Home / Omegle.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Omegle.nl logo

Omegle.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Omegle.nl is de Nederlandse versie van de wereldwijd al langer opererende chatdienst Omegle. Volgens de website is de dienst bedoeld voor iedereen die een leuk en gezellig chatcontact wil. Dit hoeft dus niet perse te maken te hebben met het vinden van een relatie of een date. Daarentegen wordt wel vermeld dat het ook mogelijk is om erotische chatgesprekken te voeren. 

1 Ervaring
2.7
Beoordeling 2.7

Kijk je verder op de website dan kom je er snel achter dat hier de nadruk op ligt. De website is dan ook alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Dit neemt niet weg dat jongeren op de site terecht kunnen komen als zij zoeken op chatten en vergelijkbare woorden. Dit kan vervelende gevolgen hebben, want op de website is erotische content te vinden.

Erotische foto’s

Als je Omegle.nl bezoekt moet je niet vreemd opkijken van de erotisch foto’s. Het is bij Omegle namelijk toegestaan om foto’s van je geslachtsdeel als profielfoto te gebruiken. Dit levert de nodige onsmakelijke afbeeldingen op. Tenzij je ervan gediend bent om direct al met dit soort content geconfronteerd te worden voordat je je überhaupt hebt aangemeld natuurlijk. Omegle lijkt vooral een website die bedoeld is voor het leggen van sekscontacten voor een seksdate en dergelijke. Iemand die op zoek is naar een serieuze relatie zal van de aanblik van sommige foto’s op deze website direct terugschrikken.

Geen datingsite voor serieuze relaties

Omegle.nl is duidelijk geen website waar je een serieuze relatie zult vinden, zeer hoge uitzonderingen misschien daargelaten. Het lijkt meer op een website waar mensen zich voor betaalde seks aanbieden. Dit blijkt ook uit het feit dat bij de profielen vermeld staat of iemand thuis kan ontvangen dan wel zich kan verplaatsen. Of de profielen op Omegle echt zijn, daar kun je je vraagtekens bij zetten. De kans is zeer groot dat er gewerkt wordt met fake profielen.

Site richt zich vooral op mannen

Hoewel er ook mannen op de site staan, richt de website zich vooral op mannen die een vrouw zoeken. Je kunt in het menu aan de linkerkant van de website een selectie maken op uiterlijke kenmerken, leeftijd en etnische afkomst van vrouwen. Deze keuzemogelijkheden zijn er voor mannen niet. Desondanks is het wel mogelijk om de profielen van mannen te bekijken, inclusief hun seksuele voorkeuren. Alles op Omegle.nl is gericht op seks. Als het je daar om te doen is, dan is dit een prima website om je aan te melden.

Omegle.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Omegle.nl?

 • De website maakt meteen duidelijk waar het om gaat: Seksdating
 • Je kunt je gratis aanmelden
 • Ruime keuze uit zowel dames als heren
 • Niet geschikt voor het vinden van een serieuze relatie
 • Profielen hebben soms een seksueel getinte profielfoto die direct zichtbaar is, ook voor argeloze bezoekers
 • Onduidelijk of er voor de diensten op de website moet worden betaald
 • 2.8

  Populariteit

 • 2.5

  Gebruikersgemak

 • 2.7

  Functionaliteiten

 • 2.5

  Klantenservice

 • 2.8

  Kosten

 • 2.7 Gemiddeld

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 15 februari 2022

Eén reactie op “Omegle.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for odin odin schreef:

  ziet er weer erg nep uit allemaal, 1.40 p.b. ben benieuwd en houd jullie op de hoogte, houd je knip vast, lijkt totaal niet op de orginele omegle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---