Home / Lokaal daten: de beste manier om singles te ontmoeten! / Regio Dating: Kosten, Reviews & Ervaringen
Regio Dating logo

Regio Dating: Kosten, Reviews & Ervaringen

Op zoek naar een datingsite die zich richt op jouw regio? Dan is Regio Dating wellicht iets voor jou. Op deze website kun je op zoek gaan naar singles uit jouw provincie en contact met hen leggen. Maar hoe zit het met de kosten en ervaringen van andere gebruikers? Op welkeonlinedatingsite.nl kun je een uitgebreide review lezen over Regio Dating, inclusief alle kosten en mogelijkheden. Lees over de ervaringen van andere gebruikers en ontdek of deze datingsite iets voor jou is. Zo kun je weloverwogen beslissen of Regio Dating de juiste keuze is voor jouw zoektocht naar liefde in jouw eigen regio.

Regio Dating
2 Ervaringen
2.1
Beoordeling 2.1

Regio Dating.nl: Het geheim achter het vinden van liefde in jouw provincie

Regio Dating.nl is een dating website die zich wil onderscheiden door je te koppelen aan personen uit je eigen regio. Nu is dat wel wat betrekkelijk, want je kunt alleen zoeken op provincie. En wat ook meteen opvalt is dat het aanbod aan dames een stuk groter is dan het aanbod aan heren. De heren die je vindt als je een zoekopdracht geeft hebben allemaal een profiel zonder tekst. Het lijkt er op dat dit alleen mannen zijn die zich hebben aangemeld omdat ze in contact wilden komen met een dame die al op de site stond.

Geen informatie over nep profielen

Op de website van Regio-Dating.nl is geen informatie te vinden over het eventueel bewust plaatsen van fictieve profielen. De website wekt evenwel de indruk dat dit wel gebeurt, om de eenvoudige reden dat er nauwelijks mannen te vinden zijn terwijl de site aangeeft als doel te hebben mensen te koppelen. Als dat het doel is dan zou het aanbod aan mannen en vrouwen toch op zijn minst ongeveer gelijk moeten liggen.

Gratis credits bij aanmelding

Wanneer je je aanmeldt bij Regio-Dating.nl krijg je volgens de info op de website 100 gratis credits om berichten naar andere leden te sturen. Hoeveel credits 1 bericht kost wordt niet vermeld. Als die credits op zijn moet je via SMS nieuwe kopen, wat daarvan de kosten zijn staat ook niet op de website. Hierover word je waarschijnlijk pas geïnformeerd zodra je bent aangemeld. De gratis credits bieden je natuurlijk wel de mogelijkheid om de website uit te proberen zonder dat het meteen geld kost, dat is wel een voordeel.

Contact leggen buiten de site wordt afgehouden

uit ervaringen van gebruikers blijkt dat als je contact hebt gelegd met iemand via de website, het niet mogelijk is om dit contact buiten de website voort te zetten. Als je voorstelt om elkaar bij voorbeeld via Facebook of Whatsapp verder te leren kennen wordt dit afgehouden volgens deze ervaringen. Je kunt dus alleen via de site berichten sturen. En daar moet je voor betalen. Ook dit is weer een aanwijzing dat deze website niet is opgezet om je aan een leuk contact te helpen, maar uitsluitend is bedoeld om geld te verdienen.

Wees op je hoede bij online dating

Ook deze site lijkt weer een bewijs te zijn dat je alert moet zijn als je contact zoekt via een datingsite. De kans dat je terecht komt op een website die er uitsluitend op uit is om geld aan je te verdienen is op het internet erg groot. Zeker als je per verstuurd bericht moet betalen moet er eigenlijk een belletje gaan rinkelen bij je. Wil je het toch proberen, houd dan de kosten in de gaten en stop het contact zodra je merkt dat er ontwijkende antwoorden komen die erop gericht zijn je aan het lijntje te houden.

Regio Dating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Regio Dating?

 • Je kunt de site uitproberen met gratis credits die je krijgt bij aanmelding
 • Je kunt vooraf zien wie er op de site staan
 • De site wekt de indruk dat er met fictieve profielen wordt gewerkt
 • Contact buiten de website wordt afgehouden
 • Er wordt soms ontwijkend op berichten gereageerd, kennelijk met de intentie je ertoe te bewegen meer berichten te sturen, waarvoor betaald moet worden
 • Veel vrouwen, weinig mannen die staan aangemeld

Is Regio Dating de juiste datingsite voor jou? Een review

Als je op zoek bent naar een datingsite die zich richt op het vinden van een partner in jouw regio, dan kan Regio Dating een goede optie zijn. Met een groot aantal vrouwelijke profielen en een focus op het matchen van mensen in dezelfde provincie, biedt Regio Dating een unieke ervaring voor Nederlandse singles. Het is echter belangrijk om op te merken dat het aanbod aan mannen op de site beperkter kan zijn en dat sommige profielen misschien niet volledig zijn ingevuld. Desondanks biedt Regio Dating een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface, en kan het de moeite waard zijn om te proberen als je op zoek bent naar liefde in jouw eigen regio.

 • 2

  Populariteit

  Regio Dating is niet populair onder Nederlandse singles die op zoek zijn naar liefde in hun eigen regio. Ook is het is echter belangrijk op te merken dat het aanbod aan mannen op de site beperkter kan zijn.

 • 2.2

  Gebruikersgemak

  Regio Dating biedt een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren en te communiceren met andere gebruikers.

 • 2

  Functionaliteiten

  Regio Dating heeft een aantal standaard functies zoals het aanmaken van een profiel, het zoeken naar potentiële partners en het versturen van berichten. Er zijn echter niet veel extra functies beschikbaar.

 • 2.2

  Klantenservice

  Regio Dating heeft een klantenservice die bereikbaar is via e-mail. Het kan soms even duren voordat je een reactie ontvangt, maar over het algemeen is de klantenservice behulpzaam en vriendelijk.

 • 2

  Kosten

  Regio Dating is niet gratis en de kosten kunnen oplopen naarmate je meer functies wilt gebruiken. Het is belangrijk om op te merken dat sommige functies alleen beschikbaar zijn voor premium leden.

 • 2.1 Gemiddeld

  Totaalscore

  Regio Dating is geen goede optie voor Nederlandse singles die op zoek zijn naar liefde in hun eigen regio. Hoewel het aanbod aan mannen op de site beperkter kan zijn, biedt Regio Dating een gebruiksvriendelijke interface, standaard functies en een behulpzame klantenservice. De kosten zijn echter wel hoger dan bij sommige andere datingsites.

Regio Dating FAQ

Hoe kan ik Regio Dating opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Regio Dating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Regio-Dating.nl account.

Regio Dating opzeggen

Regio-Dating.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Regio Dating en log in met je Email en pincode op je account. De “inloggen” link bevind zich aan de linker bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) rechts bovenaan de pagina. Klik vervolgens in het nieuwe menu op “instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina tot het kopje “Account opheffen”. Verschuif de groene “Nee” naar rechts zodat er een rode “Ja” zichtbaar wordt. Bevestig deze keuze in de pop-up door op de groene “Ja” te klikken.

Stap 4: Ga nu naar je eigen email account en open het mailje van Regio Dating. Klik in dit mailtje op de link: “bevestiging opheffing“.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Regio Dating!

Wat is Regio Dating en hoe werkt het?

Regio Dating is een online datingsite die zich richt op het vinden van singles in de buurt. Het werkt door gebruikers te laten zoeken op basis van hun locatie en voorkeuren. Gebruikers kunnen ook profielen bekijken en berichten sturen naar andere gebruikers die zich in hun regio bevinden.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Regio Dating?

Regio Dating biedt verschillende abonnementen aan, variërend in duur en prijs. Een abonnement van 1 maand kost bijvoorbeeld €24,95, terwijl een abonnement van 6 maanden €89,95 kost. Er zijn ook andere opties beschikbaar, zoals een proefabonnement van 3 dagen voor €2,95.

Hoe kan ik mijn Regio Dating-account verwijderen?

Om je account te verwijderen, log je in op Regio Dating en ga je naar de accountinstellingen. Klik vervolgens op de optie “Account verwijderen” en volg de instructies op het scherm. Let op: het verwijderen van je account is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt.

Kan ik Regio Dating gratis uitproberen?

Ja, Regio Dating biedt een proefabonnement van 3 dagen voor €2,95. Met dit abonnement kun je gebruik maken van alle functies van de site om te kijken of het iets voor jou is voordat je een langer abonnement afsluit.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Regio Dating?

Als je vragen hebt over Regio Dating, kun je contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar info@regiodating.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. De klantenservice is beschikbaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij het gebruik van de site.

Laats bijgewerkt: 12 april 2023

2 reacties op “Regio Dating: Kosten, Reviews & Ervaringen”

 1. Johan Heuver schreef:

  Ik wil er mee stoppen maar dit gaat op een heel moeilijke manier.

 2. Johan Heuver schreef:

  Ik wil stoppen met Regio-Dating maar op een ongebruikelijke manier lukt dit niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---