Home / Zoek je naar een vriendschap? Bekijk deze datingsites! / Vergroot je vriendenkring met Solas: lees hier de reviews!
Solas logo

Vergroot je vriendenkring met Solas: lees hier de reviews!

Ben je op zoek naar een gezellige vriendenclub waar je samen met anderen leuke activiteiten kunt doen? Dan is Solas misschien wel iets voor jou! Solas is een organisatie die zich richt op het vergroten van je vriendenkring en het samen beleven van leuke activiteiten. De organisatie is gebaseerd op vrijwilligerswerk en heeft regionale afdelingen door heel Nederland. Bij Solas kun je mensen ontmoeten met verschillende interesses en achtergronden, wat het extra leuk maakt om deel te nemen aan de activiteiten. Benieuwd naar de kosten, ervaringen en reviews van Solas? Lees dan verder op Welkeonlinedatingsite.nl!

Solas
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Vergroot je vriendenkring met Solas: de gezellige vriendenclub!

Vergroot je vriendenkring met Solas, een organisatie die zich profileert als een gezellige vriendenclub. Het doel van de club is dat je samen met anderen deelneemt aan leuke activiteiten. De mensen van Solas zijn verschillend en hebben verschillende interesses. En dat maakt het net zo leuk om deel te nemen aan de activiteiten van Solas. De organisatie is puur gebaseerd op vrijwilligerswerk en is opgedeeld in regionale afdelingen. Het beste is dus om contact op te nemen met een afdeling bij jou in de buurt. Zo ben je er zeker van dat je kunt deelnemen aan activiteiten bij jou in de buurt. Natuurlijk is het ook toegelaten om je in te schrijven voor activiteiten van een andere regio.

Ongedwongen sfeer

Het leuke van Solas is dat er een ongedwongen sfeer heerst. Iedereen schrijft zich in met als doel om nieuwe vrienden te maken. Solas fungeert dus niet als een platform om te daten. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat Cupido zich in de groep mengt. Wie weet ontmoet je dus de liefde van je leven tijdens één van de activiteiten. Maar let wel dat dit niet het hoofddoel is. Het doel is om nieuwe vrienden te leren maken zodat je je vriendenkring kunt vergroten. Wat leuk is dat iedereen die meedoet aan Solas, deze doelstelling heeft. Op die manier is er altijd wel een klik met iemand. Let ook dat iedereen alleengaand is, waardoor iedereen eigenlijk “verplicht” is om te praten met iedereen.

Vrienden voor het leven

Iedere regionale afdeling van Solas organiseert kennismakingsbijeenkomsten. Kijk dus even wanneer de volgende bijeenkomst in jouw regio plaatsvindt. Tijdens zo’n bijeenkomst maak je kennis met de werking van de datingsite. Je krijgt er algemene informatie, maar ook informatie over de regionale afdeling en hoe de website nu precies in z’n werk gaat. Vaak is zo’n bijeenkomst meteen gekoppeld aan een activiteit. Op die manier kun je meteen kennismaken met de andere leden van Solas. Na zo’n bijeenkomst kun je voor jezelf uitmaken of Solas wel of niet iets voor jou is. Praat tijdens zo’n bijeenkomst ook zeker eens met mensen die al lang bij Solas zitten. Zij kunnen perfect vertellen over hun ervaringen en jou overtuigen om ook lid te worden.

Hoe het allemaal begon

Het verhaal van Solas begint met de oprichter die enkele jaren in het buitenland had gewerkt. Hij had dus alles achtergelaten en toen hij terugkwam, merkte hij dat zijn vrienden nu eenmaal hun leven hadden verdergezet. Alles was veranderd en zijn vrienden hadden het te druk om regelmatig af te spreken met hem. Daarom plaatste hij een advertentie in de krant, waarin hij vroeg om met andere singles iets te doen op zondagochtend. Dit werd de allereerste activiteit van Solas. Tot zijn eigen grote verbazing kreeg hij veel reacties op de advertentie. Veel alleengaanden waren dus op zoek naar wat gezelschap. Door de jaren heen groeide het aantal belangstellenden en uiteindelijk leidde het tot de officiële oprichting van Solas in 1981.

Solas screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Solas?

 • Wekelijkse activiteiten
 • Clubs (nog) niet verspreid over heel Nederland

Solas: alles wat je wilt weten over deze gezellige vriendenclub!

