Home / Vergelijk de beste relatiebemiddeling sites van Nederland! / Relatiebemiddeling 60-plus: Prijzen, beoordelingen en inzichten!
Relatiebemiddeling 60 Plus logo

Relatiebemiddeling 60-plus: Prijzen, beoordelingen en inzichten!

Ben je 60-plus en op zoek naar een nieuwe partner? Met Relatiebemiddeling 60 plus heb je de mogelijkheid om een geschikte partner te vinden. Wanneer je alleen komt te staan na je 60e, wil je wellicht niet de rest van je leven alleen doorbrengen. Relatiebemiddeling 60 plus begrijpt dat. Deze datingservice is speciaal ontworpen voor vitale 60-plussers die actief op zoek zijn naar liefde en gezelschap. In deze review ontdek je de kosten, krijg je inzicht in de ervaringen van anderen en leer je of Relatiebemiddeling 60 plus de juiste keuze voor jou is. Lees verder en maak kennis met de mogelijkheden van Relatiebemiddeling 60 plus voor een nieuwe start in de liefde op latere leeftijd.

Relatiebemiddeling 60 Plus
10 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Op zoek naar liefde na je 60e? Ontdek Relatiebemiddeling 60 plus!

Wanneer je 60-plusser bent en je komt alleen te staan, dan wil je wellicht toch nog een nieuwe partner vinden omdat je niet de rest van je leven alleen wilt doorbrengen. De 60-ers van tegenwoordig zijn vak nog vitaal en voelen zich nog lang niet oud en bejaard. Velen van hen willen dan ook niet per definitie alleen blijven als hun partner wegvalt. Dit kan door overlijden zijn, maar ook lopen soms na vele jaren huwelijken nog stuk. Hoe dan ook, als je na je 60e alleen komt te staan kun je via Relatiebemiddeling 60 plus op zoek gaan naar een nieuwe partner.

Bemiddeling op een persoonlijke manier

Ben je 60-plus en op zoek naar een partner dan kun je je telefonisch of via de website een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dit vindt altijd bij de klant thuis plaats. De consulent gaat met je in gesprek om erachter te komen wat voor persoon je bent en wat je wensen zijn als het gaat om een relatie of vriendschap. Gezien de doelgroep van Relatiebemiddeling 60 plus kun je ook aangeven op zoek te zijn naar een platonische relatie met een man of vrouw. Na het gesprek wordt een uitgebreid profiel opgesteld met foto’s en een beschrijving van je persoonlijkheid en je wensen ten aanzien van een relatie.

Er wordt gezocht naar een geschikte match

Na de intake gaat Relatiebemiddeling 60 plus voor je op zoek naar een geschikte match. Als die is gevonden krijg je het voorstel per e-mail toegestuurd. Als de persoon in kwestie je aanspreekt kan een afspraak voor een ontmoeting worden gemaakt. Na deze ontmoeting neemt het relatiebureau altijd contact met je op om te vragen hoe de date is gegaan en wat je vindt van degene die je hebt ontmoet. Als je geen prijs stelt op verder contact kan dit door de consulent worden teruggekoppeld. Willen jullie elkaar wel blijven zien dan kunnen jullie natuurlijk ook zelf vervolgafspraken maken zonder tussenkomst van het relatiebureau. Als de match geen succes was dan wordt naar een nieuwe kandidaat gezocht.

Geen prijzen op de website

De kosten van deze vorm van persoonlijke relatiebemiddeling liggen vaak flink hoger dan wanneer je je inschrijft bij een online datingsite. Voor het intakegesprek wordt in de regel een vast bedrag in rekening gebracht en vervolgens betaal je maandelijks voor de bemiddeling. Helaas vermeldt Relatiebemiddeling 60 plus geen prijzen op de website. Deze krijg je dus pas te horen als je contact opneemt. Een kennismakingsgesprek is doorgaans gratis, dus als je je toch niet aangesproken voelt door de werkwijze of de kosten te hoog vindt kun je er altijd vanaf zien.

Relatiebemiddeling 60 Plus screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Relatiebemiddeling60plus.nl?

