Home / Secret Rooms – Kosten, Review en Ervaringen
Secret Rooms logo

Secret Rooms - Kosten, Review en Ervaringen

Als je voor een paar uurtjes een hotelkamer wilt boeken voor een romantisch samenzijn met je geliefde of misschien wel met een date of een geheime liefde dan kun je bij Secret Rooms terecht om een geschikte locatie te vinden. Je kunt hier hotels vinden die je niet per se voor een nacht of langer hoeft te boeken maar die je ook voor enkele uren kunt reserveren. Wel zo makkelijk als je niet de intentie hebt om te willen overnachten.

secret rooms
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Discreet en flexibel

Een hotelkamer boeken via Secret Rooms is altijd discreet en heel flexibel. Je kunt hier zonder problemen een hotelkamer reserveren met als je dat wilt extra faciliteiten zoals een jacuzzi of zelfs een privé sauna. Hier kun je ongestoord van elkaar genieten zonder dat je gestoord wordt door mensen die jullie beter niet samen kunnen zien. Maar het is ook een prima oplossing als je thuis geen privacy hebt vanwege de kinderen of als je je huis deelt met anderen. Wil je een paar uurtjes helemaal van elkaar genieten dan is een hotelkamer huren voor enkele uren via Secret Rooms een prima oplossing.

Veilig een hotelkamer boeken

Bij Secret Rooms kun je heel veilig een hotelkamer boeken. Je gegevens worden onder geen voorwaarde aan derden verspreid en je hoeft ook niet bang te zijn dat we je gegevens zelf misbruiken voor marketing doeleinden. Je hoeft niet te vrezen voor onverwachte mails of sms-berichten die je niet kunt uitleggen aan je man of vrouw. Ook op het mutatieoverzicht van je creditcard zal geen omschrijving terug te vinden zijn die vragen oproept. Als je een geheime affaire hebt en je wilt dat graag zo houden dan is boeken via Secret Rooms de ideale oplossing als jullie in alle rust in een comfortabele hotelkamer van elkaar willen genieten.

Een comfortabele kamer of baden in luxe

Zoek je voor jouw spannende avontuurtje een simpele maar comfortabele kamer dan kan Secret Rooms je daar prima mee helpen. Dat kan ook als je heerlijk in de watten gelegd wilt worden. Boek dan een kamer in een hotel met privé sauna, all inclusive drankjes en maaltijden en laat je op en top verwennen met heerlijke wellness behandelingen. Je kunt het dus net zo luxe maken als je zelf wilt. Je kunt natuurlijk ook voor een nacht boeken of langer, het is niet zo dat je bij Secret Rooms alleen kamers voor een paar uurtjes kunt boeken.

Verwen je geliefde met een romantisch weekend

Niet alleen als je vreemd wilt gaan zijn de kamers die je via Secret Rooms boekt een uitkomst. Ook als je je geliefde eens heerlijk wilt verwennen en als jullie tijd met elkaar willen doorbrengen in een romantische en inspirerende gegevens. Zeker weten dat jullie weer helemaal verliefd en gelukkig terugkeren van een heerlijk weekend in een luxe suite met jacuzzi of sauna.

Secret Rooms screenshot

Wat zijn de kosten van secret Rooms?

Bezoek secretrooms.nl voor de actuele prijzen.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Secretrooms.nl?

  • Discreet kamers boeken, gegevens worden niet openbaar gemaakt
  • Ook kamers te boeken voor een aantal uren in plaats van minimaal een nacht
  • Handig zoeksysteem op plaatsnaam voor het vinden van de dichtst bij zijnde locatie
   • 3

    Populariteit

   • 3

    Gebruikersgemak

   • 3

    Functionaliteiten

   • 3

    Klantenservice

   • 3

    Kosten

   • 3 Goed

    Totaalscore

   Lees ook deze blogs:

   Laats bijgewerkt: 01 juni 2022

   2 reacties op “Secret Rooms – Kosten, Review en Ervaringen”

   1. Avatar for Snarf Snarf schreef:

    Wow, kamers in heel Nederland en dat super discreet. Mijn Second Love is er er ook super happy mee! Gingen vaak naar Van der Valk maar dit is echt veel discreter. Tip, probeer eens een privé sauna! Echt een super ervaring en mijn vriendin vond me de mest romantische man van de hele wereld!

   2. Avatar for Cas Cas schreef:

    Echt een aanrader als je met je vriendin of vriend er even tussenuit wil! Gewoon een paar uurtjes of overnachten, wij hadden er een met jacuzzi enzo, echt perfect!

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   ---