Home / De beste christelijke datingsites voor een langdurige relatie! / SamenChristen.nl review: kosten en ervaringen!
Samen christen logo

SamenChristen.nl review: kosten en ervaringen!

Ben je op zoek naar een datingsite waar je gelijkgestemde christelijke singles kunt ontmoeten? Dan is SamenChristen.nl wellicht iets voor jou. Op deze site draait het niet alleen om het vinden van een romantische partner, maar ook om het vinden van nieuwe vrienden en gebedspartners. Het aanmaken van een profiel is gemakkelijk en de site biedt verschillende functies, zoals chatten en het zoeken naar andere gebruikers op basis van diverse criteria. Maar hoe zit het met de kosten en ervaringen van SamenChristen? Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je een uitgebreide review waarin we alle ins en outs van deze datingsite voor je op een rijtje zetten.

Samen christen
3 Ervaringen
2.7
Beoordeling 2.7

SamenChristen: de datingsite voor christelijke singles op zoek naar verbinding

Een partner die perfect bij je past is niet alleen iemand die er qua uiterlijk aantrekkelijk uit ziet, maar ook iemand die een persoonlijkheid heeft die aansluit bij jouw karakter. Soms kom je op de meest onverwachte momenten in het leven iemand tegen waar je een goed gevoel bij hebt, maar soms ook niet. Om je hier een handje bij te helpen, kun je een profiel aanmaken op de datingsite SamenChristen en meteen andere christelijke singles ontmoeten. Ook als je op zoek bent naar een goed gesprek, gebedspartners of nieuwe vrienden, dan kun je bij SamenChristen terecht.

Eenvoudig aanmelden

SamenChristen is voor iedere christen toegankelijk en het kost je slechts vijf minuten om je aan te melden. Wanneer je een profiel aanmaakt, kun je eenvoudig enkele voorkeuren aangeven. Wil je graag een partner met een goed gevoel voor humor, met wie je gezellig kunt bankhangen? Of ben je op zoek naar een relatie waarbij je toekomstige partner dezelfde interesse voor hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen als jou deelt? Al dit soort voorkeuren worden in je profiel verwerkt en meegenomen in de zoektocht naar jouw ideale partner. Waar je wel alvast vanuit kunt gaan, is dat iedereen op SamenChristen dezelfde religieuze opvattingen deelt.

Twee weken gratis

Wanneer je eenmaal een profiel aangemaakt hebt, kom je in een soort matchsysteem. De datingsite gaat ieder profiel af om te kijken wie er aan jouw voorkeuren voldoet. Daarbij kijkt het systeem ook naar de voorkeuren van de ander. Volgens SamenChristen is dit de reden waarom ze zo goed in kunnen schatten of je bij iemand past, of niet. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan kun je het twee weken zelf ervaren, gratis en voor niets. Het gratis proeflidmaatschap verloopt na deze periode automatisch. Als je daarna nog actief wilt blijven op de site, kun je een rekening verwachten.

Makkelijk mailen?

Op het moment dat het matchsysteem zijn werk gedaan heeft en een potentiële perfecte match voor je heeft gevonden, is het tijd om contact te zoeken met diegene. Anders dan bij vele andere datingsites is dat je bij SamenChristen niet met elkaar kunt chatten, maar kunt mailen. Een voordeel van chatten is dat je eerder een echte conversatie kunt voeren, dan wanneer je elkaar mailt. Soms kun je uren op een antwoord wachten, omdat je niet per se op hetzelfde moment online hoeft te zijn. Ook heeft een chat vaak de mogelijkheid om audio en camerabeelden naar elkaar te sturen.

Succesverhalen en ervaringsdeskundigen

SamenChristen bestaat dit jaar zestien jaar, wat ervoor heeft gezorgd dat de datingsite over veel ervaring beschikt op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en service. Mede daardoor hebben er zich inmiddels zo’n 15.000 christelijke singels door de jaren heen aangemeld. Hoe vaak de formule van de online datingsite succesvol blijkt te zijn, is niet bekend. Wat wel op de website te vinden is, zijn enkele verhalen van relaties die door de datingsite gevormd zijn. Wat waren hun ervaringen met SamenChristen en zouden ze het anderen aanraden?

Samen christen screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van SamenChristen.nl?

 • SamenChristen is speciaal ontworpen voor christelijke singles die op zoek zijn naar een partner die hun geloof deelt.
 • Het platform biedt geavanceerde zoekfilters en een uitgebreid profiel om gebruikers te helpen gelijkgestemde mensen te vinden.
 • Naast het vinden van een romantische partner, kunnen gebruikers ook nieuwe vrienden maken en gebedspartners vinden op het platform.
 • SamenChristen biedt goede klantenservice met snelle reactietijden en advies over veiligheid en privacy.
 • Het platform is betaalbaar en biedt verschillende abonnementsopties om aan de behoeften van gebruikers te voldoen.
 • De site is alleen gericht op christelijke singles, dus het kan minder geschikt zijn voor mensen die niet religieus zijn.
 • Omdat SamenChristen een niche-datingsite is, is de gemeenschap misschien niet zo groot als die van algemene datingsites.
 • Sommige gebruikers kunnen het premium lidmaatschap duur vinden in vergelijking met andere datingsites.
 • Omdat het platform gericht is op christelijke singles, kan het minder geschikt zijn voor mensen die openstaan voor verschillende religies en overtuigingen.

