Home / SDC.com ( Swingers Date Club) – Kosten, Review en Ervaringen
SDC.com logo

SDC.com ( Swingers Date Club) - Kosten, Review en Ervaringen

SDC staat voor Swingers Date Club en is dus een datingsite die zich richt op stellen die aan partnerruil doen of aan seks met meer dan twee personen. De site bestaat al enkele jaren en de reacties van members zijn wisselend. Je kunt er volgens sommigen wel degelijk leuke contacten opdoen met stellen die eens iets anders willen proberen dan alleen maar de gebruikelijke seks met hun eigen partner. Naast stellen zijn er ook single mannen en vrouwen op SDC actief. Sommige members constateren dat de verhoudingen wat scheef liggen en dat er meer alleenstaanden zijn aangemeld dan stellen. Dat maakt SDC meer een gewone datingsite dan een site voor stellen die willen swingen.

SDC.com
3
Beoordeling 3

Betaald lidmaatschap

Je kunt op SDC een gratis profiel aanmaken. Als je dat gedaan hebt kun je gedurende zeven dagen gebruik maken van een deel van de faciliteiten van SDC zonder dat je een betaald abonnement hoeft te nemen. Voor bepaalde functies is echter in alle gevallen een betaald abonnement nodig. Het abonnementsgeld kan per maand worden betaald mar ook per kwartaal, halfjaar of jaar. Uiteraard wordt het bedrag per maand lager naarmate je een langer abonnement neemt. Let op: Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd met dezelfde periode als waarvoor je het hebt afgesloten als je niet op tijd opzegt.

Feesten en andere evenementen

Een extra service waar je bij SDC gebruik van kunt maken is deelname aan evenementen. Er worden onder andere feesten georganiseerd voor paren en singles om elkaar te ontmoeten. De waardering voor deze evenementen is wisselend, sommige leden vinden dit een leuk initiatief, anderen constateren dat de feesten slecht georganiseerd zijn en weinig meerwaarde bieden.

Indiscreet gedrag door de beheerders

Sommige leden constateren tot hun groot ongenoegen dat de door hen gestuurde mails aan andere leden door de beheerders worden gelezen. Zo is er een member die kritiek uitte op SDC in een contact met een ander lid. Enkele dagen later werd het desbetreffende account gesloten. Toen andere leden bij de beheerders informeerden waarom dat ene lid niet meer op de site mocht, werd er als reactie gegeven dat er dingen waren gezegd die in strijd waren met de regels. Hieruit heeft het gebande lid de conclusie getrokken dat berichten die worden verstuurd via de site dus mogelijk door de beheerders worden gelezen. Dit is een kwalijke zaak, omdat in dergelijke berichten ook afspraken voor een ontmoeting worden gemaakt. Er staan dus telefoonnummers of adressen in of andere persoonlijke informatie.

Beste datingsite voor swingers?

Al met al wordt deze datingsite wel gezien als één van de grootste en populairste datingwebsite voor swingers. De kans op een geslaagde date is dus aanwezig. Naast deze datingsite zijn er in Nederland en Belgie nog veel meer websites die zich op stellen richten. Andere bekende swingers websites zijn: Regio Swingers en Ondeugend Daten. Lees ervaringen van andere leden om er achter te komen welke datingsite het beste bij jou past!

SDC.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SDC?

 • De site heeft een grote community
 • Je kunt de site gratis proberen gedurende zeven dagen
 • Berichtenverkeer tussen de leden wordt mogelijk gelezen door de beheerders
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

SDC.com FAQ

Hoe kan je SDC.com (Swingers Date Club) opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SDC.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Swingers Date Club account.

SDC.com (Swingers Date Club) opzeggen

SDC account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SDC en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het linker hoofdmenu onder het kopje account instellingen op “Account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de tekstlink: “Klik hier om permanent je account te verwijderen. Waarschuwing: dit is onherroepelijk!!!…”

Stap4: Er is nu een pop-up window zichtbaar. klik op de button: “Yes”

stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden van uitschrijving door op 1 van de rondjes te klikken. Klik dan op de onderste blauwe button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”. En bevestig dit nogmaals door op “Ja” te klikken in de pop-up window.

 

Je hebt nu je account verwijderd op SDC.com!

Laats bijgewerkt: 30 mei 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---