Home / SportPartner – Kosten, Review en Ervaringen
SportPartner logo

SportPartner - Kosten, Review en Ervaringen

Hou je van sporten, maar doe je dit niet graag alleen en heb je eigenlijk niemand die met je mee wil gaan? Dan is SportPartner de ideale ontmoetingssite voor jou. Hier kun je actief op zoek gaan naar iemand om mee te gaan sporten. De ontmoetingssite mag dan ook zeker niet verward worden met een datingsite, want het is niet de bedoeling om hier een liefde te vinden. Het kan natuurlijk wel altijd. Vanzelfsprekend is het ook niet verplicht om single te zijn om je te kunnen inschrijven. Ook getrouwde mensen kunnen natuurlijk op zoek zijn naar een gezellig sportmaatje.

SportPartner
11 Ervaringen
2.6
Beoordeling 2.6

Veel mogelijke sportpartners

SportPartner bestaat al jarenlang en door de jaren heen hebben al veel mensen een leuke partner voor het sporten kunnen vinden. Sporten is gezond. Dat is natuurlijk geen nieuws. Dat weet iedereen. Toch doet lang niet iedereen aan sport. Dit heeft niet altijd te maken met het geen zin hebben om te bewegen. Er zijn ook veel mensen die zich er gewoon niet toe kunnen zetten wanneer zij alleen moeten gaan sporten. Juist voor deze mensen is het hebben van een sportmaatje ideaal. Je hebt leuk gezelschap en je bent gezond bezig. SportPartner zelf geeft op de website aan dat er elke dag meer dan 4.500 leden actief zijn op de ontmoetingssite. Uiteraard kan dit niet worden gecontroleerd, maar duidelijk is wel dat er voldoende leden aangesloten zijn om een leuk sportmaatje te vinden.

Voor alle soorten sporten

Natuurlijk heeft niet iedereen de voorkeur voor dezelfde soort sporten. De ene persoon houdt van actief sporten, zoals tennissen, zwemmen of squashen. De ander houdt van rustige sporten, zoals bijvoorbeeld wandelen. Er is voor iedereen plek bij SportPartner. Naar wat voor maatje je ook zoekt, je kunt zeker iemand vinden die houdt van dezelfde sport als jij. Zo is er voor ieder lid van SportPartner wel een leuk sportmaatje te vinden om de sport mee uit te oefenen waar de voorkeur naar uitgaat. Je hoeft hier geen dure lidmaatschappen af te sluiten om te kunnen profiteren van de mogelijkheden van deze ontmoetingssite. Wel wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor het leggen van contact.

Twee betaalbare lidmaatschappen

Je hebt de keuze uit twee verschillende lidmaatschappen. Op de eerste plaats is er een basic lidmaatschap en daarnaast is er de premium variant. Beide lidmaatschappen bieden je ruime mogelijkheden en zijn zeer betaalbaar. Er wordt daadwerkelijk slechts een redelijke vergoeding gevraagd voor het leggen van contacten via de ontmoetingssite. Je bent niet verplicht om je profiel te voorzien van een foto. Een aanzienlijk deel van de profielen zijn dan ook zonder foto. Het is dan ook zo dat uiterlijk niet belangrijk zou moeten zijn bij het zoeken naar een sportmaatje. Zowel mannen als vrouwen zijn ruim vertegenwoordigd bij SportPartner. Als je wilt kun je je profiel volledig anoniem houden.

SportPartner screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SportPartner.nl?

 • Een goede optie om een sportmaatje te vinden
 • Veel gratis mogelijkheden
 • Ideaal om sportieve vrienden te vinden
 • Afmelden wordt lastig gemaakt
 • Er zijn veel inactieve profielen aanwezig
 • Een deel van de profielen is nep
 • 3
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 2.6 Gemiddeld
  Totaalscore

SportPartner FAQ

Hoe kan ik SportPartner opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SportPartner? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SportPartner account.

SportPartner opzeggen

SportPartner.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SportPartner en log in met je E-mailadres/Gebruikersnaam en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op het grote tandwiel icoon staan in de rechter bovenhoek. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn Lidmaatschap”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de tekstlink: “verwijder dit account”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Vul je email adres in en selecteer de volgende vraag: “Mijn profiel direct verwijderen”. klik dan op de blauwe button met de tekst: “Volgende”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van SportPartner!

Laats bijgewerkt: 13 april 2021

11 reacties op “SportPartner – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for kees kees schreef:

  En alweer een site van dezelfde oplichter van sportpartner.com !

 2. Avatar for Paul Paul schreef:

  Zonder te betalen is het zinloos. Ik krijg wel geregeld email notificaties van binnengekomen berichten, maar kan ze vervolgens niet zien en er ook niet op reageren. Tja, wat heb je er dan aan…?

  • Avatar for 1 pot nat 1 pot nat schreef:

   Vrouwen van nu gaan hard voor jou neus vreemd. Al heb je geld of een dikke bank rekening jij bent en blijft de grote bloedhond. Want jij hebt de vrouw in jou kring toegelaten

   De vrouw zal altijd om jou lachen. Want Nederlanders lachen elkaar graag uit. Vaak als vreemdgaan want dit zit vaak in Nederlandse cultuur.

 3. Avatar for Janna Janna schreef:

  Ik ben niet op zoek naar een toekomstige partner maar een sportmaatje. Mensen worden met deze site op het verkeerde been gezet. De website profileert zich slecht. Is het nu een datingsite of niet?
  Verder zie ik ook dat dat mensen die oprecht een sportpartner zoeken, financieel belazerd worden!

 4. Avatar for Ikke Ikke schreef:

  Gratis? Echt niet. Als je wilt reageren op iemand moet je eerst premium lid worden. Jammer. Ik vind het ook geen makkelijke site om op te zoeken.

 5. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Dat zie je wel vaker en is een bekende truc. Als gratis lid lijk je heel populair en krijg je tal van views en reacties. Maar daar kun je niks mee want daarvoor moet je eerst betalen. Je betaalt en vervolgens blijkt het gewoon nep te zijn want alles is als sneeuw voor de zon verdwenen.
  Uiteraard levert dit een ontevreden klant op die niet meer terugkomt maar er zijn altijd weer nieuwe onwetenden die er in trappen en zo blijft de geldkraan lopen.

 6. Avatar for Dirk Dirk schreef:

  Ee tijdje geleden zocht ik een sportmaatje en schreef mij gratis in bij sportpartner en de volgende dag al een reactie. Woo dat begint goed, maar wacht ff om te reageren wel eerst premium lid worden!!
  Niet gedaan toen. Vorig jaar toch maar weer gratis ingeschreven en jawel hoor weer direct een reactie.
  Nou vooruit 3 maanden lid geworden om te kunnen reageren. Wat denk je,h et profiel waar ik reactie van had gekregen was foetsie. Duidelijk fake dus. Direct weer uit laten schrijven.

 7. Avatar for Bernard5 Bernard5 schreef:

  Omdat ik te lang inactief zou zijn geweest ben ik automatisch uitgelogd en kan ik nu niet meer inloggen met hetzelfde emailadres. Nadat ik via de mail bericht had gekregen dat ik antwoord had van iemand waarop ik gereageerd had en wilde inloggen. Kan het bericht om genoemde reden dan ook niet lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *