Home / SexcontactOproep – Kosten, Review en Ervaringen
SexcontactOproep logo

SexcontactOproep - Kosten, Review en Ervaringen

De datingwebsite Sexcontactoproep is een site waar je een profiel kunt aanmaken als je op zoek bent naar een seksdate of een relatie. Je vindt er mensen uit het gehele land, als je de website bezoekt word je getrakteerd op een verzameling foto’s van knappe dames die op zoek zijn naar een leuke date. De site richt zich duidelijk alleen op mannen die op zoek zijn, want tussen de profielen vind je geen enkele man.

SexcontactOproep
5 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Aanmelden is snel geregeld

Als je je wilt aanmelden op Sexcontactoproep dan hoef je alleen maar wat gegevens in te vullen. Je geboortedatum is verplicht, omdat deze website uiteraard alleen toegankelijk is voor personen van 18 jaar en ouder. Nadat je account is aangemaakt kun je je profiel aanmaken en er foto’s bij plaatsen. Nu kun je ook de profielen van andere leden bekijken. Als je niet bent ingelogd is dit niet mogelijk, de privacy is daarmee redelijk gewaarborgd.

Berichten versturen kan alleen tegen betaling

Het aanmelden is gratis op Sexcontactoproep. Maar als je berichten wilt versturen naar andere leden moet je hiervoor credits kopen. Het versturen van berichten wordt per bericht betaald. Ook het lezen van de berichten kan alleen tegen betaling van credits. Dit maakt het wat lastig om een inschatting te maken van de te maken kosten. Je kunt dit natuurlijk zelf wel goed in de gaten houden door op te letten hoeveel credits je hebt gekocht. Je kunt credits betalen op verschillende manieren, onder andere met een creditcard.

Entertainment met fictieve profielen

Zoals veel datingsites maakt ook Sexcontactoproep gebruik van zogenaamde fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet bestaande personen die worden beheerd door moderatoren. Je kunt zo’n persoon wel berichten sturen en je krijgt ook antwoord, maar een afspraak maken zal er niet in zitten. Je herkent dit soort profielen vaak aan het feit dat er ontwijkend wordt gereageerd als je vraagt om een mailadres of telefoonnummer.

Is deze vorm van dating wel eerlijk?

Je kunt je afvragen of deze vorm van dating eerlijk is of niet. Feit is dat het wel duidelijk is dat er sprake is van fake profielen. Het is overduidelijk dat een vrouw niet bestaat als zij totaal niet reageert op een verzoek om een afspraak te maken zelfs als jullie elkaar al langer “kennen”. Als je alleen uit bent op een opwindend chatgesprek dan is dat niet zo’n probleem. Als je graag echt een date wilt dan kun je je beter inschrijven op een site die niet met dit soort profielen werkt.

SexcontactOproep screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij SexcontactOproep?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van SexcontactOproep.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van deze datingsite neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van SexcontactOproep.nl?

  • Een snelle en simpele manier om met mensen in contact te komen
  • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
  • Ruime keuze aan dames in alle regio’s van Nederland
  • De kosten voor het versturen van berichten zijn vooraf niet bekend, deze zie je pas als je je hebt aangemeld en bent ingelogd
  • Er wordt gebruik gemaakt van entertainment profielen, hiermee kun je geen fysieke afspraak maken
  • 2.5
   Populariteit
  • 2.5
   Gebruikersgemak
  • 2.5
   Functionaliteiten
  • 2.5
   Klantenservice
  • 2.5
   Kosten
  • 2.5 Gemiddeld
   Totaalscore

  SexcontactOproep FAQ

  Hoe kan ik SexcontactOproep opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over SexcontactOproep? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SexcontactOproep.nl account.

  SexcontactOproep opzeggen

  SexcontactOproep.nl account verwijderen

  Helaas hebben we geen manier gevonden om in een aantal simpele stappen ons account te verwijderen van SexcontactOproep.

  Om je uit te schrijven van deze datingsite moet je gebruik maken van je email programma. Stel een mail op waarin je kenbaar maakt je account te hebben willen verwijderd.
  Het email adres van Sexcontactoproep is: support@helpdeskdating.com. Vergeet niet om je account gegevens te vermelden.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op SexcontactOproep!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  5 reacties op “SexcontactOproep – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Jason Jason schreef:

   Veel profielen op deze site zijn nep. Heb net een foto geupload op tineye.com die ik van een fake account kreeg en het bleek een escort te zijn uit amerika. Mensen niet intrappen, ze vragen je constant om nog even contact te houden via deze site zodat je credits koopt en aan het eind van de rit ben je alleen maar euro’s lichter. Compeet fake deze site!

  2. Avatar for paul paul schreef:

   kan ik geen vermindering krijgen hier ben invalide
   en kan u dat ook per overschrijving zodat ik dat langs bank om kan regelen ervoor ken te weinig van pc ervoor
   en tel is te duur
   credits +- 100€ maar
   kan niet uit printen moet alles overschrijven hoor dus duidelijk wat bankrekening en ref betreft ervoor adres en plaats enz
   paul krekel

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items