Home / Rijpzoektseks.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Rijpzoektseks.nl logo

Rijpzoektseks.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Chatten met de lekkerste rijpe vrouwen dat doe je op Rijpzoektseks.nl. Dit is een website die een enorm aanbod aan vrouwen heeft die allemaal op zoek zijn naar een leuke man om een chat mee te gaan chatten. Wanneer je wilt weten hoe divers het aanbod is dan hoef je alleen maar een kijkje op de homepage te nemen en dan zie je al hoeveel leuke vrouwen er zijn. Het is uiteraard ook geen enkel probleem om met meerdere vrouwen tegelijkertijd te gaan chatten. 

Rijpzoektseks.nl
10 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Wanneer jij je wilt inschrijven dan is dit geheel gratis en dan kun je vervolgens gaan chatten met vele leuke vrouwen. Je mag het dan overal over hebben. Misschien heb je wel zin om gewoon een leuk praatje te maken en dan is dit mogelijk. Heb je nu zin om over het sexleven van de vrouw of je eigen sexleven te praten dan is dit ook geen enkel probleem. De naam van de website geeft natuurlijk ook wel aan dat het een vooral over erotiek en spanning gaat. Wil je dan ook graag iets te weten komen over de seksuele voorkeuren van de vrouwen dan kun je dit direct gaan vragen. Dit is beter dan in de kroeg waar je eerst een heel gesprek over koetjes en kalfjes aan moet gaan.

Sexdating site Rijpezoektseks zit vol met interessante oudere vrouwen

Zie je een vrouw die je interesse heeft dan klik je deze aan en dan kom je op het profiel van deze dame. Je ziet dan een duidelijke foto en de dame die heeft ook een stukje over zichzelf geschreven. In de meeste gevallen kun je hier ook al vinden waar de dame naar op zoek is. Verder is bij het profiel de leeftijd te zien en zie je uit welke provincie de dame komt. Het is dus erg simpel om alle informatie van de dame te zien. Misschien vind jij zo wel iemand die dezelfde interesses heeft als jij.

Contact leggen kan op meerdere manieren

Het is mogelijk om op meerdere manieren contact te gaan leggen. Direct bij het profiel zie je een veld staan waarmee je een bericht naar de dame kunt sturen. Ook als je nog niet ingeschreven staat dan is dit geen probleem en dan kun je gewoon een bericht sturen. Je krijgt vervolgens alle instructies duidelijk weergegeven op het scherm. Vind je het nu wel leuk om via sms te chatten met een dame dan is het mogelijk om een bericht met je mobiele telefoon te sturen. Het is maar net waar jij je het prettigste bij voelt.

Rijpzoekseks is ook voor vrouwen

Zie je op de homepage nu niet meteen een dame staan waar je wel graag contact mee zou willen dan is dit ook geen probleem. Er is namelijk een uitgebreide zoekfunctie aanwezig. Hiermee kun je dan zoeken op leeftijd, het soort haar van de dame, de huidskleur en uit welke provincie deze moet komen. Het is dan ook altijd mogelijk een dame te vinden die goed bij jou past. Mocht je nu een vrouw zijn dan kun jij ook een kijkje gaan nemen. Je zal zien dat er dan ook vele leuke mannen zijn waar je snel en makkelijk contact mee kunt gaan leggen.

Rijpzoektseks.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Rijpzoektseks?

De goedkoopste credits kosten €0,62 per bericht bij aanschaf van 200 berichten.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Rijpzoektsex.nl?

  • gratis aanmelden
  • Fictieve profielen
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  Rijpzoektsex.nl FAQ

  Hoe kan ik Rijpzoektsex.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite rijpzoektsex.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw RijpZoektSex account.

  Rijpzoektsex.nl opzeggen

  RijpZoektSex account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van RijpZoektSex en log in met je e-mailadres en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op “inloggen” hebt geklikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op Instellingen aan de bovenzijde van de pagina.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Aan de rechter bovenzijde van de pagina vind je een wit tandwiel icoontje (). Klik hier op.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden indien mogelijk. Klik dan op de laatste oranje button met de tekst: “Definitief opheffen van account”. Bevestig dit door op de “OK” button te klikken.

  Je hebt nu je account verwijderd op Rijpzoektsex.nl!

  Laats bijgewerkt: 21 oktober 2021

  10 reacties op “Rijpzoektseks.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for jan jan schreef:

   waarom kan ik niet op de site van rijpzoektsexkomen.

  2. Avatar for poesie poesie schreef:

   krijg sinds een paar dagen niets meer in mijn mailbx

  3. Avatar for Jan Jan schreef:

   Ik woon in een klein dorp, en alle reacties komen uit dit dorp en het zijn er veel meer dan er bewoners in het dorp zijn ra ra hoe kan dit. Heren en ook Dames gebruik uw verstand het is een grote oplichtings site

   • Avatar for Jansens Jansens schreef:

    Het is HEEL duidelijk dat het een entertainment website is. Daarom is het woord oplichting totaal misplaatst. Kijk maar eens naar deze zin aan de onderkant van de website:

    De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.

  4. Avatar for Martien Berends Martien Berends schreef:

   Het zijn allemaal oplichterspraktijken. Ik was aan het chatten met een “vrouw” maartoen ik vroeg waar zij woonde kreeg ik zoeen stom antwoord dat ik er meteen bent uitgegaan. Dus allemaal fake en niet doen

  5. Avatar for Hans Hans schreef:

   O ja nog vergeten te melden het keurmerk waar ze zo mee schermen voor de datingsites zelfs de hele bekende datingsites is ook een aanfluiting ook alleen maar bedoelt om geld te verdienen
   Dus mensen niks is gratis kost altijd geld en het lijd allemaal tot geen afspraak
   Ook al zeggen zij van niet Komen met mooie verhalen welke ook uit de duim is gezogen Of gaat ook weer via een chatoperator Dus alle mensen vraag of je ook als chatoperator bij hun in dienst kan komen zodat je ook wat geld kunt verdienen DOOR EIGENLIJK DE MENSEN OP TE LICHTEN WANT HET LEID TOCH NIET TOT EEN AFSPRAAK
   we zetten het hier wel op maar er tuinen toch nog heel veel mensen in De browsers VAN JOU COMPUTER en TV maken ook hiervoor reclame OOK ALLEEN MAAR OM GELD TE VERDIENEN

  6. Avatar for Hans Hans schreef:

   Hans
   Deze Site moet eigenlijk een chatsite heten en niet Rijpzoektsex want daar komt het niet van kost je alleen maar credits en geen afspraak mogelijk Ondanks dat er gezegd wordt door de vrouw ik wil jou nu komt er na 2 chats niks van Gaat ze alleen maar om jou cerdits GEEN AFSPRAKEN MOGELIJK
   IK VIND DAT ZE ZULKE UITSPRAKEN ER OOK UIT MOETEN HALEN wat bij jou ook gebeurt als je op het profiel zet jongens opgepast gaat je alleen maar credits kosten

  7. Avatar for Jaap Jaap schreef:

   Er zijn veel entertainmentprofielen die nooit tot een date zullen leiden. Let maar op, de te mooie foto’s, rijke vrouwen met villa’s, hotelmanagers, vrouwen die op hun werk gepijpt willen worden, allemaal entertainment. En dan zijn er vrouwen die betaald worden om mannen zoveel mogelijk aan het lijntje te houden met chats. Na een chat of 10 haken ze dan af, want de dame kan niet, heeft allerhande smoezen om je aan de lijn te houden. Kortom, ze willen niet naaien maar breien.Lees veel klachten van mensen die 10tallen euros kwijt zijn maar nooit tot een date komen. Waardeloze site dus.Het grenst aan oplichting!!

  8. Avatar for Jan Willem van Asch Jan Willem van Asch schreef:

   Bijna alle profielen zijn nep behalve die van mij. Niemand wil je een mail sturen als je daar om vraag want dan hebben ze slechte ervaringen hier mee worden gestalkt en zo….

  9. Avatar for Quentin Quentin schreef:

   Er zijn geen afspraken te maken met de dames . Al doe je zo je best en gooi je er genoeg tegen om er een hoer van te bestelen .

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *