Home / RijpeFlirt – Kosten, Review en Ervaringen
RijpeFlirt logo

RijpeFlirt - Kosten, Review en Ervaringen

Een bepaalde groep mannen valt op oudere vrouwen. Dit zijn vaak jonge mannen die in een oudere vrouw hun ideaalbeeld zien. Soms omdat ze een “moederlijk type” zoeken, maar er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn. Er zijn ook wel langdurige relaties tussen een jongere man en een oudere vrouw, hoewel het andersom vaker voorkomt. Als je op zoek bent naar een oudere dame om mee in contact te komen dan kun je die vinden op de datingsite Rijpe Flirt. De profielen zijn vooral van dames van boven de 40 of rond de 50. Als je een account hebt aangemaakt kun je in de profielen zoeken, waarbij je uitgebreide selectieopties kunt instellen.

RijpeFlirt
6 Ervaringen
2.4
Beoordeling 2.4

Contact leggen met de dame van je keuze

Contact leggen gaat erg eenvoudig. Zodra je bent ingelogd kun je een bericht versturen naar één of meerdere dames om je interesse te tonen. Je kunt ook een flirt sturen. Hieraan zijn kosten verbonden, je betaalt het versturen van berichten met zogenaamde credits. Deze kun je kopen zodra je bent ingelogd in je account. Je kunt een bundel met meerdere credits kopen, dit is de goedkoopste optie. Hoe groter de bundel, hoe goedkoper een credit wordt.

Wil je dit niet dan kun je ook een losse credit bestellen via je smartphone. Voor het ontvangen van berichten zijn geen credits nodig, maar wel voor iedere reactie die je verstuurt. Houd er rekening mee dat credits meestal beperkt geldig zijn, vaak geldt een termijn van een jaar. Ook zijn credits persoonlijk, als je je account verwijdert dan raak je credits die nog open staan kwijt. Je kunt ze niet aan iemand anders overdragen of teruggeven in ruil voor geld.

Vrijwel alleen online contact

De profielen op Rijpe Flirt zijn voor een groot deel fictief. Dit wordt ook duidelijk vermeld in de algemene voorwaarden. Dit betekent dat je met deze dames geen fysieke afspraak kunt maken. Je kunt alleen online chatten via de website, ook chatten via bijvoorbeeld sociale media is niet mogelijk. Deze personen bestaan namelijk niet echt, de berichten die je krijgt worden verstuurd door een moderator die werkzaam is voor de website. Op zich is dit natuurlijk geen probleem als je goed voor ogen houdt dat het alleen gaat om online entertainment. Als je gewoon wat erotisch vertier zoekt met een fictieve dame die een stukje ouder is dan jij dan is er niet zoveel aan de hand. Wil je daadwerkelijk een date of zoek je naar een relatie dan is de website van Rijpe Flirt wellicht niet de juiste plaats voor jou.

RijpeFlirt screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij RijpeFlirt?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van RijpeFlirt.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van RijpeFlirt.nl?

  • Een account aanmaken is gratis
  • Je kunt bij het zoeken naar een leuke dame uitgebreide selectiecriteria toepassen, die vooral op het uiterlijk zijn gericht
  • Je kunt met de meeste dames alleen via de website contact hebben, fysieke contacten zijn vaak niet mogelijk
  • Je kunt alleen zoeken in de database als je een account hebt en bent ingelogd
  • Je kunt als vrouw niet naar mannen zoeken via de zoekopties
  • 2
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2.4 Gemiddeld
   Totaalscore

  RijpeFlirt FAQ

  Hoe kan ik RijpeFlirt opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite RijpeFlirt? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw RijpeFlirt.nl account.

  FijpeFlirt opzeggen

  RijpeFlirt.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Rijpe Flirt en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Vink het vakje aan achter: “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de button met de tekst: “profiel verwijderen” Bevestig je keuze door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van RijpeFlirt!

   

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  6 reacties op “RijpeFlirt – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Impulse1965 Impulse1965 schreef:

   Ach. Dan had je je niet moeten aanmelden. Dat zei mn dinnetje daar ook. Berouw komt na de zonde. KOFFERS VOL

  2. Avatar for rudo rudo schreef:

   leuke site toch.? leuke meiden, hatsjikidee. lekkerre hapjes

  3. Avatar for ikke ikke schreef:

   Inderdaad een fake site. Er staat zelfs bij de voorwaarden (die je moet aanvaarden om verder te kunnen) vermeld dat er fake profielen mogen aangemaakt worden door de moderator dat dus niet als doel heeft om elkaar in levende lijve te ontmoeten … Ze moeten van iets beginnen zeker…
   Toevallig bijna allemaal knappe dames die nog alleen zijn??? Yeah right…

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items