Home / SexcontactOproep – Kosten, Review en Ervaringen
SexcontactOproep logo

SexcontactOproep - Kosten, Review en Ervaringen

De datingwebsite Sexcontactoproep is een site waar je een profiel kunt aanmaken als je op zoek bent naar een seksdate of een relatie. Je vindt er mensen uit het gehele land, als je de website bezoekt word je getrakteerd op een verzameling foto’s van knappe dames die op zoek zijn naar een leuke date. De site richt zich duidelijk alleen op mannen die op zoek zijn, want tussen de profielen vind je geen enkele man.

SexcontactOproep
6 Ervaringen
2.5
Beoordeling 2.5

Aanmelden is snel geregeld

Als je je wilt aanmelden op Sexcontactoproep dan hoef je alleen maar wat gegevens in te vullen. Je geboortedatum is verplicht, omdat deze website uiteraard alleen toegankelijk is voor personen van 18 jaar en ouder. Nadat je account is aangemaakt kun je je profiel aanmaken en er foto’s bij plaatsen. Nu kun je ook de profielen van andere leden bekijken. Als je niet bent ingelogd is dit niet mogelijk, de privacy is daarmee redelijk gewaarborgd.

Berichten versturen kan alleen tegen betaling

Het aanmelden is gratis op Sexcontactoproep. Maar als je berichten wilt versturen naar andere leden moet je hiervoor credits kopen. Het versturen van berichten wordt per bericht betaald. Ook het lezen van de berichten kan alleen tegen betaling van credits. Dit maakt het wat lastig om een inschatting te maken van de te maken kosten. Je kunt dit natuurlijk zelf wel goed in de gaten houden door op te letten hoeveel credits je hebt gekocht. Je kunt credits betalen op verschillende manieren, onder andere met een creditcard.

Entertainment met fictieve profielen

Zoals veel datingsites maakt ook Sexcontactoproep gebruik van zogenaamde fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet bestaande personen die worden beheerd door moderatoren. Je kunt zo’n persoon wel berichten sturen en je krijgt ook antwoord, maar een afspraak maken zal er niet in zitten. Je herkent dit soort profielen vaak aan het feit dat er ontwijkend wordt gereageerd als je vraagt om een mailadres of telefoonnummer.

Is deze vorm van dating wel eerlijk?

Je kunt je afvragen of deze vorm van dating eerlijk is of niet. Feit is dat het wel duidelijk is dat er sprake is van fake profielen. Het is overduidelijk dat een vrouw niet bestaat als zij totaal niet reageert op een verzoek om een afspraak te maken zelfs als jullie elkaar al langer “kennen”. Als je alleen uit bent op een opwindend chatgesprek dan is dat niet zo’n probleem. Als je graag echt een date wilt dan kun je je beter inschrijven op een site die niet met dit soort profielen werkt.

SexcontactOproep screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SexcontactOproep.nl?

 • Een snelle en simpele manier om met mensen in contact te komen
 • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
 • Ruime keuze aan dames in alle regio’s van Nederland
 • De kosten voor het versturen van berichten zijn vooraf niet bekend, deze zie je pas als je je hebt aangemeld en bent ingelogd
 • Er wordt gebruik gemaakt van entertainment profielen, hiermee kun je geen fysieke afspraak maken
 • 2.5

  Populariteit

 • 2.5

  Gebruikersgemak

 • 2.5

  Functionaliteiten

 • 2.5

  Klantenservice

 • 2.5

  Kosten

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

SexcontactOproep FAQ

Hoe kan ik SexcontactOproep opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over SexcontactOproep? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw SexcontactOproep.nl account.

SexcontactOproep opzeggen

SexcontactOproep.nl account verwijderen

Helaas hebben we geen manier gevonden om in een aantal simpele stappen ons account te verwijderen van SexcontactOproep.

Om je uit te schrijven van deze datingsite moet je gebruik maken van je email programma. Stel een mail op waarin je kenbaar maakt je account te hebben willen verwijderd.
Het email adres van Sexcontactoproep is: support@helpdeskdating.com. Vergeet niet om je account gegevens te vermelden.

 

Je hebt nu je account verwijderd op SexcontactOproep!

Laats bijgewerkt: 09 februari 2022

6 reacties op “SexcontactOproep – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Guy van der Aa Guy van der Aa schreef:

  Dit is geen datingsite maar internetfraude.
  Nadat je je profiel geplaatst hebt, krijg je een hele serie reacties die door een computer gegenereerd zijn: wij hebben ons als “stel” geregistreerd en kregen enkel maar reacties als “wat een leuke vrouw ben je” of “wow, wat een spannend profiel/foto’s heb je” terwijl we niets hebben ingevuld en ook geen foto’s geüpload hebben.
  De profielen zijn (bijna allemaal) fake. Wanneer je reageert, krijg je vage antwoorden die enkel maar bedoeld zijn om te antwoorden en dus meer betaalde credits te gebruiken. Als je daar in trapt, word je eindeloos aan het lijntje gehouden.
  Je krijgt ook geen refund voor de aangeschafte credits.

 2. Avatar for Jason Jason schreef:

  Veel profielen op deze site zijn nep. Heb net een foto geupload op tineye.com die ik van een fake account kreeg en het bleek een escort te zijn uit amerika. Mensen niet intrappen, ze vragen je constant om nog even contact te houden via deze site zodat je credits koopt en aan het eind van de rit ben je alleen maar euro’s lichter. Compeet fake deze site!

 3. Avatar for paul paul schreef:

  kan ik geen vermindering krijgen hier ben invalide
  en kan u dat ook per overschrijving zodat ik dat langs bank om kan regelen ervoor ken te weinig van pc ervoor
  en tel is te duur
  credits +- 100€ maar
  kan niet uit printen moet alles overschrijven hoor dus duidelijk wat bankrekening en ref betreft ervoor adres en plaats enz
  paul krekel

 4. Avatar for erik erik schreef:

  Men kan geen GSM nummer of e-mail vermelden | DIT is ZEKER een LAFFE VORM VAN BEDROG bij datings-“sites”-bedrog ! Website met 70% fake profielen.

 5. Avatar for Ispy Ispy schreef:

  Website met 70% fake profielen. Fotoos zijn van amerikaanse afkomst en geript van andere sites.De fakes zijn te herkennen aan copyright digimarc en typisch amerikaanse dingen zoals 110 volt stopcontacten. Zoek de fotoos na op tineye.com voor je er honderden euros ingooit!

 6. Avatar for Kenny Kenny schreef:

  Ik zou graag mij afmelden volledig opzeggen van dit spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---