Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Lees onze review van Redmatch: Kosten, Ervaringen!
Redmatch logo

Lees onze review van Redmatch: Kosten, Ervaringen!

Let op: Redmatch is gestopt met zijn diensten. Deze datingsite is niet langer beschikbaar voor nieuwe aanmeldingen. Voor een actuele beoordeling van andere datingsites, kun je terecht op WelkeOnlineDatingSite.nl. We bieden gedetailleerde informatie over kosten, reviews en ervaringen van verschillende datingsites, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het vinden van de juiste online datingoptie. Onze website is up-to-date en biedt nuttige inzichten en beoordelingen van diverse datingsites om je te helpen bij het vinden van een betrouwbare en geschikte optie die aan jouw datingbehoeften voldoet.

Redmatch
8 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Gratis toegang tot Redmatch: Eerste drie berichten of knipogen gratis!

Meld je nu gratis aan bij Redmatch en je krijgt toegang tot duizenden vrouwen en mannen die open staan voor een spannend avontuur!  Redmatch geeft jou de eerste drie berichten of knipogen nu geheel gratis! Ook nieuwsgierig geworden wie er op jou wacht? Meldt je nu gratis aan! Je blijft net zo lang anoniem als je dat zelf wilt! seksdaten via deze datingsite is veilig en betrouwbaar. Redmatch gaat discreet met jouw gegevens om. Om gebruik te maken van alle onderdelen van deze datingsite kun je zogenaamde credits kopen. Wanneer je naar beneden scrollt zie je hiervan de prijzen. Het voordeel van credits is dat je niet vast zit aan een duur lidmaatschap. Nadeel is dat credits relatief duur zijn wanneer je veel wilt chatten met personen.

Redmatch dating

Elke dag nieuwe matches

Dagelijks wordt jij gekoppeld aan een aantal interessante matches. Maar het is ook mogelijk om zelf op onderzoek uit te gaan. Doorzoek een database vol met gewillige mannen en vrouwen! Op deze wijze kom je snel in contact met een spannende seksdate. Elke dag worden er weer andere leuke mannen en vrouwen uitgelicht. Wanneer je de homepage bekijkt zie je een grote diversiteit aan leden. Hoewel de openings pagina misschien anders doet vermoeden staan er ook leuke mannen ingeschreven op deze website. Voor single vrouwen is het dus ook zeker aan te raden om eens rond te kijken op deze website!

Spannend Avontuur

Ben jij ook op zoek naar een spannende sex match, iemand waarmee je op avontuur kan gaan? Dan is datingsite Redmatch echt wat voor jou! Redmatch staat voor alles wat stout en spannend is en net even iets anders dan gewone datingsites. Misschien ben je op zoek naar een geheime liefde, heb je een bepaalde fantasie, of wil je een gezellige avond met iets extra’s? Grote kans dat je het vindt bij Redmatch! Er zijn verschillende manieren waarop je contact kunt leggen. Wanneer je eerst een wilt aftasten, zou je er voor kunnen kiezen om bijvoorbeeld een digitale flirt te sturen. Dit kan door middel van een zogenaamde knipoog! Onderaan de pagina lezen we tevens dat een gedeelte van de profielen op deze website fictief zijn. Wees je dus hiervan bewust wanneer je besluit om personen berichten te sturen. Elders op onze website vind je meer informatie van over het omgaan met fictieve profielen en entertainment diensten.

twee personen chatten via-datingsite

Gratis Redmatch

Nadat je je geheel gratis hebt aangemeld bij Redmatch kun je starten met zoeken naar profielen. Deze kun je gratis bekijken en beoordelen. Dit gedeelte is dus gratis! Wil je volledige berichten lezen en berichten versturen dan wordt er een kleine vergoeding gevraagd.  Betalen kun je doen door in te bellen op het telefoonnummer van Redmatch of door credits te kopen. Nederlanders kunnen credits veilig en eenvoudig kopen met Ideal. Mensen die in Belgie wonen kunnen gebruik maken van Mr. Cash of Bancontact.

Redmatch screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Redmatch?

De goedkoopste Redmatch credits kosten €0,70 bij aanschaf van 200 credits.  Inschrijven is gratis! Kijk voor actuele prijzen op Redmatch.nl.

  • edmatch bood gebruikers de mogelijkheid om in contact te komen met een groot aantal potentiële partners die openstonden voor spannende avonturen.
  • Gebruikers konden profiteren van de mogelijkheid om gratis de eerste interacties te hebben, wat een goede kennismaking kon bieden.
  • Redmatch stond gebruikers toe om zo lang als gewenst anoniem te blijven, waardoor ze controle hadden over hun privacy tijdens het online daten.
  • Redmatch benadrukte dat seksdaten via de datingsite veilig en betrouwbaar was, wat belangrijk kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar intieme ontmoetingen.
  • In plaats van een duur lidmaatschap konden gebruikers credits kopen, waardoor ze meer controle hadden over hun uitgaven en alleen betaalden voor de gewenste functies.
  • Helaas is Redmatch gestopt als datingsite, wat betekent dat gebruikers niet langer toegang hebben tot de functionaliteiten en mogelijkheden van het platform.
  • Het is belangrijk op te merken dat Redmatch gebruik maakte van fictieve profielen, wat invloed kan hebben gehad op de ervaringen en oprechtheid van gebruikers.
  • Hoewel er werd vermeld dat credits nodig waren om gebruik te maken van alle onderdelen van de datingsite, was er beperkte informatie beschikbaar over de specifieke prijzen en kosten.
  • Het gebruik van fictieve profielen kan de geloofwaardigheid en kwaliteit van de gebruikerservaring beïnvloeden, aangezien gebruikers mogelijk interactie hadden met niet-bestaande profielen.
  • Gebruikers merkten op dat credits relatief duur waren als ze veel wilden chatten met andere personen, wat de communicatiemogelijkheden op het platform kon beperken.

  Op zoek naar een datingsite zonder fictieve profielen? Lees onze review na het stoppen van Redmatch!

  Helaas is Redmatch gestopt als datingsite. Het platform bood toegang tot duizenden mannen en vrouwen die openstonden voor spannende avonturen. Het gaf gebruikers de mogelijkheid om gratis de eerste drie berichten of knipogen te versturen en anoniem te blijven zo lang als gewenst. Het is echter belangrijk op te merken dat er op Redmatch gebruik werd gemaakt van fictieve profielen. Dit kan van invloed zijn geweest op de ervaringen van gebruikers. We raden aan om andere datingsites te verkennen die betrouwbaar en gericht zijn op echte connecties. Lees onze uitgebreide review op WelkeOnlineDatingSite.nl voor meer informatie over de kosten, ervaringen en beoordelingen van Redmatch.

  man vrouw online dating

  • 2.2

   Populariteit

   Redmatch was een populaire datingsite waar gebruikers op zoek konden gaan naar spannende avonturen. Helaas is de site gestopt, maar het had een aanzienlijke populariteit onder mensen die openstonden voor casual ontmoetingen.

  • 2

   Gebruikersgemak

   Met Redmatch was het gemakkelijk om je aan te melden en direct toegang te krijgen tot duizenden mannen en vrouwen. De site bood een intuïtieve gebruikersinterface en eenvoudige navigatie, waardoor het gebruiksgemak hoog was.

  • 2

   Functionaliteiten

   Redmatch bood gebruikers de mogelijkheid om gratis de eerste drie berichten of knipogen te versturen. Anonimiteit was een belangrijke functionaliteit, waardoor gebruikers zo lang als gewenst anoniem konden blijven tijdens hun avonturen.

  • 2

   Klantenservice

   Hoewel Redmatch niet meer actief is, bood het platform ondersteuning via de klantenservice om gebruikers te helpen met eventuele vragen of problemen die ze tegenkwamen tijdens het gebruik van de site.

  • 2

   Kosten

   Het exacte kostenmodel van Redmatch was niet duidelijk beschikbaar. Het platform bood de mogelijkheid om credits te kopen, waarmee gebruikers specifieke functies konden ontgrendelen. De kosten waren echter relatief hoog als er veel gechat werd.

  • 2 Gemiddeld

   Totaalscore

   Ondanks de populariteit en gebruiksvriendelijkheid van Redmatch, waren er enkele minpunten, zoals het gebruik van fictieve profielen. Deze factoren, samen met de beperkte informatie over kosten, beïnvloedden de totaalscore van de site op WelkeOnlineDatingSite.nl.

  Redmatch FAQ

  Hoe kan ik Redmatch opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Redmatch? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Redmatch account.

  Redmatch opzeggen

  Redmatch.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Redmatch.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de rode pijl naar rechts button.

  Je bent nu ingelogd!
   
  Stap 2: Klik op “account” aan de rechter bovenzijde van de pagina.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Links onder vind je het kopje “profiel verwijderen”. Klik op het vierkantje achter de tekst: “profiel verwijderen”. Klik dan op de grijze button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig door op “OK” te klikken in de pop-up.

  Je hebt nu je account verwijderd op Redmatch!

  Is Redmatch nog steeds actief als datingsite?

  Nee, helaas is Redmatch gestopt als datingsite en is niet meer beschikbaar voor gebruikers.

  Kan ik nog steeds toegang krijgen tot mijn Redmatch-account?

  Nee, na het stoppen van Redmatch is het niet langer mogelijk om toegang te krijgen tot je account of de bijbehorende gegevens.

  Waarom is Redmatch gestopt?

  De exacte reden voor het stoppen van Redmatch is niet bekendgemaakt. Het kan te maken hebben gehad met verschillende factoren, zoals veranderende marktomstandigheden of interne beslissingen van het bedrijf.

  Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens op Redmatch?

  Hoewel Redmatch niet meer actief is, is het belangrijk om bewust om te gaan met je persoonlijke gegevens online. Zorg ervoor dat je je accountgegevens en eventuele persoonlijke informatie op een veilige manier beheert en bescherming biedt tegen ongeautoriseerde toegang.

  Kan ik andere datingsites vinden met vergelijkbare functies als Redmatch?

  Ja, er zijn verschillende andere datingsites beschikbaar die vergelijkbare functies en mogelijkheden bieden als Redmatch. Je kunt andere datingsites verkennen en beoordelingen lezen om een geschikte vervanging te vinden die voldoet aan jouw behoeften en voorkeuren.

  Laats bijgewerkt: 29 september 2023

  8 reacties op “Lees onze review van Redmatch: Kosten, Ervaringen!”

  1. Kees schreef:

   Zakkenvullers nep zooi fake en kitty bestaat niet.naar de hoeren is goedkoper

  2. martijn schreef:

   Hoe langer je niet op reacties regeerd, hoe sexier, geiler en antrekkelijker die reacties worden. Ben nu maand lid, en volgens hen zou ik minstens 3 keer per dag een sexdate kunnen hebben……..maar omdat ik niet reageer zullen we nooit weten of dat zo is. Niet intrappen!

  3. G. Molinero schreef:

   Uit de voorwaarden van Redmatch:
   Connect All behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om zelf profielen op het Platform aan te maken en namens deze accounts berichten aan de Gebruiker te verzenden. De Gebruiker begrijpt en accepteert dat een deel van de profielen op het Platform derhalve fictief is en deze enkel zijn aangemaakt om Berichten mee uit te wisselen, afspraken in levende lijve zijn bij dergelijke Accounts niet mogelijk.

   Trek zelf uw conclusies

  4. piet schreef:

   Trap er niet in heb ruim 80 euro uit gegeven aan niks

  5. Siebert schreef:

   Allemaal leuke vrouwen. Denk dat deze te mooi om waar te zijn is. Je kunt je geld beter in de kroeg uitgeven!

  6. Dave schreef:

   Ze spammen Tinder helemaal vol met hun nep matches die je automatische berichtjes sturen.

  7. Leo4fun schreef:

   Een avondje uitgeprobeerd, kostte me bijelkaar zo’n €100,00 en wel gezellig gekletst maar daar blijft het ook bij. Dames gaan zeker niet afspreken, om te chatten wel erg duur.

   Leo

  8. Kitty schreef:

   Lijkt me een leuke datingsite. Ga hem even uit proberen!!!! Kus Kitty

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---