Home / NetSamen – Kosten, Review en Ervaringen
NetSamen logo

NetSamen - Kosten, Review en Ervaringen

NetSamen is een datingsite voor iedereen die een partner zoekt. Dit hoeft niet per definitie een liefdespartner te zijn. Er kan ook worden gezocht naar bijvoorbeeld vriendschap of een leuk reisgezelschap. NetSamen staat in het teken van daten op spiritueel niveau. Mensen die de spiritualiteit in het leven laten om er een rol in te spelen zoeken vaak naar gelijkgestemden. Dit kan bij NetSamen. Je kunt iemand zoeken om een spirituele reis mee te maken of een spirituele beurs mee te bezoeken. Alles is mogelijk bij deze spirituele datingsite.

NetSamen
6 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Een mooie portretfoto

Hoe kies je nu een mooie foto van jezelf voor op een profiel van een datingsite? Natuurlijk wil je er mooi opstaan. Dat op de eerste plaats. Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk dat je er puur op staat, precies zoals je bent. Juist om deze reden is het niet eenvoudig om een goede profielfoto te kiezen. Heb je er echt geen één? Dan kun je bij NetSamen een portretfoto laten maken. Dit is een extra service die door de datingsite wordt aangeboden. Vanzelfsprekend worden hier wel kosten voor in rekening gebracht.

Gratis inschrijven op de datingsite

Je kunt je gratis inschrijven bij NetSamen om eens rond te neuzen. Je kunt dan makkelijk ontdekken of deze datingsite voor jou de juiste keuze is. Als niet betalend lid kun je van diverse functies van de datingsite gewoon gebruik maken. Wil je ook advertenties kunnen plaatsen, zodat anderen jou makkelijk kunnen vinden? Dan is het wel nodig om een lidmaatschap af te sluiten. Dit kan al vanaf een maand, waardoor je nog geen tientje betaalt. Je kunt ook kiezen voor een lidmaatschap van een kwartaal, van een half jaar of een jaar. Daarnaast heb je bij een lopend lidmaatschap steeds de mogelijkheid om los te verlengen met een bepaald aantal dagen. Een jaar lidmaatschap kost nog geen veertig euro. In vergelijking tot het maandabonnement is dit dus erg goedkoop.

Voor wie is NetSamen geschikt?

Iedereen boven de 18 jaar is welkom om een gratis account aan te maken bij NetSamen. Voorwaarde is eigenlijk wel dat je single bent en het is voor jezelf ook prettig wanneer je er een spirituele levensstijl op nahoudt. Het gaat immers om spirituele dates, zowel in de liefde als op het gebied van vriendschap. De datingsite verzoekt iedereen wel om het profiel goed compleet te maken. Half ingevulde profielen bieden geen waarde en zorgen er voor jezelf eigenlijk ook alleen maar voor dat je geen aandacht van andere leden krijgt. De datingsite vraagt je bij je registratie wel om aardig wat vertrouwelijke gegevens, dus je moet bereid zijn om deze af te geven. Wil je dit niet, dan kun je geen account aanmaken.

Een spirituele reis voor 2

NetSamen is een goede datingsite voor mensen die houden van het spirituele en zoeken naar vriendschap, liefde of een ander contact. Je kunt alle kanten op bij NetSamen. Zoek jij nog een leuk iemand voor een spirituele reis, letterlijk of figuurlijk? Dan is een account bij NetSamen zeker een goede keuze.

NetSamen screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Netsamen.nl?

 • Voor een spirituele manier van daten
 • Niet voor iedereen geschikt
 • 3.3
  Populariteit
 • 3.3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3.3
  Kosten
 • 3.2 Goed
  Totaalscore

NetSamen FAQ

Hoe kan ik NetSamen opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite NetSamen? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Netsamen.nl account.

NetSamen opzeggen

Netsamen.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Netsamen en log in met je loginnaam en wachtwoord.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in de rechter bovenhoek op de link: “uitschrijven”.

Stap 3: Geef een reden waarom je je account wilt hebben verwijderd en klik dan op op de blauwe button met de tekst: “Nu uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van NetSamen!

Laats bijgewerkt: 28 april 2021

6 reacties op “NetSamen – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Bianca Bianca schreef:

  De website van Netsamen is al min. anderhalve maand niet bereikbaar. Ik heb geen reactie van NS op mijn mail van september gehad hierover en nu een tweede mail gestuurd. De contactgegevens (waaronder mobiel nr.) staan op de website, dus ik kan de contactgegevens niet meer vinden. Gelukkig had ik eerder mailcontact gehad, dus nog een mailadres, als die nog werkt tenminste. Het eerdere mailcontact ging over de zoekfunctie die niet goed werkte, als je zelf a.h.v. kenmerken op zoek wilt gaan naar gelijkgestemden. Wie heeft er wel juiste contactgegevens, of iemand van NS kunnen bereiken?
  Ik krijg nog wel steeds de suggesties, maar een beetje lastig contact te leggen als de links niet werken…
  Iemand ook nog goede ervaringen met een andere spirituele gelijkgestemden site?

 2. Avatar for pjottur pjottur schreef:

  de website van netsamen is al meer dan een maand niet meer bereikbaar

 3. Avatar for ex-netsamenklant ex-netsamenklant schreef:

  Al 3 x achter elkaar zijn er tegoeddagen van mij weg gehaald.
  Eerste keer heb ik daarover gebeld en hen (=Bas) het voordeel van de twijfel gegeven.
  Ik kreeg mijn dagen terug en stond weer op het oude peil.
  Tweede keer waren het nog meer dagen die zij eraf gehaald hebben,
  weer gebeld en met dezelfde rotsmoes kreeg ik er toen extra dagen bij.
  Nu ben ik ineens van ruim 300 dagen terug gegaan naar 5.
  En die 5 dagen krijgen ze cadeau van mij want ik heb mijn abonnement meteen opgezegd.
  Ik heb geen enkel vertrouwen meer in Netsamen.

 4. Avatar for Kik Kik schreef:

  Had nog een dag tegoed, contact met n persoon… En zomaar mn tegoed eraf. Weg contact…. Al n paar keer gehad… Op die manier willen ze je vast houden… Geen aanrader dus

 5. Avatar for Jolanda Jolanda schreef:

  Waardeloos. Je bent betalend lid en wilt je nickname veranderen. Stuurt een mail waar niet op gereageerd wordt, vervolgens weer een mail. Hetzelfde verhaal. Dan kun je ineens niet meer inloggen. Ook op het 06 nummer wordt niet gereageerd. Afrader!!!

 6. Avatar for Anoniem Anoniem schreef:

  Ik heb al 2x een mail naar jullie gestuurd. Heb een profiel ingevuld maar per ongeluk verkeerde schuilnaam ingevuld. Ik wil die heel graag veranderen, want voor de rest is profiel volledig ingevuld.
  Mijn loginnaam is Sonneke8
  Graag enige reactie van jullie.
  Alvast dank en vriendelijke groeten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *