Home / Ondeugende Mama’s – Kosten, Review en Ervaringen
Ondeugende Mama's logo

Ondeugende Mama's - Kosten, Review en Ervaringen

Op de website Ondeugende-Mamas.nl kun je via een berichtenservice in contact komen met mensen die op zoek zijn naar een spannend contact. Dit zijn natuurlijk niet alleen de ondeugende mama’s, want iedereen kan zich op deze website inschrijven. Ook kom je er ongetwijfeld mannen tegen die op zoek zijn naar hun “ondeugende mama”. Volgens de informatie op de website schrijven zich per dag enkele duizenden mensen in. Of deze ook allemaal een profiel aanmaken is natuurlijk niet zeker. Je kunt je inschrijven en vervolgens op de website rondkijken of er mensen zijn met wie je in contact zou willen komen. Als dat het geval is dan maak je een profiel aan. Vind je niet wat je zoekt dan kan dit achterwege blijven.

Ondeugende Mama's
1 Ervaring
2
Beoordeling 2

Abonnementsvormen

De website biedt bepaalde functies tegen betaling aan. Welke dat precies zijn wordt niet meteen duidelijk. Maar ga er vanuit dat het versturen van berichten alleen tegen betaling kan. Je kunt hiervoor een zogenaamd VIP abonnement afsluiten, dit kan voor een maand of voor een langere periode. Als je kiest voor een langere periode dan is het bedrag per maand lager. Daarnaast wordt er bij de veel gestelde vragen ook gesproken over credits. Maar hoe deze dan precies moeten worden ingezet vermeldt de website niet. Het voordeel is wel als er met vaste bedragen wordt gewerkt je vooraf weet waar je aan toe bent en hoeveel het gebruik van Ondeugende-Mamas.nl je precies gaat kosten. Dit is anders als je berichten per stuk met credits moet betalen, een methode die ook door veel websites wordt toegepast.

Vooral online contacten

De website Ondeugende-Mamas.nl is vooral bedoeld voor online contacten. Het is dus geen datingsite waar je een mogelijk nieuwe partner gaat zoeken. Nu kan het natuurlijk wel zo zijn dat je die wel vindt, want het staat de deelnemers uiteraard vrij om af te spreken om elkaar te ontmoeten. Maar er zijn ongetwijfeld ook veel mensen op deze site actief die een relatie hebben en daarnaast wat vertier zoeken. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie dan is dit dus niet de meest geschikte website. Maar wil je een spannende chat of alleen maar onschuldig flirten dan kan het zeker geen kwaad om je in te schrijven. Je kunt immers eerst beoordelen of je de aanwezige leden de moeite waard vindt om mee in contact te komen voordat je besluit om een betaald abonnement te nemen.

Een leuke ontmoetingsplek voor alleenstaande ouders

Wil je niet perse een nieuwe relatie dan kun je je natuurlijk ook inschrijven voor een vriendschappelijk contact met een andere alleenstaande ouder. Jullie hebben in ieder geval gemeen dat jullie beiden kinderen hebben, dat schept natuurlijk sowieso al een band. Of jullie het bij chatten laten of het contact uitbreiden naar bellen of een persoonlijke ontmoeting bepalen jullie natuurlijk volledig zelf.

Ondeugende Mama's screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Ondeugende-Mamas?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van ondeugende Mama’s kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Ondeugende-mamas.nl?

  • Je kunt je gratis aanmelden en profielen bekijken
  • Vaste kosten door middel van abonnement
  • Anoniem chatten
  • Weinig informatie op de website
  • Enige onduidelijkheid over de kosten ten aanzien van het gebruik van credits
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  Ondeugende Mama’s FAQ

  Hoe kan ik Ondeugende Mama's opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Ondeugende Mama’s? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Ondeugende-Mamas.nl account.

  Ondeugende Mama's opzeggen

  Ondeugende-mamas.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Ondeugende Mama’s en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van Ondeugende Mama’s!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Eén reactie op “Ondeugende Mama’s – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Spicybody Spicybody schreef:

   De credits werken als volgt; Je koopt credits in per maand. Eventueel kun je voor een langere periode credits kopen en betaal je per maand gemiddeld minder, Deze moeten dan wel ineens vooraf betaald worden.

   De credits worden per dag afgewaardeerd en zijn dus niet afhankelijk van het aantal chats of berichten die je verstuurd. Het is wel zo dat als je een dag niet online bent de credits toch afgewaardeerd worden. Voorbeeld: 4 maanden voor circa €60,- = 1220 credits. Elke dag gaan er 10 credits vanaf.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items