Home / Ben jij spiritueel? Check deze datingsites voor jouw match! / Lees hier alles over Spiridate.nl: Kosten, Review en Ervaringen!
SpiriDate.nl logo

Lees hier alles over Spiridate.nl: Kosten, Review en Ervaringen!

Spiridate.nl is een online datingsite die zich richt op het vinden van spirituele verbindingen. Of je nu op zoek bent naar vriendschap of een serieuze relatie, Spiridate.nl biedt een platform waar gelijkgestemde mensen elkaar kunnen ontmoeten. De website legt de nadruk op spiritualiteit en bij aanmelding word je gevraagd om jouw persoonlijke betekenis van spiritualiteit te delen. Door de profielen te doorzoeken kun je een idee krijgen van de leden, zelfs zonder een account. Wil je echter volledige toegang en de mogelijkheid om contact te leggen, dan dien je een account aan te maken. Lees onze gedetailleerde beoordeling, ontdek de kosten en lees de ervaringen van anderen met Spiridate.

SpiriDate.nl
1 Ervaring
2.5
Beoordeling 2.5

Spiridate.nl: Vind spirituele vriendschappen en serieuze relaties!

Spiridate.nl is een website waar je je kunt aanmelden om iemand te vinden voor een vriendschap of serieuze relatie. De website is, zoals de naam ook al aangeeft, gericht op spiritualiteit. Als dit je aanspreekt dan is deze datingsite wellicht iets voor jou. Bij aanmelding word je ook gevraagd om aan te geven wat spiritualiteit voor jou betekent. Je kunt voordat je je aanmeldt zoeken in de online profielen. De algemene informatie hiervan kun je lezen ook als je geen account hebt. Wil je meer lezen of contact leggen dan moet je een account aanmaken.

Gecontroleerde profielen

Het beheer van Spiridate.nl geeft aan dat de profielen worden gecontroleerd voordat ze online worden gezet. Dit wordt gedaan om fake profielen te voorkomen. Dit is op zich wel een positief streven, aangezien er ook datingsites online zijn die openlijk toegeven dat er gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen. Deze worden dan gebruikt om de database te vullen. Het kan voor gebruikers erg frustrerend werken als ze er achter komen met zo’n profiel te maken te hebben. Het lijkt dus een goede zaak dat Spiridate.nl dit probeert te voorkomen.

Berichten sturen zonder premium abonnement

Bij de meeste datingsites kun je alleen berichten sturen naar andere leden als je een betaald abonnement hebt. Bij Spiridate.nl kun je standaard berichten sturen naar iemand waar je in geïnteresseerd bent. Zo kun je dus eerst proberen uit te vinden of er wellicht een klik is met deze persoon voordat je besluit een betaald abonnement te nemen om het contact voort te zetten. Dit is een voordeel ten opzichte van andere datingsites, waar je voor vrijwel alle vormen van contact met andere leden moet betalen.

Datingsite voor specifieke doelgroep

De website van Spiridate.nl richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk mensen voor wie spiritualiteit belangrijk is. Dit kan een voordeel zijn, als je iemand zoekt die deze interesse en gevoelens ook heeft. Het kan soms lastig zijn om zo iemand op een “gewone” datingwebsite te vinden. Spiridate.nl speelt in opeen behoefte die kennelijk leeft bij de mensen die zich hier aanmelden. En omdat je er terecht kunt voor zowel een relatie als een vriendschap, is de site voor veel mensen toegankelijk.

Geen automatische verlenging van abonnement

Een positief punt op deze website is dat als je een betaald Premium abonnement aangaat, dit niet automatisch wordt verlengd. Je moet steeds na afloop van de abonnementsperiode zelf aangeven of je dit wilt verlengen of niet. Hiermee wordt dus voorkomen dat er ineens een bedrag van je rekening wordt afgeschreven en dat je er weer een maand of langer aan vast zit. De beheerders geven aan dat ze niet houden van “kleine lettertjes” en daar dus zelf ook niet aan doen.

SpiriDate.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Spiridate.nl?

 • Spiridate.nl onderscheidt zich door zijn specifieke focus op spirituele verbindingen, waardoor je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten die dezelfde spirituele interesses delen.
 • De website van Spiridate.nl is gebruiksvriendelijk en biedt een intuïtieve navigatie, waardoor het eenvoudig is om profielen te bekijken, te communiceren en potentiële matches te vinden.
 • Spiridate.nl biedt diverse handige functionaliteiten, zoals geavanceerd zoeken en chatmogelijkheden, om je te helpen bij het vinden en verbinden met andere spirituele individuen.
 • De klantenservice van Spiridate.nl staat bekend om zijn behulpzaamheid en snelle respons, waardoor je vragen en eventuele problemen snel kunt oplossen.
 • Spiridate.nl biedt een platform waarop je zowel vriendschappen als serieuze relaties kunt vinden, waardoor er ruimte is voor verschillende soorten verbindingen.
 • Omdat Spiridate.nl zich richt op een specifieke doelgroep van spirituele individuen, kan het aantal beschikbare gebruikers beperkter zijn in vergelijking met algemene datingsites.
 • Afhankelijk van je locatie kan het aantal potentiële matches op Spiridate.nl beperkt zijn, vooral als je in een dunbevolkt gebied woont.
 • Om volledige toegang te krijgen tot alle functionaliteiten en communicatiemogelijkheden op Spiridate.nl, zijn er kosten verbonden aan het premium lidmaatschap.
 • Als je op zoek bent naar informele, kortstondige ontmoetingen of casual dating, is Spiridate.nl mogelijk minder geschikt, gezien de focus op vriendschap en serieuze relaties.
 • Omdat Spiridate.nl zich richt op spirituele verbindingen, kan het belangrijk zijn om te overwegen of je spirituele overtuigingen goed aansluiten bij de leden van deze datingsite.

Ervaar de spirituele datingwereld van Spiridate.nl

Spiridate.nl is een datingsite die zich richt op het verbinden van mensen met spirituele interesses. Met een focus op vriendschap en serieuze relaties biedt Spiridate.nl een platform voor gelijkgestemde individuen om elkaar te ontmoeten en connecties te maken op spiritueel niveau. Onze gedetailleerde beoordeling van Spiridate.nl geeft je inzicht in de kosten, functionaliteiten en ervaringen van gebruikers. Ontdek de positieve aspecten en aandachtspunten van deze datingsite en maak een weloverwogen keuze. Of je nu nieuwsgierig bent naar spirituele verbindingen of actief op zoek bent naar een betekenisvolle relatie, Spiridate.nl biedt mogelijkheden om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Meld je aan en ontdek de spirituele wereld van online dating op Spiridate.nl!

 • 2.4

  Populariteit

  Spiridate.nl geniet een toenemende populariteit onder mensen met spirituele interesses. Steeds meer gelijkgestemde individuen sluiten zich aan bij deze datingsite, waardoor de kans op het vinden van een spirituele connectie groter wordt.

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  Spiridate.nl biedt een gebruiksvriendelijk platform waarop je eenvoudig kunt navigeren. Het aanmeldproces is eenvoudig en het zoeken naar potentiële matches is intuïtief. De website is overzichtelijk en biedt een prettige gebruikerservaring voor zowel nieuwe als ervaren online daters.

 • 2.5

  Functionaliteiten

  Spiridate.nl biedt diverse handige functionaliteiten om je zoektocht naar spirituele verbindingen te vergemakkelijken. Denk aan geavanceerde zoekopties, chatmogelijkheden en profielweergave. Deze functies helpen je bij het vinden en communiceren met gelijkgestemde mensen.

 • 2.5

  Klantenservice

  Bij vragen of problemen staat de klantenservice van Spiridate.nl klaar om je te ondersteunen. Ze bieden een snelle en behulpzame klantenservice, waardoor je altijd terecht kunt met je vragen of eventuele technische problemen.

 • 2.3

  Kosten

  De kosten van Spiridate.nl zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites. Ze bieden verschillende lidmaatschapsopties, variërend in prijs en functionaliteiten. Het is raadzaam om de meest actuele informatie op de website te raadplegen voor gedetailleerde kosteninformatie.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Spiridate.nl scoort over het algemeen goed op diverse aspecten. Met zijn focus op spirituele verbindingen, gebruiksvriendelijke interface, nuttige functionaliteiten, goede klantenservice en redelijke kosten, biedt Spiridate.nl een positieve ervaring voor mensen die op zoek zijn naar spirituele vriendschap of serieuze relaties.

SpiriDate.nl FAQ

Hoe kan ik SpiriDate.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SpiriDate.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SpiriDate account.

SpiriDate.nl opzeggen

SpiriDate account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SpiriDate en log in met je emailadres en wachtwoord op je account. De inlog pagina wordt zichtbaar nadat je op “inloggen” hebt geklikt in het midden van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga nu met je muisaanwijzer op “Mijn account” staan in het menu in het midden van de pagina. Een nieuw menu wordt zichtbaar. Klik op: “Uitschrijven”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Vind het vakje aan voor: “Ja, ik weet zeker dat ik mijzelf uit wil schrijven. Ik weet dat deze actie niet meer ongedaan kan worden gemaakt en dat al mijn gegevens dan ook echt verwijderd zullen worden uit het systeem.” Klik dan op de button: “Profiel Verwijderen”

 

Je hebt nu je account verwijderd op SpiriDate.nl!

Wat zijn de kosten van Spiridate.nl?

De kosten van Spiridate.nl variëren afhankelijk van het gekozen abonnement. Op de website van Spiridate.nl vind je gedetailleerde informatie over de verschillende lidmaatschapsopties en bijbehorende kosten.

Kan ik Spiridate.nl gratis uitproberen?

Ja, Spiridate.nl biedt een gratis proefperiode aan. Tijdens deze proefperiode kun je gebruikmaken van bepaalde functies van de datingsite zonder kosten. Raadpleeg de website van Spiridate.nl voor meer informatie over de duur en de voorwaarden van de gratis proefperiode.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met Spiridate.nl?

De ervaringen van andere gebruikers met Spiridate.nl kunnen variëren. Het is raadzaam om recensies en feedback van andere gebruikers te raadplegen om een beter beeld te krijgen van de gebruikerservaring op Spiridate.nl. Op de website zelf of op onafhankelijke reviewplatforms kun je mogelijk beoordelingen en getuigenissen van andere gebruikers vinden.

Hoe kan ik mijn account op Spiridate.nl verwijderen?

Om je account op Spiridate.nl te verwijderen, moet je inloggen op je profiel en naar de accountinstellingen gaan. Daar zou je een optie moeten vinden om je account permanent te verwijderen. Volg de instructies op de website van Spiridate.nl om je account succesvol te verwijderen.

Is Spiridate.nl een betrouwbare datingsite?

Spiridate.nl is een erkende datingsite die al geruime tijd actief is. Het heeft een gebruikersbestand en een reputatie opgebouwd. Het is echter altijd belangrijk om je eigen onderzoek te doen en de voorwaarden en privacybeleid van de datingsite te lezen voordat je je aanmeldt. Dit kan je helpen om te beoordelen of Spiridate.nl aan jouw verwachtingen voldoet en betrouwbaar is.

Laats bijgewerkt: 13 juni 2023

Eén reactie op “Lees hier alles over Spiridate.nl: Kosten, Review en Ervaringen!”

 1. tigron schreef:

  Spiridate is ‘n ‘statische’ site waar weinig in/op gebeurd.
  Ik ben een aantal jaren member geweest, soms wel, soms geen full member.
  De ervaring die ik er mee hebt is, dat gemiddeld 85 % van de members langer dan 3 maanden niet meer online zijn geweest.
  Het bleek dat nadat ik stukjes begon te schrijven op de site over o.a. spirituele onderwerpen, gezondheids informatie, maatschappelijke wetenswaardigheden of gedichtjes plaatste, het aantal mensen die inlogde op de site ging toenemen.
  Ik had de webmaster ‘n aantal tips gegeven waardoor het bezoekersaantal zou verhogen, tevens de suggestie aangereikt om de “poll “die op de site staat, bij te houden omdat hij al jaren op dezelfde vragen stond.
  De webmaster gaf aan dat hij de suggesties wel interessant vond en dat hij erover na zou denken.
  Na ongeveer 1 jaar vroeg ik hem om feedback op de suggesties die ik hem gegeven had.
  Zijn antwoord was, dat hij het te druk had daarvoor en dat er toch ook mensen waren die elkaar via de site hadden gevonden, en dáár deed hij het voor.
  Hij erkende dat de stukjes die ik op de site plaatste duidelijk ‘n meerwaarde hadden en er sinds dien er meer mensen inlogde.
  Toen ik hem meedeelde dat er meerdere leden niet echt tevreden waren met de site, gaf hij aan dat de site prima draaide en geen behoefte had om e.e.a. te verbeteren.
  Toen ik aangaf op de site dat ik uiteindelijk na jaren lid te zijn geweest mijn lidmaatschap wilde stoppen, om de bovenstaande redenen, kreeg ik van diverse medemembers diverse reacties dat het begreep, maar wel jammer vond.
  Ik heb alle members van de site persoonlijk bedankt voor hun reacties in al die jaren op mijn geschreven stukjes.
  12 mensen schreven mij dat ze dan eveneens hun lidmaatschap zouden stoppen.
  De webmaster probeerde mij daarna nog te paaien met ‘n gratis onbeperkt lidmaatschap als ik zou blijven.
  Ik voelde echter niet de behoefte om als lid ‘n site van iemand anders interessanter te maken/houden.
  De webmaster vertelde diverse keren dat hij de site had voor de mensen.
  De realiteit was, dat het slechts woorden waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---