inschrijven kun je al meer over jezelf gaan vertellen en kun je ook aangeven waar je naar op zoek bent. Het inschrijven is gratis en vervolgens kun je meteen gaan bekijken welke leuke vrijgezellen er allemaal aanwezig zijn. De meeste leden hebben meerdere foto’s bij het profiel staan en je krijgt dus een goed beeld van het lid.  Ook jij hebt de mogelijkheid om een aantal foto’s te uploaden en des te duidelijker je foto’s zijn des te meer kans jij zult hebben om ook een leuke date te gaan hebben.

Zie meteen welke leden er ingeschreven staan

Er is een leuke mogelijkheid bij Stedendating.nl en dat is de fotozapper. Hier zie je foto’s van de leden voorbijkomen en je kunt dan meteen aangeven of je dit lid leuk vindt of niet. Als je wilt heb je ook de meteen de mogelijkheid om het profiel van het lid te gaan bekijken. Het is niet alleen erg leuk om de fotozapper te gaan bekijken maar het is ook erg makkelijk om zo een goed beeld van de leden te krijgen.

Er wordt na het inloggen meteen getoond wie de nieuwe leden zijn en welke leden er een nieuwe foto hebben geplaatst. Je mist dus niets en je kunt naar hartenlust leden gaan benaderen en zo een leuke date gaan regelen. Ook jij zult via Stedendating al snel een leuke date gaan vinden en misschien komt daar wel een betekenisvolle relatie uit voort. Je weet immers meteen wie er bij jou uit de buurt allemaal ingeschreven staan en dit is een stuk eenvoudiger met het afspreken. Reistijden heb je bijna niet en het ontmoeten zal dan ook een stuk eenvoudiger gaan verlopen.

StedenDating screenshot

 

Online daten bij Steden Dating

Het aanmaken van een profiel is nu geheel gratis! Nadat je je gegevens voor je profiel hebt ingevuld kun je direct zoeken naar leuke singles bij jou in de buurt. Vervolgens kun je zelf bepalen hoe je een  leuke man/jongen of vrouw/meisje benaderd. Je kunt bijvoorbeeld een berichtje sturen, ben je wat directer ingesteld, probeer het dan eens via de chat.

Liever Anoniem

Je gegevens zijn niet zichtbaar voor andere leden als jij dit niet wilt. Je bepaalt daarom zelf hoe en of je anoniem je wilt blijven.

StedenDating kosten abonnement

140 credits

€15,99
€15,99
 • VIP-toegang 15 dagen

300 credits

€27,99
€27,99
 • VIP-toegang 30 dagen

900 credits

€59,99
€59,99
 • VIP-toegang 90 dagen

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis lidmaatschap

Het goedkoopste StedenDating abonnement kost €6,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Steden Dating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Steden Dating. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Steden Dating actie en korting

Actuele Kortingen staan op onze dating acties pagina

Verlopen acties en kortingen

Meer over StedenDating

StedenDating opzeggen en account verwijderen

 

StedenDating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite StedenDating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Steden Dating? Geef hieronder jouw reactie!

 

Steden Dating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem2 Ervaringen - StedenDating – Kosten, Review en Ervaringen

 1. smeil smeil schreef:

  hallo, er is een profiel met mijn profielnaam en foto op stedendating die niet door mij erop is gezet !! Heel graag wil ik dit eraf zo spoedig mogelijk.
  Kunnen jullie me emailen zodat ik mn gegevens door kan geven?

 2. p moors p moors schreef:

  ik heb een vraag waar kan ik mij afmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