Home / Soulmate2u – Kosten, Review en Ervaringen
Soulmate2u logo

Soulmate2u - Kosten, Review en Ervaringen

Soulmate2u is een datingsite die is opgericht met het doel om echte zielsverwanten samen te brengen. De datingsite heeft veel ervaring, want deze bestaat al sinds 2005. Doordat de datingsite al jarenlang actief is zijn er veel leden te vinden. Volgens Soulmate2u komen er elke dag enkele tientallen nieuwe leden bij. Als je een account aanmaakt bij deze datingsite, dan kun je in contact komen met veel verschillende mensen die zoeken naar een leuke relatie of een goed gezelschap. Ben jij nog op zoek naar jouw soulmate? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je hem of haar hier tegenkomt.

Soulmate2u
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Eenvoudig online zoeken

Je kunt bij Soulmate2u makkelijk zoeken naar mensen die goed bij je passen. Je zoektocht begint met het aangeven waar je naar zoekt. Je kunt als vrouw zoeken naar mannen of vrouwen en als man kun je zoeken naar vrouwen of mannen. Wat dit betreft is het zeker een heel moderne website, en zo hoort het natuurlijk ook. Je kunt direct na het aanmelden bij Soulmate2 zoeken naar matches. Het doorspitten van het ledenbestand, ofwel de profielen van andere leden, is helemaal gratis. Daarnaast kun je ook de datingsite een deel van het werk laten doen. Direct na je aanmelding krijg je al enkele passende matches door de datingsite aangeboden. De profielen op de datingsite worden goed gecontroleerd om nepprofielen tegen te gaan. Wel zijn er proppers online actief, dus dit is wel iets om rekening mee te houden.

Actieve online proppers

Als je niet bekend bent met de term proppers, dan weet je natuurlijk ook niet waar je op moet letten. Proppers waren voorheen aantrekkelijke jongens en meiden die buiten uitgaansgelegenheden en horecagelegenheden stonden om met hun charmes klanten binnen te halen. Deze proppers bestaan nog steeds, maar voornamelijk in populaire buitenlandse vakantiegebieden. Online hebben we er wel veel mee te maken en Soulmate2u maakt er gebruik van. Het gaat vooral om aantrekkelijke jonge meiden die mensen op advertentiesites aanspreken. Dit gebeurt bijvoorbeeld via Marktplaats. Na een leuk gesprek vraagt de dame of je het gesprek voort wilt zetten op de datingsite van Soulmate2u. Daar kun je niet berichten zonder te betalen. Als je je eenmaal hebt ingeschreven en hebt betaald om te kunnen berichten met andere leden is de jonge dame waar je voor ging ineens verdwenen. Het is overigens niet bekend of deze dames daadwerkelijk voor Soulmate2u werken.

Berichten sturen met credits

Je kunt na het aanmaken van een profiel bij Soulmate2u drie berichten gratis sturen. Je krijgt namelijk bij je registratie 30 credits van de datingsite cadeau en het versturen van een mailbericht naar een ander lid van de datingsite kost je 10 credits. Als je eenmaal drie berichten hebt verstuurd via de datingsite, dan krijg je vanzelf een voorstel om credits te kopen. Wil je dit niet, dan kun je geen berichten meer sturen via de datingsite. Je hoeft dus geen betaald lidmaatschap af te sluiten, maar het kopen van credits is wel nodig als je contact met iemand wilt leggen of onderhouden.

 

Soulmate2u screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Soulmate2u.com?

 • Eenvoudige inschrijving
 • Gratis aanmelding
 • Online proppers
 • Duur credit systeem
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Soulmate2u FAQ

Hoe kan ik Soulmate2u opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over website Soulmate2u? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Soulmate2u account.

Soulmate2u opzeggen

Soulmate2u.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Soulmate 2 u en log in met je E-mail en wachtwoord.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Mijn account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het 3e tabblad genaamd: “instellingen”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend.

stap 4: Klik op de onderste button met de tekst: “Profiel deactiveren”. Een pop-up venster is nu zichtbaar. Klik nogmaals op: “Profiel deactiveren”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Soulmate2u.com!

 

Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

Eén reactie op “Soulmate2u – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Martijn Martijn schreef:

  Ik heb na aarzelen een account aangemaakt op deze site. Ik ben vrij snel in gesprek geraakt met een hele leuke dame. We hebben elkaar eerst een beetje leren kennen en een afspraak met elkaar gemaakt. De eerste keer kon niet door gaan omdat ik zelf ziek was geworden en vond het fijn dat ze zo met mij meeleefde. Daarna een nieuwe afspraak met elkaar gemaakt samen. We hebben een hele leuke avond gehad en zien elkaar nu regelmatig en zijn echt dol op elkaar. Ik vond het zelf een overzichtelijke site en je hebt de kans om elkaar eerst te leren kennen zonder gelijk bang te moeten zijn dat er misbruik gemaakt wordt van persoonlijke gegevens. Aanrader voor als je echt op zoek bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---