Home / PlanetRomeo.com – Kosten, Review en Ervaringen
PlanetRomeo.com logo

PlanetRomeo.com - Kosten, Review en Ervaringen

Planet Romeo is een datingsite voor gay mannen. Het datingplatform is opgericht in 2002 en bestaat dus al heel wat jaren. De website is wel in het Engels en dat kan voor sommige daters een belemmering zijn. PlanetRomeo.com heeft overigens ook een Nederlandse website, deze is te benaderen door op de optie “go to the old website” te klikken”. Je kunt op Planet Romeo je eigen Romeo vinden door een gratis account aan te maken. Bij je profiel kun je informatie over jezelf vermelden en aangeven waar je naar op zoek bent. Omdat het een internationale datingsite is, is de kans redelijk aanwezig dat je reacties uit het buitenland krijgt. Dit hoeft natuurlijk geen belemmering te zijn als je het geen probleem vindt om een partner te zoeken die niet bij je in de buurt woont.

PlanetRomeo.com
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Kosten voor het gebruik

In de algemene voorwaarden wordt gesproken over kosten voor bepaalde diensten en een prijslijst. Deze prijslijst is echter niet in te zien als je niet bent ingelogd en zie je dus pas nadat je een account hebt aangemaakt. Dit is wel een minpunt, omdat veel mensen graag van tevoren willen weten waar ze aan toe zijn qua kosten voordat ze een account aanmaken.

Je kunt je eenvoudig aanmelden, dit kan eventueel ook met je Facebook account. Bepaalde informatie uit je profiel op Facebook wordt dan automatisch ingevuld in je profiel op Planet Romeo. Zodra je bent ingelogd kun je zoeken in de profielen of er mannen zijn die je graag beter wilt leren kennen.

Op zoek naar een leuke date

Datingsite Planet Romeo is bedoeld voor alle mannen die op zoek zijn naar de liefde. Of je nu een date zoekt voor een leuke avond of op zoek bent naar ware liefde. Je kunt op deze website helemaal jezelf zijn, want alle mannen die hier komen zijn op zoek naar hetzelfde, namelijk die ene leuke man waarmee ze een fijne tijd kunnen hebben. Op de website vind je succesverhalen van mannen die elkaar via deze datingsite hebben leren kennen en nu heel gelukkig zijn met elkaar. Wellicht vind je hier je ware liefde. Natuurlijk is het belangrijk om enige terughoudendheid in acht te nemen. Spreek nooit een eerste keer af op een plaats waar jullie alleen zijn. Een horecagelegenheid is een beter idee, of ga samen iets leuks doen zoals naar de film, een concert of bezoek een museum. Op deze manier kunnen jullie elkaar in een ongedwongen sfeer beter leren kennen. Na afloop van de date kunnen jullie beslissen of jullie elkaar vaker gaan zien of dat het bij deze ene ontmoeting blijft.

PlanetRomeo.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van PlanetRomeo.com?

 • Gratis en gemakkelijk een account aanmaken
 • Gemakkelijk in contact komen met mannen die op mannen vallen
 • De datingsite is niet in het Nederlands beschikbaar, met uitzondering van een verouderde versie
 • De kosten zijn niet vooraf duidelijk
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 05 februari 2021

Eén reactie op “PlanetRomeo.com – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Roger Roger schreef:

  Qua datingsite of apps vind ik het wel een van de betere. Meer mogelijkheden in gebruik en profiel kun je voorzien van veel informatie. Met een gratis account kun je al veel. Handig dat je ook je gps zelf kunt aanpassen, waardoor je even niet in de werkelijke omgeving bent te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *