Home / SecretFlirtService - Kosten, Review en Ervaringen
SecretFlirtService logo

SecretFlirtService - Kosten, Review en Ervaringen

Flirten is best leuk en het kan je ook een spannende date opleveren. Dat zal jij ook ervaren wanneer jij je inschrijft bij Secretflirtservice. Dit is een datingsite waar je vele uiteenlopende mensen kunt vinden. Deze leden kunnen dan vrijgezel zijn en op zoek zijn naar een leuke date maar dit kunnen ook gebonden mensen zijn. Deze mensen zijn dan op zoek naar iemand die ze kan helpen de sleur te doorbreken en meer spanning in de relatie te krijgen. 

SecretFlirtService
5 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Wanneer jij ook gebonden bent en meer spanning hoopt te vinden dan kun jij je gratis inschrijven bij deze website. Deze website is dan honderd procent discreet en ook is het veilig om je in te schrijven. Je gegevens zijn veilig en je bent ook niet herkenbaar als er iemand ingeschreven staat die je zou kennen. Een groot pluspunt aan deze website dat is dat de profielen allemaal honderd procent gecontroleerd worden. Je weet dus dat als je aan het praten bent met iemand dat dit echt de persoon van de foto is. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet zo is dan kun je dit doorgeven en dan zal er meteen actie ondernomen worden.

SecretFlirtService.nl heeft veel leden

Wanneer je de homepage bezoekt dan zie je meteen hoeveel leden er online zijn. Dit zijn er meestal honderden. Het is ook een website met veel leden. Wanneer je staat ingeschreven dan kun je eenvoudig zoeken tussen deze leden. Zo kun je dan makkelijk de leden vinden die niet te ver bij je vandaan wonen. Wij willen je ook aanraden om eerst in je eigen omgeving te zoeken aangezien de kans dan groter is om sneller een leuke date af te spreken. Mensen die niet te ver hoeven te reizen die zijn eerder geneigd om sneller af te spreken. Door het grote aantal leden zal je zien dat er ook veel leden bij jou uit de omgeving komen.

Het aanmaken van een profiel

Er zijn datingsites waar je een lange tijd bezig bent met het aanmaken van een profiel. Dit is bij Secretflirtservice niet het geval. Hier kun je binnen een minuut een profiel aanmaken en dan kun je meteen op zoek gaan naar een leuke date. Je zal zien dat de leden het ook leuk vinden om contact te leggen. Ze zijn zelf immers ook op zoek naar een spannende date. Het voordeel is dat je meteen aan kunt geven waar je naar op zoek bent. Zoek je alleen een seksuele omgang dan is dit geen enkel probleem en je zal dan merken dat er vele leden zijn die hier ook naar zoeken.

Discreet daten

Het is mogelijk om op een discrete manier de leden te bekijken en pas wanneer je echt wilt dat iemand meer over je te weten komt dan doe je dit ook. Je hoeft dan ook geen herkenbare foto te plaatsen. Deze zijn wel te plaatsen maar pas wanneer jij aangeeft dat die bekeken mag worden door een bepaald lid dan zal die ook zichtbaar worden. Genoeg reden dus om snel eens een kijkje bij deze leuke datingsite te nemen.

SecretFlirtService screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij SecretFlirtService?

Het goedkoopste SecretFlirtService abonnement kost €19,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van SecretFlirtService.nl?

  • Gratis aanmelden zonder verplichting
  • Er wordt gewerkt met fictieve leden
  • 2

   Populariteit

  • 2

   Gebruikersgemak

  • 2

   Functionaliteiten

  • 2

   Klantenservice

  • 2

   Kosten

  • 2 Gemiddeld

   Totaalscore

  SecretFlirtService FAQ

  Hoe kan ik SecretFlirtService opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite secretflirtservice.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw “Secret Flirt Service” account.

  SecretFlirtService opzeggen

  SecretFlirtService.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SecretFlirtService en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op de blauwe “inloggen” button hebt geklikt.

  Je bent nu ingelogd!
   
  Stap 2: Klik op “Account” in het bovenste menu.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op het vakje achter “Verwijder mijn profiel” en klik vervolgens op de blauwe button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig jouw keuze door op “OK” te klikken in de pop-up.

   
  Je hebt nu je account verwijderd op SecretFlirtService!

  Laats bijgewerkt: 08 september 2022

  5 reacties op “SecretFlirtService – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for ton ton schreef:

   Mensen met op alle profielen zijn nep. Wil je een afspraak maken dan hebben ze altijd wel een smoes om er onder uit te komen

  2. Avatar for ton ton schreef:

   Ach heren die op een profiel willen reageren het is allemaal fake, de dames proberen je zo lang mogelijk aan het chatten te krijgen want daar krijgen ze waarschijnlijk zelf gratis credits voor. En zeer zeker Janet uit Emmeloord zegt dat ze een nieuwe relatie wil maar geloof het niet het is allemaal FAKE. Ben gewaarschuwd

  3. Avatar for peter peter schreef:

   Alle profielen zijn nep, mensen zijn gewoon bezig je geldt uit je zak te kloppen,
   kosten worden betaald per bericht,
   Das allemaal nep.
   Naar 475 berichten nog niet 1 date , dus dan weet je het wel

  4. Avatar for Peter Peter schreef:

   Te duur en nep

   Even een greep uit de kolderieke nep-kopregels van vrouwen die je op Secretflirt vindt. Veiligheidsgordels om?

   *Don’t dream your life. Live your dream
   * Instant gratification takes too long
   * It feels so good being bad
   * If you never try you’ll never know
   * What makes you come alive

   En om het af te leren:

   * Sweep me off my feet

   Sorry, ik bedenk ze ook niet… Maar dat ze afkomstig zijn van een beroerd SF-tekstschijvertje is zo klaar als een klontje. Wat een dramatische clichés…
   En de profielteksten? Van hetzelfde laken een pak. Afkomstig, vaak, van dezelfde hand. Zelfde toontje, zelfde stijltje. Zelfde onzin. Ja zelfs: dezelfde interpunctie.
   SF is voor een niet onbelangrijk deel fake. Dat blijkt dus uit die teksten. Maar bijvoorbeeld ook uit het volgende. Ik had contact met een vrouw. Haar profieltekst was foutloos Nederlands geschreven. Klopte helemaal. Maar dat contact? Geen zin zonder schrijffouten. Drama.
   Kennelijk iemand die door SF voor wat grijpstuivers is ingehuurd om contacten te leggen. En te suggereren dat het allemaal Heel Echt is. Nou, Die mevrouw (die ook van de ene op de andere dag was verhuisd…), was snel exit.
   ik moet toegeven. Ik liep er tegen profielen aan van vrouwen die ik op andere datingsites heb ontmoet. Ja, zelfs heb meegemaakt. Er zit dus wel wat koren tussen het kaf. Maar dat is bedroevend weinig.
   Samenvattend: veel te duur, erg veel (doorzichtige) nep, zeer beperkt aanbod van echte vrouwen. Het geld niet waard.
   Wel een compliment voor de site zelf. Die ziet er erg gelikt uit. Maar dat verbloemt de wrakkige inhoud niet.
   Niet doen!

  5. Avatar for Arne923 Arne923 schreef:

   Mensen houdt je geld in jouw zak, want secretlirtservice is geheel onbetrouwbare site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---