Een veilige optie voor christelijke singles: SamenChristen

SamenChristen is een datingwebsite die speciaal is ontworpen voor christelijke singles die op zoek zijn naar een partner die hun geloof deelt. Het platform biedt niet alleen de mogelijkheid om potentiële partners te ontmoeten, maar ook om nieuwe vrienden te maken en gebedspartners te vinden. SamenChristen is een betrouwbare en veilige optie voor christelijke singles die hun geloof en waarden serieus nemen en een partner zoeken die hiermee overeenkomt. Door het invullen van een uitgebreid profiel en het gebruik van geavanceerde zoekfilters, kan men gemakkelijk gelijkgestemden vinden op de site. Bovendien is de site betaalbaar en biedt het goede waar voor je geld. Al met al is SamenChristen een uitstekende keuze voor christelijke singles die op zoek zijn naar liefde en verbinding.

 • 2.7

  Populariteit

  SamenChristen is een populaire datingsite onder christelijke singles. Het platform heeft een actieve en groeiende gemeenschap van gelijkgestemde mensen die op zoek zijn naar liefde en verbinding.

 • 2.7

  Gebruikersgemak

  SamenChristen biedt een gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om door profielen te bladeren en geavanceerde zoekfilters te gebruiken. Het aanmaken van een profiel is eenvoudig en het platform is toegankelijk via desktop en mobiele apparaten.

 • 2.7

  Functionaliteiten

  SamenChristen biedt een scala aan functies om gebruikers te helpen gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dit omvat geavanceerde zoekfilters, chat- en berichtopties, een forum voor discussies, en de mogelijkheid om gebedspartners en nieuwe vrienden te vinden.

 • 2.7

  Populariteit

  SamenChristen biedt een goede klantenservice met snelle reactietijden en ondersteuning bij technische problemen. Het platform heeft ook een uitgebreide FAQ-sectie en biedt advies over veiligheid en privacy.

 • 2.7

  Kosten

  SamenChristen biedt betaalbare prijzen voor premium lidmaatschap en biedt goede waar voor je geld. Het platform biedt verschillende abonnementsopties om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen.

 • 2.7 Gemiddeld

  Totaalscore

  SamenChristen is een betrouwbare en veilige datingsite voor christelijke singles die op zoek zijn naar liefde, vriendschap en verbinding. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde functies en goede klantenservice tegen betaalbare prijzen. Al met al verdient SamenChristen een hoge totaalscore voor christelijke singles die op zoek zijn naar een partner die hun geloof deelt.

Veelgestelde vragen Samen Christen

Wat zijn de kosten van SamenChristen.nl?

De kosten voor een abonnement op SamenChristen.nl zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. Een abonnement voor 1 maand kost €24,95, voor 3 maanden kost het €49,95 en voor 6 maanden kost het €79,95.

Kan ik SamenChristen.nl gratis proberen?

Ja, je kunt SamenChristen.nl gratis uitproberen. Je kunt je gratis registreren en een profiel aanmaken, en vervolgens kun je gratis de basisfunctionaliteiten van de website gebruiken. Als je gebruik wilt maken van alle functionaliteiten, dan kun je een betaald abonnement afsluiten.

Hoe kan ik mijn SamenChristen.nl-abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement op SamenChristen.nl opzeggen door in te loggen op de website en naar de pagina ‘Mijn account’ te gaan. Daar kun je onder het kopje ‘Mijn abonnementen’ je abonnement opzeggen. Houd er rekening mee dat je abonnement automatisch wordt verlengd als je geen opzegging doet.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van SamenChristen.nl?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van SamenChristen.nl door een e-mail te sturen naar info@samenchristen.nl. Daarnaast kun je gebruikmaken van het contactformulier op de website. De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Zijn er nepaccounts actief op SamenChristen.nl?

SamenChristen.nl doet er alles aan om nepaccounts te voorkomen. Het is echter niet uitgesloten dat er toch nepaccounts actief zijn op de website. Wees daarom altijd voorzichtig bij het contact leggen met andere gebruikers en meld verdachte accounts direct bij de klantenservice.

Laats bijgewerkt: 28 april 2023

3 reacties op “SamenChristen.nl review: kosten en ervaringen!”

 1. Dirk schreef:

  Hoi Richard,

  Ik kan vanuit mijn lange ervaring met samenchristen.nl alleen maar bevestigen dat ik net dezelfde nare ervaringen deel als jou,nml, dat ze de berichten van hun leden lezen en controleren.
  Dit zou echt niet mogen kunnen !
  Gewoon wegblijven van samenchristen, da’s het beste !

 2. ljk schreef:

  Oei , ach so.. ik dacht mij net in te schrijven en te betalen.. Een christekijke datingsite zou , dacht ik , “zuiver” zijn..
  Jammer toch.

 3. Richard schreef:

  Onderstaande klacht doorgestuurd Naar het ministerie.
  Namen zijn weg gehaald.

  Beste,

  Ik weet niet of dit het juiste punt is om schending van de privacy wet te melden.

  Het gaat over de Christelijke Dating site Samen Christen.

  De beheerder ***** leest de berichten mee van de leden.
  En zoals bij mij heb ik hele gevoelige dingen verteld tegen mijn mogelijke date.
  Hij heeft ook voorwaarden en gedragsregels opgesteld die zeer dictaturistis zijn.
  Ik had een keer de volledige naam van mijzelf verteld tegen mijn date.
  Ik had gevraagd heb jij ook Facebook.
  En iemand wilde liever geen gevoelige informatie op de chat delen maar face to face afspreken.

  Nou volgens ****** is dat tegen zijn eigen opgestelde regels in.

  Waar ik dus nu het meest mee zit is dat hij dus alles blijkbaar kan “mee lezen” eng toch? En mag dat.

  Verder de vraag mag hij, terwijl ik betaald lid was, zijn eigen regels op deze manier opstellen? Ik hoor graag van u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---