 • Relatiebemiddeling 60 plus is populair en trekt een groot aantal actieve gebruikers aan.
 • Het platform biedt een gebruiksvriendelijke ervaring met intuïtieve navigatie en handige functionaliteiten.
 • De klantenservice is responsief, behulpzaam en biedt professionele begeleiding.
 • Er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar, zodat gebruikers kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften en budget past.
 • Relatiebemiddeling 60 plus is gericht op het helpen van 60-plussers om een nieuwe partner te vinden en biedt kansen op het vinden van liefde en geluk.
 • Sommige gebruikers kunnen de kosten van Relatiebemiddeling 60 plus als hoog ervaren in vergelijking met andere datingdiensten.
 • Hoewel de website en app gebruiksvriendelijk zijn, kan het aanbod van functionaliteiten voor sommige gebruikers mogelijk beperkt zijn in vergelijking met meer uitgebreide platforms.
 • Het succespercentage van het vinden van een geschikte partner kan variëren, afhankelijk van individuele omstandigheden en matchvoorkeuren.
 • Relatiebemiddeling 60 plus is specifiek gericht op 60-plussers, dus als je jonger bent, is deze dienst mogelijk niet geschikt voor jou.
 • Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en geduld te hebben bij het zoeken naar een nieuwe partner via Relatiebemiddeling 60 plus.

Relatiebemiddeling 60 plus: De oplossing voor een nieuwe partner!

Ben je een actieve 60-plusser op zoek naar liefde en een nieuwe partner? Ontdek Relatiebemiddeling 60 plus, dé oplossing voor jou. Met deze betrouwbare relatiebemiddelingsservice kun je gericht zoeken naar een geschikte partner die bij jouw levensfase en interesses past. Lees onze gedetailleerde review over Relatiebemiddeling 60 plus, inclusief kosten en gebruikerservaringen, om een weloverwogen beslissing te nemen. Laat je niet ontmoedigen door alleenstaand zijn na je 60e; er is nog volop kans op liefde en geluk. Vertrouw op Relatiebemiddeling 60 plus om je te begeleiden naar een nieuwe en betekenisvolle relatie. Ga vandaag nog op zoek naar de liefde die je verdient!

 • 2.9

  Populariteit

  Relatiebemiddeling 60 plus is enorm populair onder actieve 60-plussers die op zoek zijn naar liefde. De service trekt een groot aantal gebruikers aan en heeft een solide reputatie opgebouwd in de datingwereld voor senioren.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Relatiebemiddeling 60 plus blinkt uit in gebruikersgemak. De website en de bijbehorende app zijn intuïtief ontworpen, waardoor navigeren en het zoeken naar potentiële partners eenvoudig is. Het registratieproces is snel en de profielinstellingen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren.

 • 2.9

  Functionaliteiten

  Relatiebemiddeling 60 plus biedt een scala aan handige functionaliteiten. Gebruikers kunnen profielen bekijken, zoeken op specifieke criteria, berichten versturen en ontvangen, en deelnemen aan groepen en evenementen. Dit alles draagt bij aan een interactieve en stimulerende ervaring op het platform.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Relatiebemiddeling 60 plus staat bekend om zijn responsiviteit en behulpzaamheid. Het ondersteuningsteam is goed bereikbaar en biedt adequate hulp bij vragen, problemen of feedback. Gebruikers kunnen rekenen op professionele begeleiding gedurende hun datingervaring.

 • 3

  Kosten

  Relatiebemiddeling 60 plus hanteert redelijke kosten in vergelijking met andere datingdiensten voor senioren. De prijzen zijn transparant en er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar, zodat gebruikers kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften en budget past.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Op basis van populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten, verdient Relatiebemiddeling 60 plus een hoge totaalscore. Het is een toonaangevende keuze voor 60-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe partner en een betekenisvolle relatie willen aangaan.

Veelgestelde vragen Relatiebemiddeling 60 Plus

Wat zijn de kosten van relatiebemiddeling voor 60-plussers?

De kosten van relatiebemiddeling voor 60-plussers variëren afhankelijk van de specifieke relatiebemiddelingsdienst die u kiest. Het is raadzaam om de betreffende website of het bedrijf te raadplegen voor gedetailleerde informatie over de kosten. Op de genoemde website worden echter enkele tarieven vermeld, waaronder een lidmaatschapspakket van 6 maanden voor € 1.195,-.

Hoe werkt relatiebemiddeling voor 60-plussers?

Relatiebemiddeling voor 60-plussers werkt over het algemeen door middel van persoonlijke begeleiding en matchingsprocessen. Een relatiebemiddelingsbureau of -website verzamelt informatie over uw voorkeuren, interesses en persoonlijkheid. Op basis hiervan zoeken ze naar potentiële partners die goed bij u zouden kunnen passen. Vervolgens ontvangt u profielen van mogelijke matches en kunt u beslissen of u contact met hen wilt leggen.

Wat zijn de ervaringen van anderen met relatiebemiddeling voor 60-plussers?

De ervaringen van anderen met relatiebemiddeling voor 60-plussers kunnen variëren. Op de genoemde website vindt u echter een sectie met gebruikerservaringen waar mensen hun persoonlijke verhalen delen. Het kan nuttig zijn om deze ervaringen door te nemen om een beter inzicht te krijgen in de resultaten en tevredenheid van andere gebruikers.

Hoe lang duurt het voordat ik een geschikte partner vind via relatiebemiddeling?

De tijd die het kost om een geschikte partner te vinden via relatiebemiddeling kan variëren. Het hangt af van verschillende factoren, zoals uw specifieke voorkeuren, de beschikbaarheid van potentiële matches en de inspanning die u bereid bent te leveren. Sommige mensen vinden al snel een geschikte partner, terwijl het voor anderen langer kan duren. Het is belangrijk om geduldig te zijn en open te staan voor nieuwe ontmoetingen.

Kan ik mijn lidmaatschap bij relatiebemiddeling voor 60-plussers opzeggen?

Ja, over het algemeen kunt u uw lidmaatschap bij relatiebemiddeling voor 60-plussers opzeggen. De specifieke opzeggingsvoorwaarden kunnen echter verschillen per relatiebemiddelingsdienst. Het is raadzaam om de algemene voorwaarden van het betreffende bedrijf te raadplegen voor gedetailleerde informatie over het opzegproces.

Laats bijgewerkt: 22 mei 2023

10 reacties op “Relatiebemiddeling 60-plus: Prijzen, beoordelingen en inzichten!”

 1. Frans Cremers schreef:

  Weduwnaar 71 jaar zou gaarne in contact willen komen met een vrouw voor t.z.t vaste relatie.
  Tel 06 575 20941

 2. Jan schreef:

  Ben heel blij met dit bureau, na een hele nare tijd heb ik na 2 maanden een heel lief maten gevonden! Prima bemiddeling met zorg!

  Jan

 3. Paulien Jonkers schreef:

  Na E 750,00 lichter te zijn, onder valse voorwendsels, doen niet aan beloften komen met voorstellen hetgeen totaal niet klopt met profiel, alleen maar op sterven na dode mannen, jammer had beter andere dingen kunnen doen voor het geld, zo kan ik ook voortstellen doen

 4. Jolien schreef:

  Zeer tevreden met dit bureau! Bij de 2e date geslaagd en een lief maatje gevonden!

 5. jan schreef:

  Zeer te spreken over Relatiebemiddeling 60 Plus, Ik ben voor de 1e maal weduwnaar geworden 8 jaar geleden en dit maatje door een tragische gebeurtenis verloren. Nu voor de 2e maal weer in de bemiddeling gegaan vorig jaar en weer met een hele lieve vriendin kan ik m’n leven weer delen!

  Erg blij en dankbaar hiermee!

  Jan

 6. Mieke schreef:

  Mooie verhalen en beloftes tijdens de intake. De werkelijkheid is helaas anders. Enkel mismatches en ook nog eens op afstand van minimaal 1 uur rijden. Al met al een teleurstellende ervaring.

 7. Johan schreef:

  Ben zeer tevreden over de werkwijze van dit bureau!
  Ik ben altijd goed geholpen met de dates en. na een paar maanden geslaagd met een zeer lief maatje!

  Ook hierna belde Toiny mij nog regelmatig op of alles nog goed ging tussen Nelly en mij!

  Eindelijk maak ik weer plannen voor de toekomst !

 8. MGTOW schreef:

  Voor die 800 euro had je ook mooie kleren kunnen kopen. En een leuk uitje kunnen maken. Dan had je betere kansen gehad dan bij dit soort oplichters

 9. Erik schreef:

  Mooie babbels en een luisterend (financieel) oor !
  Een aantal ontmoetingen/voorstellen gehad welke niet voldeden aan mijn wensen en niet volgens de afgesproken criteria.
  Een aantal kritische opmerkingen gemaakt en daarna radiostilte ……. !
  Nu een aantal maanden gewacht op een (nieuwe) reactie en tot op heden ? . . . . . . !!
  Kortom € 800,- lichter en geen enkel resultaat. Maken misbruik van je vertrouwen en je situatie.

 10. loes schreef:

  Ik ondersteun de review van Jacolien 66 jaar op 13 maart 2012 waarbij ze schrijft:

  “De combinaties die ze maakt (de consulente Toiny) op basis van karakter, lijken nergens naar”.

  Als je haar later daarop aanspreekt ontstaat er een onaardig gesprek.

  Consulente toonde bij inschrijving een enthousiasme, welke zij niet heeft kunnen waarmaken. Bij gebrek aan vertrouwen heb ik, na lange tijd van het niet kunnen leveren van diensten, mijn vertrouwen in deze organisatie opgezegd.

  Ik had me niet moeten laten overreden en bij mijn eerste impuls moeten blijven, even bedenktijd
  moeten nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---