Home / Ben jij spiritueel? Check deze datingsites voor jouw match! / NetSamen review: kosten, ervaringen & meer!
NetSamen logo

NetSamen review: kosten, ervaringen & meer!

NetSamen is een online datingsite gericht op mensen die op zoek zijn naar spirituele verbindingen. Of je nu op zoek bent naar een liefdespartner, vriendschap of een reismaatje, NetSamen biedt een platform waar je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten. Het is een plek waar spiritualiteit centraal staat en waar mensen die de spiritualiteit in het leven laten om er een rol in te spelen, elkaar kunnen vinden. NetSamen heeft een uniek matching systeem dat rekening houdt met de spirituele voorkeuren van de gebruikers, zodat je met mensen in contact komt die dezelfde waarden en interesses delen. Lees onze review over NetSamen en ontdek of dit de datingsite is waar jij jouw spirituele connectie kunt vinden.

NetSamen
6 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Op zoek naar een spirituele partner? Probeer NetSamen!

NetSamen is een datingsite voor iedereen die een partner zoekt. Dit hoeft niet per definitie een liefdespartner te zijn. Er kan ook worden gezocht naar bijvoorbeeld vriendschap of een leuk reisgezelschap. NetSamen staat in het teken van daten op spiritueel niveau. Mensen die de spiritualiteit in het leven laten om er een rol in te spelen zoeken vaak naar gelijkgestemden. Dit kan bij NetSamen. Je kunt iemand zoeken om een spirituele reis mee te maken of een spirituele beurs mee te bezoeken. Alles is mogelijk bij deze spirituele datingsite.

Een mooie portretfoto

Hoe kies je nu een mooie foto van jezelf voor op een profiel van een datingsite? Natuurlijk wil je er mooi opstaan. Dat op de eerste plaats. Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk dat je er puur op staat, precies zoals je bent. Juist om deze reden is het niet eenvoudig om een goede profielfoto te kiezen. Heb je er echt geen één? Dan kun je bij NetSamen een portretfoto laten maken. Dit is een extra service die door de datingsite wordt aangeboden. Vanzelfsprekend worden hier wel kosten voor in rekening gebracht.

Gratis inschrijven op de datingsite

Je kunt je gratis inschrijven bij NetSamen om eens rond te neuzen. Je kunt dan makkelijk ontdekken of deze datingsite voor jou de juiste keuze is. Als niet betalend lid kun je van diverse functies van de datingsite gewoon gebruik maken. Wil je ook advertenties kunnen plaatsen, zodat anderen jou makkelijk kunnen vinden? Dan is het wel nodig om een lidmaatschap af te sluiten. Dit kan al vanaf een maand, waardoor je nog geen tientje betaalt. Je kunt ook kiezen voor een lidmaatschap van een kwartaal, van een half jaar of een jaar. Daarnaast heb je bij een lopend lidmaatschap steeds de mogelijkheid om los te verlengen met een bepaald aantal dagen. Een jaar lidmaatschap kost nog geen veertig euro. In vergelijking tot het maandabonnement is dit dus erg goedkoop.

Voor wie is NetSamen geschikt?

Iedereen boven de 18 jaar is welkom om een gratis account aan te maken bij NetSamen. Voorwaarde is eigenlijk wel dat je single bent en het is voor jezelf ook prettig wanneer je er een spirituele levensstijl op nahoudt. Het gaat immers om spirituele dates, zowel in de liefde als op het gebied van vriendschap. De datingsite verzoekt iedereen wel om het profiel goed compleet te maken. Half ingevulde profielen bieden geen waarde en zorgen er voor jezelf eigenlijk ook alleen maar voor dat je geen aandacht van andere leden krijgt. De datingsite vraagt je bij je registratie wel om aardig wat vertrouwelijke gegevens, dus je moet bereid zijn om deze af te geven. Wil je dit niet, dan kun je geen account aanmaken.

Een spirituele reis voor 2

NetSamen is een goede datingsite voor mensen die houden van het spirituele en zoeken naar vriendschap, liefde of een ander contact. Je kunt alle kanten op bij NetSamen. Zoek jij nog een leuk iemand voor een spirituele reis, letterlijk of figuurlijk? Dan is een account bij NetSamen zeker een goede keuze.

NetSamen screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Netsamen.nl?

 • Voor een spirituele manier van daten
 • Niet voor iedereen geschikt

NetSamen Review, Kosten & Ervaringen: Spiritualiteit op de eerste plaats

Op zoek naar een datingsite waar spiritualiteit centraal staat? Dan is NetSamen misschien wel de juiste keuze voor jou. Of je nu op zoek bent naar een liefdespartner, vriendschap, reismaatjes of gewoon gelijkgestemden om mee te praten, NetSamen biedt het allemaal. De site richt zich op mensen die de spiritualiteit in hun leven een belangrijke rol laten spelen en die graag anderen willen ontmoeten die dezelfde interesses delen. In onze review hebben we de kosten, functies en ervaringen van NetSamen onderzocht, zodat je kunt beslissen of deze datingsite de juiste match voor jou is. Bekijk onze review nu en ontdek of NetSamen de datingsite is waar je naar op zoek bent.

 • 3.2

  Populariteit

  NetSamen is een datingsite die zich richt op mensen die spiritualiteit belangrijk vinden. Hoewel de site niet zo groot is als sommige andere datingsites, groeit het aantal leden gestaag. Er zijn genoeg gelijkgestemden om mee in contact te komen en nieuwe spirituele connecties te maken.

 • 3.3

  Gebruikersgemak

  NetSamen heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface. Het aanmeldingsproces is snel en makkelijk en het zoeken naar andere gebruikers is ook heel simpel. De site is goed georganiseerd en de navigatie is gemakkelijk te begrijpen.

 • 3

  Functionaliteiten

  NetSamen biedt een aantal handige functies die gebruikers kunnen helpen om elkaar beter te leren kennen, zoals chatten en het versturen van berichten. Daarnaast kunnen gebruikers ook hun eigen profiel aanmaken en aanpassen om hun interesses en persoonlijkheid te laten zien.

 • 3.1

  Klantenservice

  NetSamen heeft een goede klantenservice die snel en efficiënt reageert op vragen en problemen van gebruikers. Er is een contactformulier beschikbaar op de website en gebruikers kunnen ook een e-mail sturen naar de klantenservice voor ondersteuning.

 • 3.3

  Kosten

  NetSamen is gratis te gebruiken voor een basislidmaatschap, maar er zijn extra functies beschikbaar voor betalende leden. De kosten variëren van € 7,95 tot € 15,95 per maand, afhankelijk van de duur van het abonnement.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  NetSamen is een datingsite die zich onderscheidt van andere sites door de nadruk te leggen op spiritualiteit. De site biedt een gebruiksvriendelijke interface, handige functies en een goede klantenservice. Hoewel de site niet zo groot is als sommige andere datingsites, biedt het toch genoeg mogelijkheden om gelijkgestemden te ontmoeten en nieuwe connecties te maken. Overall scoort NetSamen daarom goed voor wie op zoek is naar een spirituele datingsite.

NetSamen FAQ

Hoe kan ik NetSamen opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite NetSamen? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Netsamen.nl account.

NetSamen opzeggen

Netsamen.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Netsamen en log in met je loginnaam en wachtwoord.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in de rechter bovenhoek op de link: “uitschrijven”.

Stap 3: Geef een reden waarom je je account wilt hebben verwijderd en klik dan op op de blauwe button met de tekst: “Nu uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van NetSamen!

Wat zijn de kosten van NetSamen?

NetSamen biedt verschillende abonnementen aan, met prijzen variërend van € 7,50 per maand tot € 15 per maand, afhankelijk van de duur van het abonnement. Een jaarabonnement kost bijvoorbeeld € 90, terwijl een maandelijks abonnement € 15 kost.

Kan ik gratis gebruik maken van NetSamen?

Ja, NetSamen biedt ook een gratis lidmaatschapsoptie. Met een gratis lidmaatschap kunt u een profiel aanmaken, zoeken naar andere leden en interesseberichten sturen. Echter, met een gratis lidmaatschap heeft u beperkte toegang tot alle functies en opties op de website.

Hoe werkt het matchingssysteem van NetSamen?

NetSamen gebruikt een uniek matchingssysteem dat is gebaseerd op een vragenlijst die door alle leden moet worden ingevuld. Het systeem gebruikt de antwoorden op deze vragen om leden te matchen op basis van overeenkomsten in persoonlijkheid en interesses. Hoe meer vragen u invult, hoe nauwkeuriger de matches zullen zijn.

Is NetSamen geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie?

Ja, NetSamen richt zich specifiek op mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie en een duurzame relatie willen opbouwen. Het matchingssysteem en de functionaliteiten op de website zijn erop gericht om u te helpen bij het vinden van iemand die goed bij u past op basis van persoonlijkheid en interesses.

Kan ik mijn account bij NetSamen op elk moment opzeggen?

Ja, u kunt uw account bij NetSamen op elk moment opzeggen. Dit kan eenvoudig via de instellingen op uw profielpagina. Als u een abonnement heeft, moet u dit wel opzeggen voordat het afloopt om te voorkomen dat er nog kosten in rekening worden gebracht.

Laats bijgewerkt: 07 april 2023

6 reacties op “NetSamen review: kosten, ervaringen & meer!”

 1. Bianca schreef:

  De website van Netsamen is al min. anderhalve maand niet bereikbaar. Ik heb geen reactie van NS op mijn mail van september gehad hierover en nu een tweede mail gestuurd. De contactgegevens (waaronder mobiel nr.) staan op de website, dus ik kan de contactgegevens niet meer vinden. Gelukkig had ik eerder mailcontact gehad, dus nog een mailadres, als die nog werkt tenminste. Het eerdere mailcontact ging over de zoekfunctie die niet goed werkte, als je zelf a.h.v. kenmerken op zoek wilt gaan naar gelijkgestemden. Wie heeft er wel juiste contactgegevens, of iemand van NS kunnen bereiken?
  Ik krijg nog wel steeds de suggesties, maar een beetje lastig contact te leggen als de links niet werken…
  Iemand ook nog goede ervaringen met een andere spirituele gelijkgestemden site?

 2. pjottur schreef:

  de website van netsamen is al meer dan een maand niet meer bereikbaar

 3. ex-netsamenklant schreef:

  Al 3 x achter elkaar zijn er tegoeddagen van mij weg gehaald.
  Eerste keer heb ik daarover gebeld en hen (=Bas) het voordeel van de twijfel gegeven.
  Ik kreeg mijn dagen terug en stond weer op het oude peil.
  Tweede keer waren het nog meer dagen die zij eraf gehaald hebben,
  weer gebeld en met dezelfde rotsmoes kreeg ik er toen extra dagen bij.
  Nu ben ik ineens van ruim 300 dagen terug gegaan naar 5.
  En die 5 dagen krijgen ze cadeau van mij want ik heb mijn abonnement meteen opgezegd.
  Ik heb geen enkel vertrouwen meer in Netsamen.

 4. Kik schreef:

  Had nog een dag tegoed, contact met n persoon… En zomaar mn tegoed eraf. Weg contact…. Al n paar keer gehad… Op die manier willen ze je vast houden… Geen aanrader dus

 5. Jolanda schreef:

  Waardeloos. Je bent betalend lid en wilt je nickname veranderen. Stuurt een mail waar niet op gereageerd wordt, vervolgens weer een mail. Hetzelfde verhaal. Dan kun je ineens niet meer inloggen. Ook op het 06 nummer wordt niet gereageerd. Afrader!!!

 6. Anoniem schreef:

  Ik heb al 2x een mail naar jullie gestuurd. Heb een profiel ingevuld maar per ongeluk verkeerde schuilnaam ingevuld. Ik wil die heel graag veranderen, want voor de rest is profiel volledig ingevuld.
  Mijn loginnaam is Sonneke8
  Graag enige reactie van jullie.
  Alvast dank en vriendelijke groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---