Home / SF.Dating – Kosten, Review en Ervaringen
SF.Dating logo

SF.Dating – Kosten, Review en Ervaringen

Een website waar je een geheime liefde kunt vinden of een leuke flirt. Dit is de beste omschrijving voor de website van SFDating. Hier kun je op een discrete wijze in contact komen met leuke mannen en vrouwen. Het is een datingsite die net even wat anders is dan de datingsites die je al gewend bent. Dit is omdat het allemaal om discretie draait. Ben je getrouwd of heb je al een relatie en wil je graag wat spannends beleven dan is SFDating de website die je bezocht moet hebben.

SF.Dating
6 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Hier is een groot ledenbestand en je zal dan ook altijd een leuke man of vrouw kunnen vinden om mee af te spreken. Het spreekt voor zich dat dit geen datingsite is waar je op zoek kunt gaan naar een nieuwe relatie. Je weet natuurlijk nooit hoe het gaat lopen maar in eerste instantie is dit echt een website om een tweede liefde te vinden of om lekker te flirten. De website is zo gemaakt dat je ook echt anoniem bent. Wel is er een strenge controle op de leden. Dit maakt het ook dat het een datingsite is waar geen fakers te vinden zijn. Mocht je deze toch tegenkomen dan kun je dit doorgeven en dan zullen deze onmiddellijk worden verwijderd.

Duizenden leden zoeken een date

De website laat op de homepage zien hoeveel hoeveel nieuwe leden er zich de afgelopen tijd hebben aangemeld. Daar kun je ook aan zien dat het een website is die steeds meer mensen aanspreekt. Er zijn op dit moment duizenden leden en er zijn ook veel leden die snel op zoek zijn naar een date. Wil jij ook graag snel daten dan kun je dit gewoon aangeven en dan zal je zien dat er ook voldoende andere leden zijn waar je graag snel mee in contact zal komen.

Zoek je mannelijk contact? Dan krijg je het TopMembership gratis

Ben jij op zoek naar een man (en dat geld voor de hetero vrouwen) dan wordt je na inschrijving zelfs gratis Topmember. Je maakt zo geheel gratis gebruik van het (normaliter betaalde) TopMember abonnement. Als jij een vrouw zoekt wordt je bij aanvang gratis Member en kunt betaald opwaarderen naar TopMember. Een abonnement op SF is niet duur en als man heb je hier – met een actieve instelling- veel kans om leuke vrouwen te ontmoeten. Leuke foto’s (al dan niet discreet afgeschermd) helpen natuurlijk dus zet die er bij.

Discreet

Aan alles is gedacht. De SF website kan discreet bezocht worden en is met SSL beveiligd. Ook voor je mobiele apparaat (smartphone of tablet) is er een speciale website/applicatie waar  o.a. ook de chat functie beschikbaar is. De site discreet bezoeken op je telefoon is erg makkelijk en gebruiksvriendelijk. Het hoeft niet lang duren voor je de eerste spannende contacten hebt gelegd. Doordat er dagelijks vele nieuwe leden bij komen is het ook steeds weer een verrassing met wie je contact gaat leggen en met wie je af gaat spreken. Via deze datingsite kun je vele leuke nieuwe mensen leren kennen en daten hebben die je leven een stuk interessanter maken.

SF.Dating screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij SF.Dating?

De goedkoopste SF.dating lidmaatschap kosten €11,70 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “SF Dating” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van SF.Dating neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

  Wat zijn de plus- en minpunten van SF.Dating?

  • Gratis aanmelden
  • Discretie
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  SF.Dating FAQ

  Hoe kan ik SF.Dating opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SF.Dating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SF Dating account.

  sfdating opzeggen

  SF.Dating account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SF.Dating en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account. Het login veld wordt zichtbaar nadat je op “login” hebt geklikt aan de rechter bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op “Mijn Profiel” dat is het middelste icoontje bovenaan de pagina. (poppetje).

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op “settings”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op het grijze prullenbak icoontje.

  Stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de zin: “Zet mijn profiel in de verwijderlijst!”.

  Stap 6: Bevestig je keuze door op “OK” te klikken.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op SFDating!

   

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  6 reacties op “SF.Dating – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for DatingSiteSpeurder DatingSiteSpeurder schreef:

   Het verbaasd mij dat één van de weinige sites, zoals SF.dating (en adultmatch) waarop geen fake-profielen aanwezig zijn zo’n slechte review/score krijgt. Heb diverse sites bezocht en de een na de andere bevat niets anders dan fake-profielen en zijn puur erop uit om geld los te peuteren.

   Echter bij SF.dating is mijn ervaring TOTAAL anders, eerlijke contacten en heb niet 1 keer het idee gehad met een nepper te schrijven/spreken.

   SF.dating is een betrouwbare goede site met goede functionaliteit, alleen de zoek functionaliteit zou wel een tikje beter kunnen na mijn mening (mbv zoekparameters vasthouden / vastleggen in een profiel).

   • Avatar for Joris Joris schreef:

    Hoezo? SF Dating krijgt hier toch gewoon een positieve review en goede score.

   • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    Het lukt zelfs de ‘grootste’ datingsites niet een redelijk bestand aan vrouwen te herbergen, dus een niche site als SF zal dat zeker niet lukken. Alle datingsites die gericht zijn op erotiek en iets van ‘secret’ in de naam hebben trekken hoogstens een heel leger mannen aan maar nauwelijks vrouwen. Het is de taak van dit soort datingsites om dit feit te verdoezelen, te verzwijgen, of om er over te liegen. Trap er niet in.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items