Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / SlettenNet: Kosten, Review & Ervaringen!
Slettennet logo

SlettenNet: Kosten, Review & Ervaringen!

Slettennet is een datingsite die zich richt op casual dating en seksuele ontmoetingen zonder verdere verplichtingen. Op deze site kun je snel en makkelijk in contact komen met vrouwen die op zoek zijn naar spannende sekschats of seksuele avonturen bij jou in de buurt. Het grote voordeel van Slettennet is dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd op echtheid, waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid van de site gewaarborgd blijft. In deze review lees je alles over de kosten, ervaringen en mogelijkheden van Slettennet. Schrijf je gratis in en ontdek zelf of deze datingsite iets voor jou is!

Slettennet.nl
4 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Slettennet: Dé datingsite voor spannende ontmoetingen?

De website van Slettennet die brengt je zoals ze zelf zeggen in contact met sletjes bij jou in de buurt. Het enige wat je hoeft te doen is je gratis in te gaan schrijven en je kunt meteen kijken welke leuke vrouwen er allemaal aanwezig zijn. Wat goed is aan deze website is dat alle profielen gecontroleerd worden op echtheid. Mocht er iets niet in orde zijn dan zal het profiel meteen verwijderd worden. Zie jij nu iets wat niet blijkt te kloppen dan kun je dit ook door gaan geven aan de klantenservice en dan zullen ze meteen het profiel verwijderen als dit nodig mocht zijn.

Veilig en betrouwbaar daten op Slettennet

De website van Slettennet is ook zeer veilig en je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je gegevens aan derden worden gegeven. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn twee termen die erg belangrijk zijn voor deze website. Je kunt op deze manier snel en makkelijk een leuke sexchat gaan zoeken. Ben je op zoek naar een serieuze relatie dan kun je beter verder kijken naar een andere datingsite. Wanneer je zoekt naar seksueel plezier zonder verdere verplichtingen dan is de website van Slettennet een prima keuze.

Maak je interesse kenbaar op Slettennet.nl door het geven van een knipoog!

Het contact leggen dat kun je gaan doen door een bericht of een knipoog te gaan sturen. Wanneer je een bericht stuurt dan kun je meteen ook vertellen waarom je graag met dit lid in contact wilt komen. Mocht het zo zijn dat je nu niet zo goed bent in het schrijven van berichten dan is het ook mogelijk een knipoog te versturen. Hiermee krijgt het lid een melding dat jij interesse hebt en je hoeft dan zelf geen bericht te gaan schrijven. Het is maar net wat jij het makkelijkste vindt en waar jij je het prettigste bij voelt.

Probeer het eerst gratis

De datingsite van Slettennet.nl kun je eerst gratis gaan proberen. Wanneer je ingeschreven staat dan krijg je namelijk drie gratis berichten of knipogen. Ga dan ook meteen kijken wat voor leuke leden er zijn en ga direct iemand benaderen. Je zal dan ook merken dat je al snel een reactie zult gaan krijgen en dat je ook misschien snel op date kunt gaan. Blijkt het nu dat je de drie berichten of knipogen gebruikt hebt en is het toch niet wat je ervan verwacht had dan ben je tot niets verplicht en dan kun je je gewoon weer gaan uitschrijven.

Snel een spannend contact op Slettennet

Toch kunnen wij je wel vertellen dat je ook al snel overtuigd zal raken van de kracht van deze sexchat. De mensen die hier ingeschreven staan die willen gewoon graag snel een sexdate en je zult dan ook snel een afspraakje hebben. Het beste kun je het dan ook gewoon eens gaan proberen. Je kunt het immers gratis gaan proberen en zien hoe goed het werkt. Het is geen enkel probleem om meerdere leden tegelijkertijd te benaderen. Zorg echter wel dat je dan genoeg tijd hebt om alle afspraakjes te kunnen plannen en dat je niemand hoeft teleur te stellen.  Een snel spannend contactvinden dat doe je namelijk op de datingsite van Slettennet.

Slettennet screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Slettennet.nl?

 • Slettennet biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor casual seksuele ontmoetingen.
 • Het inschrijfproces is eenvoudig en alle profielen worden gecontroleerd op echtheid.
 • De klantenservice is goed bereikbaar en staat klaar om eventuele problemen op te lossen.
 • De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel en makkelijk in contact kunt komen met andere leden.
 • Slettennet is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties.
 • Er zijn beperkte zoekopties beschikbaar, waardoor het vinden van geschikte matches soms lastig kan zijn.
 • Gratis leden hebben beperkte toegang tot de functies van de site, waardoor je al snel een abonnement nodig hebt om optimaal gebruik te maken van de site.

Slettennet: Veilige en betrouwbare datingsite voor casual seks

Al met al biedt Slettennet een veilige en betrouwbare omgeving voor mensen die op zoek zijn naar casual seksuele ontmoetingen. Het inschrijfproces is eenvoudig en alle profielen worden gecontroleerd op echtheid. Bovendien kun je bij problemen altijd terecht bij de klantenservice. Hoewel de site niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties, is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar seksueel plezier zonder verdere verplichtingen. Door de duidelijke en overzichtelijke interface kun je snel en makkelijk in contact komen met andere leden. Als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare datingsite voor casual seks, dan is Slettennet zeker het proberen waard.

 • 3.1

  Populariteit

  Slettennet is een relatief nieuwe datingsite, maar heeft al wel een redelijk aantal actieve gebruikers. Het aantal gebruikers groeit gestaag, wat aangeeft dat steeds meer mensen de weg naar deze site weten te vinden.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website van Slettennet is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het inschrijfproces is eenvoudig en alle profielen worden gecontroleerd op echtheid. Door de duidelijke interface kun je snel en makkelijk in contact komen met andere leden.

 • 2.9

  Functionaliteiten

  Slettennet biedt alle basisfunctionaliteiten die je mag verwachten van een datingsite. Zo kun je berichten sturen en ontvangen en kun je foto’s bekijken en plaatsen. De zoekfunctie is eenvoudig maar effectief.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Slettennet is goed bereikbaar en staat klaar om eventuele problemen op te lossen. Als je vragen hebt of tegen problemen aanloopt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

 • 3

  Kosten

  De kosten voor een abonnement bij Slettennet zijn redelijk gemiddeld in vergelijking met andere datingsites. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waarbij je kunt kiezen voor een kortlopend of langlopend abonnement.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Al met al biedt Slettennet een veilige en betrouwbare omgeving voor mensen die op zoek zijn naar casual seksuele ontmoetingen. Hoewel de site niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties, is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar seksueel plezier zonder verdere verplichtingen. Door de duidelijke en overzichtelijke interface kun je snel en makkelijk in contact komen met andere leden. Als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare datingsite voor casual seks, dan is Slettennet zeker het proberen waard.

SlettenNet.nl FAQ

Hoe kan ik SlettenNet.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite slettennet.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw “Sletten Net” account.

SlettenNet.nl opzeggen

SlettenNet account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SlettenNet en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op de blauwe “inloggen” button hebt geklikt.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik bovenaan de pagina op de meest rechtse blauwe button met de tekst: “Service”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Onder het kopje “Profiel verwijderen” klik je nu op de vierkant achter “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de gele button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig deze keuze door in de pop-up op “OK” te klikken.

Je hebt nu je account verwijderd op SlettenNet.nl!

Is SlettenNet een betrouwbare datingsite?

SlettenNet is een datingsite die zich richt op casual dating en erotische afspraakjes. Het is belangrijk om te weten dat deze website alleen bedoeld is voor volwassenen die op zoek zijn naar seksuele contacten. Als je hier open en eerlijk over bent, dan kun je via deze website gemakkelijk in contact komen met gelijkgestemde mensen. SlettenNet is een betrouwbare datingsite die de privacy en veiligheid van haar leden serieus neemt.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van SlettenNet?

Als je vragen of opmerkingen hebt over SlettenNet, dan kun je contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar support@slettennet.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen. De klantenservice van SlettenNet is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Kan ik SlettenNet ook gebruiken via mijn mobiele telefoon of tablet?

Ja, je kunt SlettenNet ook gebruiken via je mobiele telefoon of tablet. Er is geen speciale app beschikbaar, maar de website is wel geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Zo kun je gemakkelijk inloggen op je account, berichten versturen en profielen bekijken via je smartphone of tablet.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap bij SlettenNet opzeggen?

Als je je lidmaatschap bij SlettenNet wilt opzeggen, dan kun je dit doen door in te loggen op je account en naar de instellingen te gaan. Hier vind je de optie om je abonnement op te zeggen. Je kunt ook een e-mail sturen naar de klantenservice van SlettenNet om je opzegging door te geven.

Wat zijn credits op de website van SlettenNet?

Credits zijn een soort virtuele valuta die je kunt gebruiken op de website van SlettenNet. Met credits kun je bijvoorbeeld berichten versturen naar andere leden, cadeautjes sturen of foto’s bekijken die niet in het openbaar zijn geplaatst.

Laats bijgewerkt: 08 mei 2023

4 reacties op “SlettenNet: Kosten, Review & Ervaringen!”

 1. Michael89 schreef:

  Heeft hier iemand ooit via slettennet een afspraak overgehouden? Lijkt so far gewoon weer zon site die vooral je portemonnee laat spuiten.

 2. Aparteling schreef:

  Het is duidelijk dat bij deze site de vrouwen profielen fictief zijn, en van de mannen real.

 3. Joop48 schreef:

  De pogingen bij 6 vrouwen ging afhaken. De oorzaak continue afzegging kort tevoren. Ze hebben geen enkel schaamte gevoel. Gooien naar je toe geen begrip toont. Wat bespottelijk is. Ze zijn niet realistisch zo vaak afzegging.. Dat kan nooit continue mis gaan. Vaak lijken berichten op elkaar. Ze proberen voor iedere kleine dingen te vragen reactie. Het is nooit genoeg reden ervoor ze verdienen eraan. Daarbij zijn bedragen te hoog niet om fskes te weren maar zijn fakes

 4. Olivier Jansen schreef:

  Ik krijg sterk de indruk dat een aantal accounts door slettennet zelf beheerd worden en je bewust op kosten jagen door zich voor te doen als potentieele partners/klanten. Elke keer als ik voorstel verder te converseren via email worden domme antwoorden gegenereerd die (1 euro per bericht) onnodige omzet richting slettennet veroorzaken. Ik verzamel nu een aantal screenshots om dit aan te tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---