Wil je meer weten over Solas en ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Neem dan een kijkje op Welkeonlinedatingsite.nl! Hier vind je een uitgebreide review van Solas, inclusief kosten en ervaringen van andere leden. Zo kun je een weloverwogen keuze maken of deze gezellige vriendenclub iets voor jou is. Daarnaast kun je op Welkeonlinedatingsite.nl ook terecht voor reviews en informatie over andere datingsites en -apps. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon nieuwe vrienden wilt maken, Welkeonlinedatingsite.nl helpt je bij het vinden van de juiste datingsite of -app voor jouw wensen en behoeften.

 • 3.2

  Populariteit

  Solas is een populaire vriendenclub die steeds meer mensen weet te bereiken. Met regionale afdelingen door heel Nederland en leuke activiteiten voor alle leeftijden en interesses, is het geen wonder dat Solas zo in trek is!

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  Solas is een organisatie die gericht is op het vergroten van je vriendenkring en het samen beleven van leuke activiteiten. Dankzij de gebruiksvriendelijke website en de regionale afdelingen is het heel gemakkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten bij jou in de buurt.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Solas biedt haar leden de mogelijkheid om deel te nemen aan leuke activiteiten en nieuwe vrienden te maken. De website heeft handige functionaliteiten waarmee je eenvoudig contact kunt leggen met gelijkgestemde mensen en activiteiten kunt plannen. Ontdek het zelf!

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Solas staat altijd voor je klaar! Of je nu vragen hebt over activiteiten of hulp nodig hebt bij het gebruik van de website, het vriendelijke en behulpzame team van Solas helpt je graag verder.

 • 3

  Kosten

  Benieuwd naar de kosten van Solas? Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je een overzicht van de abonnementen en de bijbehorende prijzen. Zo kun je makkelijk bepalen welk abonnement het beste bij jou past en kun je snel aan de slag met het vergroten van je vriendenkring!

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Solas is dé vriendenclub van Nederland met regionale afdelingen en activiteiten voor alle leeftijden en interesses. Ontmoet nieuwe mensen en beleef leuke activiteiten bij jou in de buurt! De website biedt handige functionaliteiten en de klantenservice staat altijd voor je klaar. Ontdek het zelf en vergroot je vriendenkring met Solas!

Veelgestelde vragen over Solas

Wat zijn de kosten van Solas.org?

olas.org biedt geen informatie over de kosten van het gebruik van de datingsite op hun website. Om erachter te komen wat de kosten zijn, moet u zich aanmelden en een account aanmaken.

Kan ik gratis gebruik maken van Solas.org?

Ja, Solas.org biedt een gratis lidmaatschap waarmee u de basisfuncties van de website kunt gebruiken. Als gratis lid kunt u echter niet van alle functies gebruik maken die op de website beschikbaar zijn.

Wat zijn de voordelen van een betaald lidmaatschap op Solas.org?

Een betaald lidmaatschap op Solas.org biedt verschillende voordelen, waaronder het gebruik van alle functies op de website, het ontvangen van meer matches en het hebben van toegang tot uitgebreide zoekopties.

Hoe kan ik mijn Solas.org-account verwijderen?

Om uw account op Solas.org te verwijderen, moet u inloggen op uw account en naar de instellingen van uw account gaan. Hier kunt u de optie vinden om uw account te verwijderen. Houd er rekening mee dat als u uw account verwijdert, u alle bijbehorende gegevens ook permanent zult verwijderen.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Solas.org?

U kunt contact opnemen met de klantenservice van Solas.org door een e-mail te sturen naar hun klantenserviceteam op support@solas.org. Ze hebben geen telefoonnummer op hun website vermeld, dus e-mail is de beste manier om contact met hen op te nemen.

Laats bijgewerkt: 23 februari 2023

2 reacties op “Vergroot je vriendenkring met Solas: lees hier de reviews!”

 1. Ina schreef:

  Solas is beslist geen datingclub, maar een club waar je samen met andere singles deel kunt nemen aan activiteiten. Elk weekend wordt er door een lid van de afdeling iets georganiseerd. Je leert op deze manier snel andere leden goed kennen. De meeste leden zijn boven de 40 jaar.

 2. E.Stolp schreef:

  SOLAS is niet gratis, nieuwe mensen mogen 3 maanden als introduce gratis mee doen. Daarna kan je lid worden voor 42 euro per jaar. Het geld wordt besteed aan aan de activiteiten en de bestuurskosten van SOLAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---