Home / Muslima.com – Kosten, Review en Ervaringen
Muslima.com logo

Muslima.com - Kosten, Review en Ervaringen

Wanneer je een relatie met iemand hebt dan is het belangrijk dat je dezelfde voorkeuren en interesses hebt. Er zijn ook mensen die het belangrijk vinden om dezelfde religie te hebben. Dit is ook niet ze vreemd want dit schept een sterke band tussen de man en de vrouw. Ben jij op zoek naar een moslim om een relatie mee aan te gaan dan is het aan te raden voor Muslima.com te kiezen.

Muslima.com
3.1
Beoordeling 3.1

Dit een datingsite waar je veel vrijgezelle moslims kunt vinden die net als jij op zoek zijn naar een relatie. De website die is zeer duidelijk en het inschrijven dat is gratis. Na het inschrijven kun je meteen je profiel aanmaken en het is belangrijk dat jij je profiel zo compleet mogelijk invult. Wanneer je dit doet dan zien de leden veel informatie over jou en dan kan er een goed beeld geschetst worden. Je hebt ook alle ruimte om je voorkeuren aan te geven en je kunt ook veel over jezelf vertellen. Ben je echt op zoek naar een serieuze relatie met een moslim of moslima dan is het goed om je op deze datingsite in te schrijven. Je zal dan al snel een aantal leuke contacten op doen waar je meer over te weten zal komen.

Ontmoet wereldwijd moslims

Het voordeel van deze website is dat er niet alleen maar leden uit Nederland te vinden zijn. Er zijn leden van over de hele wereld en zo kun je altijd iemand vinden die bij je past. Kom jij ook uit een ander land dan zou je bijvoorbeeld ook in dit land kunnen zoeken naar een leuk persoon. Je weet dan al veel over het land en dit schept ook direct een band. Wil je graag alleen binnen Nederland zoeken dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Snel de juiste matches vinden

Wanneer je ingeschreven staat bij een datingsite dan wil je snel de mensen vinden die goed bij je passen. Dit is bij Muslima erg makkelijk want er is op de website een zeer uitgebreide zoekfunctie aanwezig. We gaven net al aan dat je makkelijk op locatie kunt zoeken maar deze zoekfunctie heeft meer mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om op interesses te zoeken. Ben je op zoek naar iemand met een bepaalde levensstijl dan kun je die ook op deze website vinden. Op deze wijze kun je echt snel iemand vinden die goed bij je past.

De vele mogelijkheden

Je hebt nu vast wel begrepen dat dit een datingsite met veel mogelijkheden is. Het beste kun jij je dan ook gratis gaan inschrijven en dan zien welke leuke leden er zijn. Zie je iemand die je leuk vindt dan stuur je dit lid een bericht. Aangezien alle leden op zoek zijn naar een serieuze relatie zal je snel antwoord krijgen. Het kan dan ook zomaar zijn dat jij op deze datingsite de liefde van je leven gaat vinden. Dit is wel de bedoeling van de makers en door de vele mogelijkheden die de website te bieden heeft zal jij ook leuke en passende matches kunnen vinden.

 

Muslima.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Muslima.com?

Het goedkoopste Muslima.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Muslima.com?

  • Speciaal voor het vinden van een moslima
  • Internationale datingsite
  • 3.3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3.1
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3.1 Goed
   Totaalscore

  Muslima.com FAQ

  Hoe kan ik Muslima.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Muslima.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Muslima.com account.

  Muslima.com opzeggen

  Muslima.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van  Muslima.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op Muslima.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Muslima.com!

  Laats bijgewerkt: 14 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *