Home / OnlineMatches.nl – Kosten, Review en Ervaringen
OnlineMatches.nl logo

OnlineMatches.nl - Kosten, Review en Ervaringen

OnlineMatches is een adult entertainment site voor volwassenen. De minimumleeftijd om je in te schrijven is 18 jaar. Deze site is niet in eerste instantie bedoeld voor het vinden van een partner of het vinden van een fysieke date. Het doel van de website is het aanbieden van online entertainment. Je kunt een profiel aanmaken en vervolgens kun je contact leggen via de chat van de website met andere members. Hieronder bevindt zich deels fictieve content, dit wordt nadrukkelijk in de algemene voorwaarden aangegeven. Mocht dus blijken dat die leuke dame met wie je contact had niet echt bestaat, dan aanvaardt de website hiervoor geen aansprakelijkheid. De site is vooral bedoeld voor online seksvermaak.

OnlineMatches.nl
1 Ervaring
2.6
Beoordeling 2.6

Direct contact leggen

Nadat je een account hebt aangemaakt op OnlineMatches kun je direct contact leggen door een flirt te sturen. Hiermee geef je aan dat je een member graag beter wilt leren kennen. Voor het versturen van berichten zijn credits nodig, Deze kun je kopen zodra je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. De prijzen van de credits worden niet op de website vermeld, deze krijg je alleen te zien als je bent ingelogd. Maar het staat je uiteraard vrij om ze wel of niet aan te schaffen. Zodra je ingelogd bent kun je alle profielen bekijken en beoordelen of ze de moeite waard zijn om betaalde credits voor in te zetten.

Laagdrempelig online daten

Via OnlineMatches kun je op een laagdrempelige manier online contacten leggen. Doordat je grotendeels anoniem kunt blijven, kun je hier ook terecht als je een partner hebt maar daarnaast wat spannende online contacten wilt leggen. Je kunt een contact op ieder gewenst moment beëindigen, je kunt leden ook blokkeren als je het gevoel hebt dat je ongewenst wordt lastiggevallen.

Vrijblijvende online contacten

OnlineMatches is duidelijk bedoeld voor vrijblijvende contacten via het internet. Ideaal dus als je wat meer spanning in je leven zoekt maar niet direct echt vreemd wilt gaan. Je kunt je anoniem aanmelden en als je dat wilt een foto plaatsen die niet van jou zelf is of waar je onherkenbaar op staat. De foto’s op OnlineMatches zijn overigens niet expliciet, foto’s met erotisch materiaal zijn als profielfoto dan ook niet toegestaan. Je profielfoto wordt voor plaatsing beoordeeld door de beheerders. Je kunt dit soort foto’s natuurlijk wel versturen als je een account aanmaakt en met iemand gaat chatten. Deze berichten en foto’s worden net gecontroleerd.

Niet bedoeld voor het vinden van een partner

Ben je op zoek naar een partner dan is OnlineMatches wellicht niet de meest geschikte site om je geluk te beproeven. Wil je alleen online flirten en spannende gesprekken voeren dan kun je daarvoor prima terecht op OnlineMatches. Dit is het doel van deze website, garanties dat je er een leuke partner gaat vinden worden dan ook niet gegeven.

OnlineMatches.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van OnlineMatches.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Voor het leggen van vrijblijvende online contacten
 • Duidelijke algemene voorwaarden
 • Creditsysteem voor het versturen van berichten waarvan de kosten niet direct duidelijk zijn
 • Deels fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn
 • 2
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 4
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2.6 Gemiddeld
  Totaalscore

OnlineMatches.nl FAQ

Hoe kan ik OnlineMatches.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over website OnlineMatches.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw OnlineMatches account.

OnlineMatches.nl opzeggen

OnlineMatches account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Fotodate.nl en log in met je E-mailadres en wachtwoord.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de link: “Verwijder account”. (Deze bevind zich aan de rechterkant van de pagina)

stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Vul je wachtwoord in en klik dan op de button: “Verwijder mijn account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van OnlineMatches.nl!

Laats bijgewerkt: 04 november 2021

Eén reactie op “OnlineMatches.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Edward Dijkstra Edward Dijkstra schreef:

  Ik zat met Rianne te chatten leuke vrouw ook 45 jaar dat wel de eerste afspraak was niet mogelijk dat heeft mij wel 700 Euro gekost daar was ik echt pissig over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *