Home / PikanteFlirts – Kosten, Review en Ervaringen
PikanteFlirts logo

PikanteFlirts - Kosten, Review en Ervaringen

In een wereld waarin het allemaal draait om online communicatie, vieren ook datingsites hoogtij. Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen op zoek gaan naar een leuke date voor het weekend door het internet op te gaan. Hier vind je immers een keur aan online datingsites die elk een bepaalde doelgroep aanspreken. Ook pikanteflirts.nl biedt je de mogelijkheid om meer spanning en intimiteit je leven in te krijgen. 

PikanteFlirts
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Ongeacht of je nu in een relatie zit of juist hiernaar op zoek bent, op deze datingsites kun je altijd de leukste mensen ontmoeten met wie een aangename interactie mogelijk wordt. Als je van flirten houdt, zit je hier op de juiste plek. Hiervoor hoef je niet eens met de billen bloot, want je kunt ook volstrekt anoniem met anderen in contact komen.

Anoniem flirten

Het kan een grote stap zijn om met naam en toenaam herkenbaar op de datingsite pikanteflirts.nl te gaan staan. Je wilt mogelijk niet door bekenden herkend worden. Zeker als je in een relatie zit, maar op zoek naar meer spanning en uitdaging, wil je niet dat iedereen op de hoogte is dat jij hier in contact komt met andere dames of heren. Je hoeft daarom ook zeker geen profielfoto te plaatsten, waardoor anderen je direct herkennen. Het gaat erom dat je een aangename tijd doorbrengt op de datingsite en de uitdaging vindt, waarnaar je op zoek bent. Je kunt zo anoniem berichtjes sturen naar andere leden die je interesse opwekken. Bij Pikanteflirts.nl vind je duizenden mannen en vrouwen die net als jij op zoek zijn naar een spannende date of intieme ontmoeting. Een spannende uitwisseling via de sms is uiteraard ook al erg opwindend.

Gratis profiel aanmaken

Het is heel gemakkelijk om je bij Pikanteflirts.nl aan te melden. Binnen een enkele minuut heb je een eigen profiel aangemaakt en kun je aan de slag. Je hoeft voor het aanmelden niet eens te betalen, waardoor je rustig op je gemak rond kunt kijken en de verschillende profielen kunt doorlopen. Geef duidelijk aan waarnaar je op zoek bent en de profielen van dames en heren die hier het meest bij aansluiten, zullen aan je worden getoond. Als nieuw lid kun je 3 gratis berichten sturen naar mensen die je aanspreken. Daarna betaal je een klein bedrag per interactie. Niets is zo leuk als het contact leggen en bekijken of het tot meer kan leiden. Je vindt op Pikanteflirts.nl de spanning waarnaar je op zoek bent en kunt rekenen op 100% discretie en avontuur. Hier ontmoet je die mensen die ook verlangen naar wat meer reuring in hun leven, zeker als dit thuis in hun huidige relatie wat is ingedut. Verlos jezelf van verveling en saaie eentonige dagen en ontmoet die leuke date met wie je het weekend op stap kunt.

PikanteFlirts screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van PikanteFlirts?

 • Gratis account aanmaken
 • 3 gratis berichten voor nieuwe leden
 • Anoniem lidmaatschap
 • Duizenden leden die spanning zoeken
 • Betaalde functionaliteiten als versturen van berichten
 • Niet volledig toegang tot alle functionaliteiten
 • Fictieve accounts
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 07 oktober 2021

Eén reactie op “PikanteFlirts – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Elja Elja schreef:

  Compleet fictief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *