Home / Relatieklik – Kosten, Review en Ervaringen
Relatieklik logo

Relatieklik - Kosten, Review en Ervaringen

Wanneer je je in gaat schrijven bij Relatieklik.nl dan schrijf je je in bij een geheel gratis datingsite en worden dan ook nog een matches voor je gezocht die echt bij je passen. Het lijkt te mooi om waar te zijn maar het werkt echt. De matches die worden gezocht aan de hand van de Relatieklik-test. Dit is een test waar er wordt gekeken naar je persoonlijkheid en er worden dan mannen of vrouwen gezocht die hier goed bij passen. Dit wordt gedaan aan de hand van een geavanceerd matchingsysteem en er zijn hier al vele leuke relaties uit ontstaan. 

Relatieklik
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Het kost misschien even wat tijd om alle vragen in te gaan vullen maar als je deze moeite neemt dan zal je al snel blij zijn dat je dit hebt gedaan. Meteen daarna zie je namelijk vele leuke matches verschijnen en het zal je dan echt verbazen hoeveel personen erbij zitten die je echt leuk vindt. Je kunt dan deze personen ook nog eens vrijblijvend een bericht gaan sturen zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te betalen. We mogen dan ook gerust stellen dat Relatieklik.nl een unieke datingsite is die je zeker eens geprobeerd moet hebben.

De zoekfunctie van Relatieklik.nl

Het is natuurlijk ook mogelijk om andere mensen te benaderen en dit kun je gaan doen door de zoekfunctie te gaan gebruiken. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om leden bij jou in de directe omgeving te gaan zoeken. Wil je nu liever alleen matches spreken die je aan de hand van de test hebt gevonden dan is dit ook mogelijk. Dit kun je eenvoudig bij je profiel gaan aangeven en dan zal je niet meer bij de zoekresultaten van anderen getoond gaan komen. Je geeft bij deze datingsite dus zelf aan hoe je gevonden wilt worden en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Het is meer dan een datingsite

Wanneer je op de website van Relatieklik.nl gaat kijken dan zie je dat dit meer dan een datingsite is. Je kunt er bijvoorbeeld ook een agenda vinden waar je de leukste singlefeesten kunt vinden. Verder is er een heel uitgebreid blog met verschillende interessante artikelen over het daten en de liefde. Je kunt je dus op deze website al uren vermaken zonder dat je nog maar één profiel hebt gezien. Weet je niet zo goed hoe je een leuke date moet gaan vinden dan zal je op deze website ook nog eens vele tips gaan vinden om snel met een man of vrouw of te spreken die echt bij je past.

Gratis inschrijven verplicht je tot niks!

Het mag duidelijk zijn dat wij behoorlijk enthousiast zijn over Relatieklik.nl. Dit komt niet alleen omdat het gratis is maar ook omdat deze website nu eenmaal veel te bieden heeft. Toch kunnen wij ons goed voorstellen dat jij graag wilt zien welke leden er allemaal zijn en daarom nodigen wij je graag uit je in te gaan schrijven. Dit verplicht je tot niets en je kunt dan meteen zien welke leuke leden er allemaal ingeschreven staan. Het is goed mogelijk dat de Relatieklik-test ervoor zorgt dat je hier de liefde van je leven gaat vinden.

 

Relatieklik screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Relatieklik?

Relatieklik is geheel gratis te gebruiken.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Relatieklik.nl?

  • 100% gratis
  • Doordat het gratis is heb je kans op minder serieuze daters
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.4 Gemiddeld
   Totaalscore

  RelatieKlik FAQ

  Hoe kan ik RelatieKlik opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Relatieklik.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van Relatieklik account.

  RelatieKlik opzeggen

  Relatieklik.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Relatieklik en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld wordt zichtbaar nadat je met je muisaanwijzer op het woord “inloggen” gaan staan aan de rechter bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!
   
  Stap 2: Klik op “Profiel” in het menu aan de linkerkant.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op het onderste blauwe linkje met de tekst: “Beëindig lidmaatschap”.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Sroll naar beneden en klik op de paarse button met de tekst: “Ja, ik weet het zeker”. Je kunt eventueel nog eerste op deze pagina aangeven waarom je jouw account wilt verwijderen. Maar dit is niet verplicht.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Relatieklik.nl!

  Laats bijgewerkt: 31 juli 2021

  Eén reactie op “Relatieklik – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Kleo Kleo schreef:

   Iemand ervaring met een van russische , woonachting in belgie van relatieklik
   Spreekt/schrijft goed nederlands .
   Is dit en fake profiel of?

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *