Home / StedenDating – Kosten, Review en Ervaringen
StedenDating logo

StedenDating - Kosten, Review en Ervaringen

Vind een date bij jou om de hoek en dat doe je ook nog eens makkelijk en snel vanuit je eigen huis. Je kunt dit doen door gebruik te maken van de website van Stedendating. Dit is een website waar je makkelijk leuke singles kunt vinden en door gebruik te maken van de zoekfunctie zie je meteen wie bij jou in de buurt woont. De website is niet alleen op de computer en de laptop te gebruiken maar je kunt ook de website op je smartphone en je tablet gaan bezoeken. 

StedenDating
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Ben je dan ook een dagje weg of ben je op vakantie dan ook kun je zien welke leuke singles er vlakbij jou aanwezig zijn. Het contact leggen gaat erg eenvoudig en dit kun je doen door een bericht te sturen. Nog makkelijker is het om te gaan chatten. Je ziet meteen wie er allemaal online zijn en je kunt meteen een gesprek starten. Het grote voordeel van chatten is natuurlijk dat je veel sneller een antwoord zult gaan krijgen en misschien vind je dan al wel iemand waarmee je een leuke date kunt gaan beleven. Toch kun je mensen die niet online zijn gewoon een leuk bericht sturen en op deze manier toch meer van deze persoon te weten komen.

Waar ben je naar op zoek?

De website is makkelijk gemaakt voor de bezoeker en direct bij het inschrijven kun je al meer over jezelf gaan vertellen en kun je ook aangeven waar je naar op zoek bent. Het inschrijven is gratis en vervolgens kun je meteen gaan bekijken welke leuke vrijgezellen er allemaal aanwezig zijn. De meeste leden hebben meerdere foto’s bij het profiel staan en je krijgt dus een goed beeld van het lid.  Ook jij hebt de mogelijkheid om een aantal foto’s te uploaden en des te duidelijker je foto’s zijn des te meer kans jij zult hebben om ook een leuke date te gaan hebben.

Zie meteen welke leden er ingeschreven staan

Er is een leuke mogelijkheid bij Stedendating.nl en dat is de fotozapper. Hier zie je foto’s van de leden voorbijkomen en je kunt dan meteen aangeven of je dit lid leuk vindt of niet. Als je wilt heb je ook de meteen de mogelijkheid om het profiel van het lid te gaan bekijken. Het is niet alleen erg leuk om de fotozapper te gaan bekijken maar het is ook erg makkelijk om zo een goed beeld van de leden te krijgen.

Foto’s van leden

Er wordt na het inloggen meteen getoond wie de nieuwe leden zijn en welke leden er een nieuwe foto hebben geplaatst. Je mist dus niets en je kunt naar hartenlust leden gaan benaderen en zo een leuke date gaan regelen. Ook jij zult via Stedendating al snel een leuke date gaan vinden en misschien komt daar wel een betekenisvolle relatie uit voort. Je weet immers meteen wie er bij jou uit de buurt allemaal ingeschreven staan en dit is een stuk eenvoudiger met het afspreken. Reistijden heb je bijna niet en het ontmoeten zal dan ook een stuk eenvoudiger gaan verlopen.

StedenDating screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij StedenDating.nl?

Het goedkoopste StedenDating abonnement kost €6,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van StedenDating?

  • Gericht daten bij jou in de buurt
  • Kosten lidmaatschap niet duidelijk aagegeven
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Stedendating FAQ

  Hoe kan ik Stedendating opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Stedendating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Steden Dating account.

  Stedendating opzeggen

  Stedendating.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van StedenDating en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met blauwe “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de blauwe button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op StedenDating.nl!

  Laats bijgewerkt: 13 augustus 2021

  2 reacties op “StedenDating – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for smeil smeil schreef:

   hallo, er is een profiel met mijn profielnaam en foto op stedendating die niet door mij erop is gezet !! Heel graag wil ik dit eraf zo spoedig mogelijk.
   Kunnen jullie me emailen zodat ik mn gegevens door kan geven?

  2. Avatar for p moors p moors schreef:

   ik heb een vraag waar kan ik mij afmelden

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *