Home / SM Flirts – Kosten, Review en Ervaringen
SM Flirts logo

SM Flirts - Kosten, Review en Ervaringen

De website SM Flirts is een website die entertainment biedt aan volwassenen van 18 jaar en ouder. Als je van kinky seks houdt kun je hier terecht voor het voeren van een erotisch chatgesprek over SM en alles wat daarmee te maken heeft. Maar ook als je gewoon zin hebt in een spannende online sexchat zonder dat daar SM of BDSM aan te pas komt, kom je hier wel aan je trekken. Het aanmaken van een profiel is gratis. Nadat je bent ingelogd kun je alle profielen bekijken en direct een bericht sturen naar een dame die je aanspreekt.

SM Flirts
6 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Fictieve profielen

De website SM Flirts maakt nadrukkelijk gebruik van fictieve profielen. Dit wordt gemeld in een openingspopup die je te zien krijgt als je de website bezoekt. Als je de website wilt bezoeken moet je akkoord gaan met het feit dat er gebruik wordt gemaakt van profielen die geen bestaande pesonen vertegenwoordigen, uitsluitend met entertainment als doel. Je kunt met deze dames chatten, maar het zal niet mogelijk zijn om een fysieke afspraak te maken voor een seksdate.

Voor iedereen die op zoek is naar adult entertainment

De website SM Flirts is ideaal als je op zoek bent naar online adult entertainment. Je kunt op ieder moment van de dag of nacht inloggen en een gesprek starten met één van de dames. Dit soort websites heeft moderators in dienst die doorgaans continudiensten draaien om binnenkomende brerichten te beantwoorden. Dus als je op een zeker moment zin hebt in SM seks dan kun je direct een bericht sturen en de kans is groot dat je al snel een reactie krijgt. Als je je realiseert dat het gaat om entertainment en dat je dus niet daadwerkelijk in gesprek bent met de dame op de foto is er niets aan de hand. Je kunt je fantasie laten werken en je inbeelden dat zij daadwerkelijk naakt op de bank met jou zit te chatten.

Betalen per bericht

Je betaalt bij SM Flirts per verzonden bericht. Je kunt bundels met credits kopen waarmee je berichten kunt versturen. Hoe groter de bundel, hoe lager de prijs per credit. Op deze manier kun je goed in de gaten houden hoeveel je uitgeeft op de website, maar de bedragen kunnen natuurlijk ongemerkt oplopen als je steeds een nieuwe bundel met credits koopt. Het is bovendien belangrijk om op dit soort sites altijd een nickname te gebruiken als je een profiel aanmaakt om je privacy en anonimiteit te waarborgen.

SM Flirts screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij SM Flirts?

De goedkoopste SM FLirts credits kosten €0,70 per bericht bij aanschaf van 200 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van SM FLirts?

  • Laagdrempelig online seks entertainment
  • Gratis account aanmaken
  • Dag en nacht bereikbaar voor sexchats
  • Fictieve profielen, niet bedoeld voor dating
  • De kosten kunnen ongemerkt oplopen
  • Gesprekken zijn er doorgaans op gericht de klant zoveel mogelijk berichten te laten sturen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 13 december 2021

  6 reacties op “SM Flirts – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Bart Bart schreef:

   Sm flirt sm profielen date sm sm date is allemaal nep.
   Kijk maar in de algemene voorwaarden dan zul je lezen dat er nep profielen zijn maar in werkelijkheid is alles op die website.

  2. Avatar for zoekende zoekende schreef:

   iemand nog een idee waar ik wel bdsm date,s kan vinden ik ben switch en expirimenteel aangelegd.

  3. Avatar for tester 2 tester 2 schreef:

   Even een kort onderzoekje op deze ´speciale´ sm site losgelaten. Er wordt gereageerd met korte oneliners om de credit kosten op te drijven. Verder heb ik niet de indruk dat er mensen op zitten die werkelijk iets van sm/bdsm af weten. Een aanfluiting waar geen serieuze sm/bdsm dater ooit aan een goede sub of dom zal komen.
   Maar ach wij mannen zijn ook zo dom terwijl we het langzamerhand toch zouden moeten weten ‘alles in de wereld draait om sex, behalve sex zelf: dat draait vaak om geld’ fake dus.

  4. Avatar for Jacob Jacob schreef:

   Zoals al die datingsites. Eindeloos aan het lijntje worden gehouden met domme vragen en antwoorden die kant noch aan raken. En jij maar credits dokken.

  5. Avatar for dingetje dingetje schreef:

   dat vermoeden heb ik ook

  6. Avatar for tester tester schreef:

   smflirts schijnt nep te zijn

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *