Home / Relatiebemiddeling 60 Plus – Kosten, Review en Ervaringen
Relatiebemiddeling 60 Plus logo

Relatiebemiddeling 60 Plus - Kosten, Review en Ervaringen

Wanneer je 60-plusser bent en je komt alleen te staan, dan wil je wellicht toch nog een nieuwe partner vinden omdat je niet de rest van je leven alleen wilt doorbrengen. De 60-ers van tegenwoordig zijn vak nog vitaal en voelen zich nog lang niet oud en bejaard. Velen van hen willen dan ook niet per definitie alleen blijven als hun partner wegvalt. Dit kan door overlijden zijn, maar ook lopen soms na vele jaren huwelijken nog stuk. Hoe dan ook, als je na je 60e alleen komt te staan kun je via Relatiebemiddeling 60 plus op zoek gaan naar een nieuwe partner.

Relatiebemiddeling 60 Plus
10 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Bemiddeling op een persoonlijke manier

Ben je 60-plus en op zoek naar een partner dan kun je je telefonisch of via de website een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dit vindt altijd bij de klant thuis plaats. De consulent gaat met je in gesprek om erachter te komen wat voor persoon je bent en wat je wensen zijn als het gaat om een relatie of vriendschap. Gezien de doelgroep van Relatiebemiddeling 60 plus kun je ook aangeven op zoek te zijn naar een platonische relatie met een man of vrouw. Na het gesprek wordt een uitgebreid profiel opgesteld met foto’s en een beschrijving van je persoonlijkheid en je wensen ten aanzien van een relatie.

Er wordt gezocht naar een geschikte match

Na de intake gaat Relatiebemiddeling 60 plus voor je op zoek naar een geschikte match. Als die is gevonden krijg je het voorstel per e-mail toegestuurd. Als de persoon in kwestie je aanspreekt kan een afspraak voor een ontmoeting worden gemaakt. Na deze ontmoeting neemt het relatiebureau altijd contact met je op om te vragen hoe de date is gegaan en wat je vindt van degene die je hebt ontmoet. Als je geen prijs stelt op verder contact kan dit door de consulent worden teruggekoppeld. Willen jullie elkaar wel blijven zien dan kunnen jullie natuurlijk ook zelf vervolgafspraken maken zonder tussenkomst van het relatiebureau. Als de match geen succes was dan wordt naar een nieuwe kandidaat gezocht.

Geen prijzen op de website

De kosten van deze vorm van persoonlijke relatiebemiddeling liggen vaak flink hoger dan wanneer je je inschrijft bij een online datingsite. Voor het intakegesprek wordt in de regel een vast bedrag in rekening gebracht en vervolgens betaal je maandelijks voor de bemiddeling. Helaas vermeldt Relatiebemiddeling 60 plus geen prijzen op de website. Deze krijg je dus pas te horen als je contact opneemt. Een kennismakingsgesprek is doorgaans gratis, dus als je je toch niet aangesproken voelt door de werkwijze of de kosten te hoog vindt kun je er altijd vanaf zien.

Relatiebemiddeling 60 Plus screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Relatiebemiddeling 60 Plus?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.

De actuele prijs van Relatiebemiddeling60plus.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Relatiebemiddeling60plus.nl?

  • Persoonlijke benadering voor de bemiddeling
  • Matching op basis van persoonlijke kenmerken en voorkeuren
  • Grotere kans van slagen dan bij traditionele online datingsites
  • De website biedt geen inzicht inde kosten voor de bemiddeling
  • Niet geschikt voor personen die een mogelijke nieuwe partner liever eerst via mail of chat beter leren kennen voordat ze een eerste afspraak maken
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  10 reacties op “Relatiebemiddeling 60 Plus – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Frans Cremers Frans Cremers schreef:

   Weduwnaar 71 jaar zou gaarne in contact willen komen met een vrouw voor t.z.t vaste relatie.
   Tel 06 575 20941

  2. Avatar for Jan Jan schreef:

   Ben heel blij met dit bureau, na een hele nare tijd heb ik na 2 maanden een heel lief maten gevonden! Prima bemiddeling met zorg!

   Jan

  3. Avatar for Paulien Jonkers Paulien Jonkers schreef:

   Na E 750,00 lichter te zijn, onder valse voorwendsels, doen niet aan beloften komen met voorstellen hetgeen totaal niet klopt met profiel, alleen maar op sterven na dode mannen, jammer had beter andere dingen kunnen doen voor het geld, zo kan ik ook voortstellen doen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items