Home / OnlineMatches.nl – Kosten, Review en Ervaringen
OnlineMatches.nl logo

OnlineMatches.nl - Kosten, Review en Ervaringen

OnlineMatches is een adult entertainment site voor volwassenen. De minimumleeftijd om je in te schrijven is 18 jaar. Deze site is niet in eerste instantie bedoeld voor het vinden van een partner of het vinden van een fysieke date. Het doel van de website is het aanbieden van online entertainment. Je kunt een profiel aanmaken en vervolgens kun je contact leggen via de chat van de website met andere members. Hieronder bevindt zich deels fictieve content, dit wordt nadrukkelijk in de algemene voorwaarden aangegeven. Mocht dus blijken dat die leuke dame met wie je contact had niet echt bestaat, dan aanvaardt de website hiervoor geen aansprakelijkheid. De site is vooral bedoeld voor online seksvermaak.

OnlineMatches.nl
1 Ervaring
2.6
Beoordeling 2.6

Direct contact leggen

Nadat je een account hebt aangemaakt op OnlineMatches kun je direct contact leggen door een flirt te sturen. Hiermee geef je aan dat je een member graag beter wilt leren kennen. Voor het versturen van berichten zijn credits nodig, Deze kun je kopen zodra je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. De prijzen van de credits worden niet op de website vermeld, deze krijg je alleen te zien als je bent ingelogd. Maar het staat je uiteraard vrij om ze wel of niet aan te schaffen. Zodra je ingelogd bent kun je alle profielen bekijken en beoordelen of ze de moeite waard zijn om betaalde credits voor in te zetten.

Laagdrempelig online daten

Via OnlineMatches kun je op een laagdrempelige manier online contacten leggen. Doordat je grotendeels anoniem kunt blijven, kun je hier ook terecht als je een partner hebt maar daarnaast wat spannende online contacten wilt leggen. Je kunt een contact op ieder gewenst moment beëindigen, je kunt leden ook blokkeren als je het gevoel hebt dat je ongewenst wordt lastiggevallen.

Vrijblijvende online contacten

OnlineMatches is duidelijk bedoeld voor vrijblijvende contacten via het internet. Ideaal dus als je wat meer spanning in je leven zoekt maar niet direct echt vreemd wilt gaan. Je kunt je anoniem aanmelden en als je dat wilt een foto plaatsen die niet van jou zelf is of waar je onherkenbaar op staat. De foto’s op OnlineMatches zijn overigens niet expliciet, foto’s met erotisch materiaal zijn als profielfoto dan ook niet toegestaan. Je profielfoto wordt voor plaatsing beoordeeld door de beheerders. Je kunt dit soort foto’s natuurlijk wel versturen als je een account aanmaakt en met iemand gaat chatten. Deze berichten en foto’s worden net gecontroleerd.

Niet bedoeld voor het vinden van een partner

Ben je op zoek naar een partner dan is OnlineMatches wellicht niet de meest geschikte site om je geluk te beproeven. Wil je alleen online flirten en spannende gesprekken voeren dan kun je daarvoor prima terecht op OnlineMatches. Dit is het doel van deze website, garanties dat je er een leuke partner gaat vinden worden dan ook niet gegeven.

OnlineMatches.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij OnlineMatches.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van OnlineMatches.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van OnlineMatches.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Voor het leggen van vrijblijvende online contacten
  • Duidelijke algemene voorwaarden
  • Creditsysteem voor het versturen van berichten waarvan de kosten niet direct duidelijk zijn
  • Deels fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn
  • 2
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 4
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2.6 Gemiddeld
   Totaalscore

  OnlineMatches.nl FAQ

  Hoe kan ik OnlineMatches.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over website OnlineMatches.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw OnlineMatches account.

  OnlineMatches.nl opzeggen

  OnlineMatches account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Fotodate.nl en log in met je E-mailadres en wachtwoord.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link “Mijn account”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de link: “Verwijder account”. (Deze bevind zich aan de rechterkant van de pagina)

  stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Vul je wachtwoord in en klik dan op de button: “Verwijder mijn account”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van OnlineMatches.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Eén reactie op “OnlineMatches.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Edward Dijkstra Edward Dijkstra schreef:

   Ik zat met Rianne te chatten leuke vrouw ook 45 jaar dat wel de eerste afspraak was niet mogelijk dat heeft mij wel 700 Euro gekost daar was ik echt pissig over

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items