Home / Radha.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Radha.nl logo

Radha.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Wil jij Nederlandstalige Hindoestanen ontmoeten op een leuke, spontane en gebruiksvriendelijke datingsite? Dan is Radha een uitstekende optie. Deze datingsite richt zich op de Hindoestaanse singles die in Nederlandstalige landen wonen. Je kunt er dus ook kennis maken met Hindoestanen die in bijvoorbeeld Suriname wonen. Radha verwelkomt je in een compleet Hindoestaanse community, waar je niet alleen leuke singles kunt vinden die zoeken naar liefde, maar waar je ook gewoon gezellige contacten kunt aanleggen.

Radha.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Makkelijk contact leggen met Hindoestanen

Er zijn duizenden Hindoestaanse mannen en vrouwen te vinden op Radha. Je kunt al lid van deze datingsite de profielen van andere leden gemakkelijk inzien. Je kunt eindeloos zoeken naar de mensen die jou aanspreken. Wanneer je iemand tegenkomt die je aanspreekt, dan kun je direct een berichtje sturen om contact te maken met de betreffende persoon. Doordat er meer dan duizend leden zijn aangemeld bij Radha is het niet moeilijk om leuke mensen te vinden. Je kunt ook gebruik maken van een praktische zoekfunctie op de datingsite.

Een voordelige optie

Voor veel Hindoestanen in Nederland en andere Nederlandstalige landen en gebieden is het moeilijk om zich aan te sluiten bij een Hindoestaanse community. Het valt niet altijd mee om mensen te ontmoeten die dezelfde achtergrond en cultuur hebben. Dit wordt makkelijk gemaakt op Radha. De datingsite is een echte ontmoetingsplek voor uitsluitend Hindoestanen. Hierdoor is het ook erg makkelijk om te zoeken naar Hindoestanen bij jou in de buurt. Door de tijd heen zijn er dan ook al veel ontmoetingen geregeld via de datingsite. Er zijn hechte vriendschappen ontstaan en ook zeker sterke liefdesrelaties. Een lidmaatschap is goedkoper dan bij de gemiddelde datingsite, dus het is zeker de moeite waard om eens te proberen.

Je kunt ook free member blijven

Je bent bij Radha niet verplicht om een betaald lidmaatschap af te nemen. Het is ook mogelijk om een zogenaamde free member te blijven. Wanneer je een gratis lid van de datingsite blijft, dan worden de mogelijkheden wel wat beperkt. Je kunt bijvoorbeeld geen gebruik maken van de berichtenfunctie. Hierdoor is het niet mogelijk om via berichten in contact te treden met mensen waar jij interesse in hebt. Dit kan je behoorlijk beperken in je doen en laten, vooral als jij op zoek bent naar blijvende contacten met leuke mensen. Het is zeker het overwegen waard om toch een betaald lidmaatschap af te nemen. Je kunt dan gebruik maken van alle functies van de site, waaronder de berichtenfunctie, zodat je niet wordt beperkt in je mogelijkheden om leuke mensen te ontmoeten.

Hindoestanen samenbrengen

Het doel van Radha is het nader tot elkaar brengen van Hindoestanen. Veel Hindoestanen hebben totaal geen andere Hindoestaanse contacten in de sociale kringen, terwijl dit vaak wel wenselijk is. Wie graag bij een Hindoestaanse community wil horen, en misschien wel de liefde van zijn of haar leven wil vinden in deze community, is van harte welkom om zich aan te melden bij Radha. Waar wacht je nog op? Voeg je eenvoudig bij de Hindoestaanse dating community van Radha en vind de leukste contacten bij jou in de buurt.

 

Radha.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Radha?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Radha kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Radha.nl?

  • Datingsite speciaal voor Hindoestanen
  • Geen directe minpunten ten benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Radha.nl FAQ

  Hoe kan ik Radha.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Radha.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Radha account.

  Radha.nl opzeggen

  Radha account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Radha.nl en log in met e-mailadres en wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik nu in het menu aan de linkerzijde op: “Instellingen”.

  stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de onderste rode button met de tekst: “Klik hier om u uit te schrijven”.

  stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend.  Bevestig deze keuze door op de rode button met de tekst”: “Mijn account deactiveren” te klikken.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Radha.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Eén reactie op “Radha.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Rimoe Rimoe schreef:

   Mensen die zich willen aanmelden niet doen zijn oplichters dit site. Ze zoeken vaak heel veel geld hindoestanen daar allemaal zijn oplichters. Deze mensen die de site beheren wonen in suriname en kunnen geen kosten dragen voor hun zelf. De genen die daar VIP jou geld wordt misbruikt gemaakt in Suriname daarvan kopen hun boterham van. Ze hebben drie computer staan met servers en veel neppe profielen en vele uit genaaide hoerenlopers en klaplopers en leeglopers staan daar op die site.

   Daarom neem ik ook een escort hoertje
   Je kunt neuken hoelang je wilt
   Een huis vrouw of een gewone een vrouw in een relatie kan jou ook naaien door dat ze met een andere man naait

   Wie is kennelijke de verliezer de man die in een relatie zit of in een huwelijk is ingestapt

   man in huwelijk moet hele salaris betalen aan zijn huishoertje he die stiekem buiten uitnaait hahah hij heeft per week net tien uurtjes neuktijd he. hard werken vaak 80 uur voor huishoeren kutje

   als er nog een serieuze vrouw te vinden is kun je mij mailen op

   siresh1984 @ outlook.com

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items