Home / Swing erop los: Beste datingsites voor Swingers! / SDC.com Kosten en Review: Betrouwbare Datingervaringen!
SDC.com logo

SDC.com Kosten en Review: Betrouwbare Datingervaringen!

Ben je op zoek naar een opwindende datingsite voor stellen en singles die geïnteresseerd zijn in partnerruil en spannende seksuele avonturen? Dan is SDC (Swingers Date Club) de perfecte bestemming voor jou. Deze datingsite is al enkele jaren actief en heeft een gemengde reactie gekregen van haar leden. Sommige gebruikers hebben positieve ervaringen gemeld, waarbij ze leuke contacten hebben opgedaan met stellen die bereid zijn om iets anders te proberen dan de gebruikelijke seks met hun eigen partner. Naast stellen zijn er ook single mannen en vrouwen actief op SDC. Er is echter wel opgemerkt dat de verhoudingen scheef kunnen liggen, met meer alleenstaanden dan stellen. Ontdek de kosten, lees onze onafhankelijke review en ontdek de ervaringen van gebruikers op SDC via welkeonlinedatingsite.nl.

SDC.com
3
Beoordeling 3

SDC: Swingers Date Club voor avontuurlijke stellen en singles

SDC staat voor Swingers Date Club en is dus een datingsite die zich richt op stellen die aan partnerruil doen of aan seks met meer dan twee personen. De site bestaat al enkele jaren en de reacties van members zijn wisselend. Je kunt er volgens sommigen wel degelijk leuke contacten opdoen met stellen die eens iets anders willen proberen dan alleen maar de gebruikelijke seks met hun eigen partner. Naast stellen zijn er ook single mannen en vrouwen op SDC actief. Sommige members constateren dat de verhoudingen wat scheef liggen en dat er meer alleenstaanden zijn aangemeld dan stellen. Dat maakt SDC meer een gewone datingsite dan een site voor stellen die willen swingen.

Betaald lidmaatschap

Je kunt op SDC een gratis profiel aanmaken. Als je dat gedaan hebt kun je gedurende zeven dagen gebruik maken van een deel van de faciliteiten van SDC zonder dat je een betaald abonnement hoeft te nemen. Voor bepaalde functies is echter in alle gevallen een betaald abonnement nodig. Het abonnementsgeld kan per maand worden betaald mar ook per kwartaal, halfjaar of jaar. Uiteraard wordt het bedrag per maand lager naarmate je een langer abonnement neemt. Let op: Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd met dezelfde periode als waarvoor je het hebt afgesloten als je niet op tijd opzegt.

Feesten en andere evenementen

Een extra service waar je bij SDC gebruik van kunt maken is deelname aan evenementen. Er worden onder andere feesten georganiseerd voor paren en singles om elkaar te ontmoeten. De waardering voor deze evenementen is wisselend, sommige leden vinden dit een leuk initiatief, anderen constateren dat de feesten slecht georganiseerd zijn en weinig meerwaarde bieden.

Indiscreet gedrag door de beheerders

Sommige leden constateren tot hun groot ongenoegen dat de door hen gestuurde mails aan andere leden door de beheerders worden gelezen. Zo is er een member die kritiek uitte op SDC in een contact met een ander lid. Enkele dagen later werd het desbetreffende account gesloten. Toen andere leden bij de beheerders informeerden waarom dat ene lid niet meer op de site mocht, werd er als reactie gegeven dat er dingen waren gezegd die in strijd waren met de regels. Hieruit heeft het gebande lid de conclusie getrokken dat berichten die worden verstuurd via de site dus mogelijk door de beheerders worden gelezen. Dit is een kwalijke zaak, omdat in dergelijke berichten ook afspraken voor een ontmoeting worden gemaakt. Er staan dus telefoonnummers of adressen in of andere persoonlijke informatie.

Beste datingsite voor swingers?

Al met al wordt deze datingsite wel gezien als één van de grootste en populairste datingwebsite voor swingers. De kans op een geslaagde date is dus aanwezig. Naast deze datingsite zijn er in Nederland en Belgie nog veel meer websites die zich op stellen richten. Andere bekende swingers websites zijn: Regio Swingers en Ondeugend Daten. Lees ervaringen van andere leden om er achter te komen welke datingsite het beste bij jou past!

SDC.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SDC?

 • SDC.com heeft een grote en actieve gemeenschap van stellen en singles die openstaan voor partnerruil en groepsseks, wat veel mogelijkheden biedt voor het leggen van contacten.
 • De website van SDC.com is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor het gemakkelijk is om profielen te bekijken, berichten te verzenden en evenementen te vinden.
 • SDC.com biedt een scala aan functionaliteiten, zoals geavanceerd zoeken, groepschats en evenementenkalender, waardoor gebruikers hun ervaring kunnen personaliseren.
 • De datingsite heeft een klantenservice die snel en behulpzaam reageert op vragen en problemen van gebruikers.
 • SDC.com hanteert redelijke prijzen voor het gebruik van de website, waardoor het toegankelijk is voor verschillende gebruikers.
 • Sommige gebruikers hebben gemengde reacties over hun ervaringen op SDC.com, wat aangeeft dat de website mogelijk niet voor iedereen de ideale match is.
 • Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat er meer singles dan stellen actief zijn op SDC.com, waardoor de balans enigszins scheef kan zijn.
 • SDC.com is mogelijk meer gericht op bepaalde regio's en kan minder geschikt zijn voor gebruikers buiten deze gebieden.
 • Gebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat SDC.com een platform is voor volwassenen en dat er mogelijk expliciete inhoud aanwezig is.
 • SDC.com richt zich voornamelijk op avontuurlijke ervaringen en kan minder geschikt zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar serieuze langdurige relaties.

Swingers Date Club (SDC.com): Verleg je grenzen en verbreed je seksuele horizon

SDC.com, ook bekend als Swingers Date Club, is een datingsite die zich richt op stellen en singles met een interesse in partnerruil en groepsseks. Hoewel de reacties van leden wisselend zijn, biedt SDC.com een platform waar stellen en singles contacten kunnen leggen met anderen die openstaan voor avontuurlijke ervaringen. Het is een plek waar je nieuwe mogelijkheden kunt ontdekken en je seksuele horizon kunt verbreden. De kosten van het gebruik van SDC.com zijn redelijk en bieden toegang tot waardevolle functies die de interactie en het vinden van gelijkgestemde mensen vergemakkelijken. De positieve ervaringen van gebruikers benadrukken de diversiteit en de potentie voor spannende ontmoetingen. Meld je vandaag nog aan bij SDC.com en betreed de opwindende wereld van swingen en groepsseks, waar je gelijkgestemde individuen kunt vinden die klaar zijn om samen nieuwe hoogten te bereiken.

 • 3.1

  Populariteit

  SDC.com, ook bekend als Swingers Date Club, geniet een groeiende populariteit onder stellen en singles met interesse in partnerruil en groepsseks. Het trekt een actieve gemeenschap van gelijkgestemde individuen aan.

 • 3

  Gebruikersgemak

  SDC.com biedt een gebruiksvriendelijk platform met een intuïtieve interface. Het is eenvoudig om profielen te bekijken, berichten te verzenden en contacten te leggen met anderen die openstaan voor avontuurlijke ervaringen.

 • 2.9

  Functionaliteiten

  SDC.com biedt een gebruiksvriendelijk platform met een intuïtieve interface. Het is eenvoudig om profielen te bekijken, berichten te verzenden en contacten te leggen met anderen die openstaan voor avontuurlijke ervaringen.

 • 3

  Klantenservice

  SDC.com heeft een responsieve klantenservice die gebruikers ondersteunt bij vragen, problemen en technische ondersteuning. Ze streven naar een positieve gebruikerservaring en bieden hulp wanneer dat nodig is.

 • 3

  Kosten

  De kosten van het gebruik van SDC.com zijn redelijk en bieden toegang tot waardevolle functies en services. Er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar, zodat gebruikers kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften past.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Met zijn groeiende populariteit, gebruiksvriendelijkheid, diverse functionaliteiten, responsieve klantenservice en redelijke kosten, scoort SDC.com goed in de totaalscore. Het is een aanbevolen platform voor stellen en singles die op zoek zijn naar avontuurlijke en spannende ervaringen.

SDC.com FAQ

Hoe kan je SDC.com (Swingers Date Club) opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite SDC.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Swingers Date Club account.

SDC.com (Swingers Date Club) opzeggen

SDC account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van SDC en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het linker hoofdmenu onder het kopje account instellingen op “Account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de tekstlink: “Klik hier om permanent je account te verwijderen. Waarschuwing: dit is onherroepelijk!!!…”

Stap4: Er is nu een pop-up window zichtbaar. klik op de button: “Yes”

stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden van uitschrijving door op 1 van de rondjes te klikken. Klik dan op de onderste blauwe button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”. En bevestig dit nogmaals door op “Ja” te klikken in de pop-up window.

 

Je hebt nu je account verwijderd op SDC.com!

Is SDC.com alleen bedoeld voor stellen die aan partnerruil doen?

Nee, SDC.com verwelkomt zowel stellen als singles met interesse in partnerruil en groepsseks. Het is een inclusieve gemeenschap voor iedereen die openstaat voor avontuurlijke ervaringen.

Is mijn privacy gewaarborgd op SDC.com?

Ja, SDC.com neemt privacy serieus en implementeert strikte beveiligingsmaatregelen om je persoonlijke gegevens te beschermen. Ze delen geen persoonlijke informatie zonder jouw toestemming.

Kan ik mijn profiel beperken tot specifieke voorkeuren op SDC.com?

Ja, je kunt je profiel aanpassen en specifieke voorkeuren instellen, zoals je interesses, grenzen en gewenste soorten interacties. Dit helpt bij het vinden van gelijkgestemde mensen.

Is er een verificatieproces op SDC.com?

Ja, SDC.com moedigt gebruikers aan om hun profielen te verifiëren om de betrouwbaarheid en echtheid van de leden te waarborgen. Verificatie kan plaatsvinden via e-mail, telefoon of andere methoden.

Hoe zit het met de veiligheid op SDC.com?

SDC.com heeft veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd om een veilige online omgeving te bieden. Het is echter belangrijk om altijd voorzorgsmaatregelen te nemen bij het delen van persoonlijke informatie en het ontmoeten van nieuwe mensen offline.

Laats bijgewerkt: 07 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---