Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Soulmate2u: Betrouwbare Dating Site? Kosten & Ervaringen!
Soulmate2u logo

Soulmate2u: Betrouwbare Dating Site? Kosten & Ervaringen!

Op zoek naar je zielsverwant? Soulmate2u is een gerenommeerde datingsite die sinds 2005 actief is en zich richt op het samenbrengen van echte zielsverwanten. Met een grote ledenbasis en dagelijks nieuwe aanmeldingen biedt Soulmate2u een uitgebreide kans om interessante mensen te ontmoeten voor een serieuze relatie of gezelschap. Deze onafhankelijke review van Soulmate2u geeft je inzicht in de kosten, functies en de ervaringen van gebruikers. Ontdek of deze datingsite jouw ideale platform is om jouw soulmate te vinden. Lees verder voor een gedetailleerde analyse van Soulmate2u, inclusief kosten, functionaliteit en wat andere gebruikers te zeggen hebben.

Soulmate2u
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Soulmate2u:Datingsite voor serieuze relaties en gezelschap

Soulmate2u is een datingsite die is opgericht met het doel om echte zielsverwanten samen te brengen. De datingsite heeft veel ervaring, want deze bestaat al sinds 2005. Doordat de datingsite al jarenlang actief is zijn er veel leden te vinden. Volgens Soulmate2u komen er elke dag enkele tientallen nieuwe leden bij. Als je een account aanmaakt bij deze datingsite, dan kun je in contact komen met veel verschillende mensen die zoeken naar een leuke relatie of een goed gezelschap. Ben jij nog op zoek naar jouw soulmate? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je hem of haar hier tegenkomt.

Eenvoudig online zoeken

Je kunt bij Soulmate2u makkelijk zoeken naar mensen die goed bij je passen. Je zoektocht begint met het aangeven waar je naar zoekt. Je kunt als vrouw zoeken naar mannen of vrouwen en als man kun je zoeken naar vrouwen of mannen. Wat dit betreft is het zeker een heel moderne website, en zo hoort het natuurlijk ook. Je kunt direct na het aanmelden bij Soulmate2 zoeken naar matches. Het doorspitten van het ledenbestand, ofwel de profielen van andere leden, is helemaal gratis. Daarnaast kun je ook de datingsite een deel van het werk laten doen. Direct na je aanmelding krijg je al enkele passende matches door de datingsite aangeboden. De profielen op de datingsite worden goed gecontroleerd om nepprofielen tegen te gaan. Wel zijn er proppers online actief, dus dit is wel iets om rekening mee te houden.

Actieve online proppers

Als je niet bekend bent met de term proppers, dan weet je natuurlijk ook niet waar je op moet letten. Proppers waren voorheen aantrekkelijke jongens en meiden die buiten uitgaansgelegenheden en horecagelegenheden stonden om met hun charmes klanten binnen te halen. Deze proppers bestaan nog steeds, maar voornamelijk in populaire buitenlandse vakantiegebieden. Online hebben we er wel veel mee te maken en Soulmate2u maakt er gebruik van. Het gaat vooral om aantrekkelijke jonge meiden die mensen op advertentiesites aanspreken. Dit gebeurt bijvoorbeeld via Marktplaats. Na een leuk gesprek vraagt de dame of je het gesprek voort wilt zetten op de datingsite van Soulmate2u. Daar kun je niet berichten zonder te betalen. Als je je eenmaal hebt ingeschreven en hebt betaald om te kunnen berichten met andere leden is de jonge dame waar je voor ging ineens verdwenen. Het is overigens niet bekend of deze dames daadwerkelijk voor Soulmate2u werken.

Berichten sturen met credits

Je kunt na het aanmaken van een profiel bij Soulmate2u drie berichten gratis sturen. Je krijgt namelijk bij je registratie 30 credits van de datingsite cadeau en het versturen van een mailbericht naar een ander lid van de datingsite kost je 10 credits. Als je eenmaal drie berichten hebt verstuurd via de datingsite, dan krijg je vanzelf een voorstel om credits te kopen. Wil je dit niet, dan kun je geen berichten meer sturen via de datingsite. Je hoeft dus geen betaald lidmaatschap af te sluiten, maar het kopen van credits is wel nodig als je contact met iemand wilt leggen of onderhouden.

 

Soulmate2u screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Soulmate2u.com?

 • Soulmate2u heeft door de jaren heen een grote gemeenschap van gebruikers opgebouwd, waardoor er veel potentiële matches beschikbaar zijn.
 • De website is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, waardoor het voor gebruikers eenvoudig is om de gewenste functies te vinden.
 • Soulmate2u biedt een scala aan handige tools en functies, zoals geavanceerde zoekfilters en chatmogelijkheden, om gebruikers te helpen bij het vinden van hun soulmate.
 • De klantenservice van Soulmate2u staat bekend om hun snelle reacties en behulpzaamheid, waardoor gebruikersondersteuning en -begeleiding krijgen wanneer dat nodig is.
 • Soulmate2u richt zich op het samenbrengen van mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties en echte verbindingen, waardoor gebruikers de kans krijgen om hun soulmate te vinden.
 • Sommige gebruikers kunnen de kosten van het lidmaatschap als een nadeel beschouwen, vooral als ze op zoek zijn naar gratis opties.
 • Hoewel Soulmate2u enkele gratis functies biedt, zijn sommige geavanceerde functies alleen beschikbaar voor betalende leden.
 • Vanwege het grote aantal gebruikers kan de concurrentie om aandacht en reacties van andere leden hoog zijn.
 • Soulmate2u biedt geen specifieke proefperiode aan, waardoor nieuwe gebruikers mogelijk terughoudend kunnen zijn om zich direct aan te melden.
 • Het matchalgoritme van Soulmate2u kan soms subjectief zijn en mogelijk niet perfect afgestemd zijn op de individuele voorkeuren van gebruikers.

Soulmate2u: Ervaar de kracht van echte verbindingen en zielsverwanten

Al met al biedt Soulmate2u een datingplatform met als doel het samenbrengen van echte zielsverwanten. Met een jarenlange ervaring sinds 2005 heeft de datingsite een solide reputatie opgebouwd en een grote ledenbasis verzameld. Dagelijks sluiten enkele tientallen nieuwe leden zich aan, wat betekent dat er een breed scala aan mensen beschikbaar is om mee in contact te komen. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon goed gezelschap, Soulmate2u biedt mogelijkheden om gelijkgestemde individuen te ontmoeten. Lees onze uitgebreide review voor meer informatie over de kosten, functionaliteiten en gebruikerservaringen. Wellicht vind je jouw soulmate wel op Soulmate2u!

 • 2.6

  Populariteit

  Helaas lijkt de populariteit van Soulmate2u te zijn afgenomen, met een beperkt aantal actieve gebruikers. Dit kan de kans op het vinden van een geschikte partner verkleinen en beperkt de interactiemogelijkheden op de site.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Het gebruiksgemak van Soulmate2u laat te wensen over. De navigatie is verwarrend en de interface oogt gedateerd. Het kan frustrerend zijn om door de site te bladeren en de gewenste functies te vinden.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  De functionaliteiten van Soulmate2u zijn beperkt en bieden weinig innovatie. Er ontbreken essentiële tools voor effectieve matching en communicatie, waardoor de gebruikerservaring wordt beperkt.

 • 3.4

  Klantenservice

  De klantenservice van Soulmate2u staat bekend om hun responsiviteit en behulpzaamheid. Ze bieden ondersteuning bij vragen, problemen of eventuele technische problemen, zodat gebruikers een prettige ervaring hebben op het platform.

 • 2.8

  Kosten

  De kosten voor Soulmate2u zijn onevenredig hoog in vergelijking met de geleverde diensten. Het gebrek aan waarde voor het geld kan teleurstellend zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare en effectieve datingsite.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Met een lage totaalscore op alle fronten, inclusief populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten, is Soulmate2u geen aanbevolen keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en bevredigende datingervaring.

Soulmate2u FAQ

Hoe kan ik Soulmate2u opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over website Soulmate2u? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Soulmate2u account.

Soulmate2u opzeggen

Soulmate2u.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Soulmate 2 u en log in met je E-mail en wachtwoord.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Mijn account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het 3e tabblad genaamd: “instellingen”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend.

stap 4: Klik op de onderste button met de tekst: “Profiel deactiveren”. Een pop-up venster is nu zichtbaar. Klik nogmaals op: “Profiel deactiveren”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Soulmate2u.com!

 

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Soulmate2u?

De ervaringen van gebruikers met Soulmate2u kunnen variëren, aangezien dit afhankelijk is van individuele voorkeuren en interacties. Het is raadzaam om online beoordelingen en getuigenissen van andere gebruikers te raadplegen om een beter inzicht te krijgen in de ervaringen van mensen die Soulmate2u hebben gebruikt. Dit kan je helpen om te bepalen of de datingsite geschikt is voor jou.

Biedt Soulmate2u een gratis proefperiode aan?

Op dit moment biedt Soulmate2u geen gratis proefperiode aan. Echter, ze bieden wel een gratis lidmaatschapsoptie waarmee je de basisfuncties van de site kunt verkennen zonder kosten. Als je geïnteresseerd bent in extra functies en voordelen, kun je overwegen om te upgraden naar een premium lidmaatschap.

Hoe kan ik mijn profiel op Soulmate2u verwijderen?

Als je je profiel op Soulmate2u wilt verwijderen, kun je dit meestal doen door in te loggen op je account en naar de accountinstellingen te gaan. Daar zou je een optie moeten vinden om je profiel te verwijderen of te deactiveren. Volg de instructies op de website om je profiel succesvol te verwijderen.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Soulmate2u?

m contact op te nemen met de klantenservice van Soulmate2u kun je gebruikmaken van de contactgegevens die op hun website worden vermeld. Meestal vind je een specifieke pagina met contactinformatie, waar je een bericht kunt sturen via een contactformulier of een e-mail kunt sturen naar het opgegeven e-mailadres. Het is ook mogelijk dat ze een telefoonnummer vermelden dat je kunt bellen voor directe ondersteuning.

Worden persoonlijke gegevens beschermd bij het gebruik van Soulmate2u?

Soulmate2u neemt de bescherming van persoonlijke gegevens serieus en heeft maatregelen getroffen om de veiligheid en privacy van gebruikers te waarborgen. Ze gebruiken versleutelingsmethoden om gegevens te beveiligen en hanteren strikte privacybeleiden. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig om te gaan met het delen van persoonlijke informatie online en ervoor te zorgen dat je sterke en unieke wachtwoorden gebruikt.

Laats bijgewerkt: 15 juni 2023

Eén reactie op “Soulmate2u: Betrouwbare Dating Site? Kosten & Ervaringen!”

 1. Martijn schreef:

  Ik heb na aarzelen een account aangemaakt op deze site. Ik ben vrij snel in gesprek geraakt met een hele leuke dame. We hebben elkaar eerst een beetje leren kennen en een afspraak met elkaar gemaakt. De eerste keer kon niet door gaan omdat ik zelf ziek was geworden en vond het fijn dat ze zo met mij meeleefde. Daarna een nieuwe afspraak met elkaar gemaakt samen. We hebben een hele leuke avond gehad en zien elkaar nu regelmatig en zijn echt dol op elkaar. Ik vond het zelf een overzichtelijke site en je hebt de kans om elkaar eerst te leren kennen zonder gelijk bang te moeten zijn dat er misbruik gemaakt wordt van persoonlijke gegevens. Aanrader voor als je echt op zoek bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---