Home / Slettennet.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Slettennet logo

Slettennet.nl – Kosten, Review en Ervaringen

De website van Slettennet die brengt je zoals ze zelf zeggen in contact met sletjes bij jou in de buurt. Het enige wat je hoeft te doen is je gratis in te gaan schrijven en je kunt meteen kijken welke leuke vrouwen er allemaal aanwezig zijn. Wat goed is aan deze website is dat alle profielen gecontroleerd worden op echtheid. Mocht er iets niet in orde zijn dan zal het profiel meteen verwijderd worden. Zie jij nu iets wat niet blijkt te kloppen dan kun je dit ook door gaan geven aan de klantenservice en dan zullen ze meteen het profiel verwijderen als dit nodig mocht zijn.

Slettennet.nl
4 Ervaringen
3
Beoordeling 3

De website van Slettennet is ook zeer veilig en je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je gegevens aan derden worden gegeven. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn twee termen die erg belangrijk zijn voor deze website. Je kunt op deze manier snel en makkelijk een leuke sexchat gaan zoeken. Ben je op zoek naar een serieuze relatie dan kun je beter verder kijken naar een andere datingsite. Wanneer je zoekt naar seksueel plezier zonder verdere verplichtingen dan is de website van Slettennet een prima keuze.

Maak je interesse kenbaar op Slettennet.nl door het geven van een knipoog!

Het contact leggen dat kun je gaan doen door een bericht of een knipoog te gaan sturen. Wanneer je een bericht stuurt dan kun je meteen ook vertellen waarom je graag met dit lid in contact wilt komen. Mocht het zo zijn dat je nu niet zo goed bent in het schrijven van berichten dan is het ook mogelijk een knipoog te versturen. Hiermee krijgt het lid een melding dat jij interesse hebt en je hoeft dan zelf geen bericht te gaan schrijven. Het is maar net wat jij het makkelijkste vindt en waar jij je het prettigste bij voelt.

Probeer het eerst gratis

De datingsite van Slettennet.nl kun je eerst gratis gaan proberen. Wanneer je ingeschreven staat dan krijg je namelijk drie gratis berichten of knipogen. Ga dan ook meteen kijken wat voor leuke leden er zijn en ga direct iemand benaderen. Je zal dan ook merken dat je al snel een reactie zult gaan krijgen en dat je ook misschien snel op date kunt gaan. Blijkt het nu dat je de drie berichten of knipogen gebruikt hebt en is het toch niet wat je ervan verwacht had dan ben je tot niets verplicht en dan kun je je gewoon weer gaan uitschrijven.

Toch kunnen wij je wel vertellen dat je ook al snel overtuigd zal raken van de kracht van deze sexchat. De mensen die hier ingeschreven staan die willen gewoon graag snel een sexdate en je zult dan ook snel een afspraakje hebben. Het beste kun je het dan ook gewoon eens gaan proberen. Je kunt het immers gratis gaan proberen en zien hoe goed het werkt. Het is geen enkel probleem om meerdere leden tegelijkertijd te benaderen. Zorg echter wel dat je dan genoeg tijd hebt om alle afspraakjes te kunnen plannen en dat je niemand hoeft teleur te stellen.  Een snel spannend contactvinden dat doe je namelijk op de datingsite van Slettennet.

Slettennet screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Slettennet.nl?

 • Gratis aanmelden en laagdrempelig
 • Maakt deels gebruik van entertainment profielen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

SlettenNet.nl FAQ

Hoe kan ik SlettenNet.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite slettennet.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw “Sletten Net” account.

SlettenNet.nl opzeggen

SlettenNet account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SlettenNet en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op de blauwe “inloggen” button hebt geklikt.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik bovenaan de pagina op de meest rechtse blauwe button met de tekst: “Service”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Onder het kopje “Profiel verwijderen” klik je nu op de vierkant achter “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de gele button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig deze keuze door in de pop-up op “OK” te klikken.

Je hebt nu je account verwijderd op SlettenNet.nl!

Laats bijgewerkt: 01 september 2021

4 reacties op “Slettennet.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Michael89 Michael89 schreef:

  Heeft hier iemand ooit via slettennet een afspraak overgehouden? Lijkt so far gewoon weer zon site die vooral je portemonnee laat spuiten.

 2. Avatar for Aparteling Aparteling schreef:

  Het is duidelijk dat bij deze site de vrouwen profielen fictief zijn, en van de mannen real.

 3. Avatar for Joop48 Joop48 schreef:

  De pogingen bij 6 vrouwen ging afhaken. De oorzaak continue afzegging kort tevoren. Ze hebben geen enkel schaamte gevoel. Gooien naar je toe geen begrip toont. Wat bespottelijk is. Ze zijn niet realistisch zo vaak afzegging.. Dat kan nooit continue mis gaan. Vaak lijken berichten op elkaar. Ze proberen voor iedere kleine dingen te vragen reactie. Het is nooit genoeg reden ervoor ze verdienen eraan. Daarbij zijn bedragen te hoog niet om fskes te weren maar zijn fakes

 4. Avatar for Olivier Jansen Olivier Jansen schreef:

  Ik krijg sterk de indruk dat een aantal accounts door slettennet zelf beheerd worden en je bewust op kosten jagen door zich voor te doen als potentieele partners/klanten. Elke keer als ik voorstel verder te converseren via email worden domme antwoorden gegenereerd die (1 euro per bericht) onnodige omzet richting slettennet veroorzaken. Ik verzamel nu een aantal screenshots om dit aan te tonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *