Home / OmaContact – Kosten, Review en Ervaringen
OmaContact logo

OmaContact - Kosten, Review en Ervaringen

Als je de titel “OmaContact” van deze website ziet dan zie je meteen al waar deze website over gaat. Dit is een website waar je op een makkelijke en snelle wijze in contact kunt komen met leuke oma’s. Het maakt dan ook helemaal niet uit dat je jonger bent want er zijn voldoende oudere vrouwen die het heerlijk vinden om met jongere mannen af te spreken. 

OmaContact
2 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Deze website is niet alleen bedoelt voor mannen die op zoek zijn naar een oude vrouw zoals een oma. Ook als je in contact wilt komen met rijpe vrouwen en daar snel mee wilt afspreken dan is dit mogelijk. Bezoek je de homepage dan krijg je meteen al een goede indruk van welke vrouwen er allemaal ingeschreven staan. Je ziet dan ook direct hoeveel leden er aanwezig zijn . Al snel zal je zien dat dit een populaire website is. Dit komt ook omdat de leden van deze website er zijn om echt te daten. Het is leuk om even een gesprekje te hebben maar het is de bedoeling om wel af te spreken. Daarbij is het een ook website waar spannende dates afgesproken kunnen worden. Heb je dan ook een intieme vraag dan is dit geen probleem en dan kun je die gewoon stellen.

Inschrijven bij OmaContact.nl is gratis!

Het inschrijven bij deze website dat is helemaal gratis en na het inschrijven kun je ook meteen kijken welke leden er allemaal te vinden zijn op de website. Ook heb je dan de mogelijkheid om de leden te gaan benaderen. Het aanmelden dat gaat ook nog eens snel. Binnen een minuut ben je aangemeld en kun je beginnen met het benaderen van de vrouwen. Wanneer je direct begint met het benaderen van de vrouwen dan zal je al snel leuke contacten op doen en snel de mogelijkheid hebben om een date af te spreken.

Er is veel informatie over de leden te vinden

Wat goed is aan deze website dat is de vele informatie die erover de leden te vinden is. Je ziet de gewone informatie en dat is dan de leeftijd en welk uiterlijk de vrouw heeft. Dit kun je overigens ook op de foto’s zien want die zijn ook zeer duidelijk. Toch kom je ook meer te weten over de spannende kant van de leden. Zo kun je zien wat de cupmaat van de vrouwen is en lees je ook hoe het schaamhaar van de vrouwen is.

Daarnaast schrijven de leden ook allemaal een klein stukje over de interesses. Dit geeft je dan echt een goed beeld van de leden. Jij zal al snel een goed beeld hebben van de vrouwen en goed kunnen bepalen wie er wel of niet goed bij je past. De vrouwen die staan ingeschreven die zijn bijna allemaal op zoek naar een beetje spanning en niet naar serieuze relaties. Het is dan ook gewoon mogelijk om met meerdere leden contact te hebben. Het gaat er immers om dat je snel een leuke date kunt vinden en wie weet vloeit er dan wel een langdurige sexrelatie uit voort.

OmaContact screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij OmaContact?

De goedkoopste Oma Contact credits kosten €0,70 per bericht bij aanschaf van 200 credits.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Omacontact.nl?

  • Daten voor de liefhebber van rijpe vrouwen
  • Fictieve profielen
  • 3.3
   Populariteit
  • 3.2
   Gebruikersgemak
  • 3.3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3.2 Goed
   Totaalscore

  OmaContact FAQ

  Hoe kan ik OmaContact opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Omacontact.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw “Oma Contact” account.

  OmaContact opzeggen

  OmaContact.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van OmaContact en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld wordt zichtbaar nadat je op de groene button met de tekst: “inloggen” hebt geklikt. Deze button vind je aan de rechter bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!
   
  Stap 2: Klik op “Account” in het bovenste menu.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op het vakje achter “Verwijder mijn profiel” en klik vervolgens op de blauwe button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig jouw keuze door op “OK” te klikken in de pop-up.

   
  Je hebt nu je account verwijderd op OmaContact.nl!

  Laats bijgewerkt: 15 februari 2021

  2 reacties op “OmaContact – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for R R schreef:

   Weer een super fakesite snap niet dat dit is aangepakt word.
   Maar ik laat het er niet bij zitten.
   We zullen zien

  2. Avatar for Robert Robert schreef:

   toch redelijk veel nepprofielen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *