Home / Omazoekt.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Omazoekt.nl logo

Omazoekt.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Vrijblijvend flirten met oudere mannen en vrouwen doe je op Omazoekt.nl. Wil je graag je sociale contacten uitbreiden en ben je daarbij op zoek naar meer uitdaging en spanning met een vrouw op leeftijd? Dan is Omazoekt echt wat voor jou. Je kan hier heerlijk vrijblijvend flirten met leuke oudere mannen en vrouwen en samen bepalen wat de volgende stap is. Toch nog twijfels? Aanmelden is geheel gratis en je krijgt 2 gratis credits om de site uit te proberen zonder enige verplichting. Besluit je niet verder te gaan dan kan je heel eenvoudig je profiel weer verwijderen. Verderop vindt u een link hoe u snel en eenvoudig uw account kunt verwijderen. Niks te verliezen dus!

Omazoekt.nl
1 Ervaring
2
Beoordeling 2

Betrouwbaar daten op Omazoekt

Jouw gegevens worden op een veilige en betrouwbare manier opgeslagen en zullen door deze website niet worden doorgespeeld aan derden. Je hoeft je dus niet zorgen te maken dat jouw profiel openbaar wordt gemaakt. De website maakt gebruikt van een credit systeem. Om berichten naar andere leden te versturen betaal je dus een vergoeding in de vorm van een credit. Deze credits zijn eenvoudig aan te schaffen via ideal of mr. Cash als u woonachtig in Belgie bent. Het aanschaffen van credits is anoniem en niet te herleiden op uw bankafschrift naar deze datingsite. U kan met een gerust hart de datingsite eens uittesten, zonder dat iemand anders daar weet van krijgt.

Uw eigen zoekprofiel aanmaken op “oma zoekt”

In uw eigen zoekprofiel geeft u aan wat u zoekt en wat uw voorkeuren zijn. Aan de hand van dit profiel ontvangt u partner voostellen. U wordt dagelijks aan nieuwe matches gekoppeld. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven uit welke provincie uw match moet komen en welke leeftijd hij of zij moet hebben. Er is een klantenservice die u bij kan staan wanneer u het even niet meer weet of wanneer u een melding wilt maken over ongehoorde activiteiten op OmaZoekt.nl. In de algemene voorwaarden wordt overigens wel melding gemaakt van fictieve profielen op deze website. Deze profielen worden als opvulling van de datingsite gebruikt en daarom is het niet mogelijk om een echte fysieke afspraak te maken met deze personen. Wij raden het aan om hier rekening mee te houden wanneer u besluit een lang gesprek met iemand te hebben. Mogelijk stuurt u berichten naar een niet bestaand lid.

Omazoekt.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij OmaZoekt?

De goedkoopste OmaZoekt credits kosten €0,70 per bericht bij aanschaf van 200 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van omazoekt.nl?

  • Speciaal gericht voor liefhebbers van oudere vrouwen
  • Fictieve profielen waarmee een echte date niet mogelijk is
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  OmaZoekt FAQ

  Hoe kan ik OmaZoekt opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite omazoekt.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw “Oma Zoekt” account.

  Omazoekt opzeggen

  Omazoekt.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Omazoekt en log in met je Gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op de button: “inloggen voor leden” hebt geklikt. Klik op de groene button met de tekst: “inloggen”.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op de button met de tekst: “Service”. Deze button bevind zich aan de rechter bovenzijde van de pagina.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op het vakje achter “Profiel Verwijderen”. En klik vervolgens op de groene button met de tekst: “Profiel Verwijderen”. (Het is niet verplicht om een reden te geven). Bevestig deze keuze nogmaals door op “OK” te klikken in de pop-up.

  Je hebt nu je account verwijderd op Omazoekt.nl!

  Laats bijgewerkt: 03 december 2021

  Eén reactie op “Omazoekt.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Virage Virage schreef:

   Precies hetzelfde als alle andere. Contacten genoeg maar ze willen allemaal alleen via berichtjes, dus meer credits spenderen, met je praten. Niemand wil bellen of een keer koffie drinken ergens. Maar ze vinden je wel geweldig, je bent het einde, hun ideaal etc. Al die sites werken ook op dezelfde manier alleen is de lay-out anders. Dezelfde vragen, dezelfde aansturing van het geheel alleen de presentatie en inhoud verschilt. Probeer eens een afspraakje te maken, zie vanzelf hoe men ontwijkend antwoord

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *