Home / MixedMatches.nl – Kosten, Review en Ervaringen
MixedMatches.nl logo

MixedMatches.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Bij MixedMatches.nl kun je je gratis aanmelden. Maar je kunt pas echt gebruik maken van de diensten van de website als je betalend lid wordt. Sommige gebruikers geven aan dat vrouwen niet hoeven te betalen, maar hier wordt op de website niets over gezegd, het lijkt er dus op dat dit beleid niet meer van toepassing is. Het gratis lidmaatschap geeft je wel de mogelijkheid om de verschillende profielen te bekijken en zo te beoordelen of een betaald lidmaatschap de moeite waard is voor jou.

MixedMatches.nl
16 Ervaringen
2.8
Beoordeling 2.8

Lifetime lidmaatschap

MixedMatches.nl biedt de mogelijkheid om een “lifetime” lidmaatschap te nemen. Je betaalt dan één keer een bedrag en blijft dan levenslang lid van deze datingsite, tenzij je je profiel verwijdert. Dit klinkt leuk, maar er zijn wel klachten van mensen die hiervoor hadden gekozen en toch na verloop van tijd niet meer konden inloggen. Op berichten aan de klantenservice werd niet gereageerd of men kreeg de reactie “sorry, we kunnen het profiel niet meer vinden, je moet je maar opnieuw aanmelden”. Daarbij was het lifetime lidmaatschaap uiteraard komen te vervallen.

Profielen op Mixed Matches

Van veel gebruikers komt de klacht dat er geen reactie komt op een bericht. Natuurlijk kan het gebeuren dat iemand geen interesse heeft en niet de moeite neemt om dit te laten weten. Maar als je als man op tientallen berichten geen reactie krijgt dan geeft dat toch te denken. Omdat het lidmaatschap voor vrouwen kennelijk gratis is, is de drempel natuurlijk laag om een profiel aan te maken. Als je hiervoor een mailadres gebruikt dat je op een zeker moment niet meer gebruikt dan is het cirkeltje rond. Berichtmeldingen komen niet meer aan en de schrijver zit vergeefs op een reactie te wachten. Het is dus op zich wel sympathiek, en dat geldt voor alle datingsites en niet alleen voor MixedMatches.nl, om je profiel te verwijderen als je niet langer op zoek bent.

Succesverhalen

Tussen de kritiek staan ook wel enkele succesverhalen van mensen die aangeven via MixedMatches.nl wel degelijk een leuke date te hebben ontmoet. Het gaat dan vooral om vrouwen die op donker getinte mannen vallen en mannen die een voorkeur hebben voor getinte vrouwen. Hoewel de site aangeeft dat dit niet de specifieke doelstelling is van deze website lijkt het hier toch vaak wel om te draaien bij MixedMatches.nl omdat men hier wel de nadruk op legt. Sommige opmerkingen van gebruikers zijn hier ook zeer expliciet over.

Klantenservice kan beter

Sommige mensen geven aan dat ze van MixedMatches.nl werden verwijderd na het geven van kritiek. Dit wordt blijkbaar niet op prijs gesteld. De klantenservice reageert sowieso erg traag op vragen en opmerkingen van gebruikers. In de voorwaarden staat aangegeven dat je een “duidelijke omschrijving van jezelf” moet geven in je profieltekst. Wat hieronder wordt verstaan staat er niet bij, maar wel wordt aangegeven dat je profiel wordt verwijderd als je niet aan deze voorwaarde voldoet.

MixedMatches.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van MixedMatches.nl?

 • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
 • Mogelijkheid voor een lifetime lidmaatschap
 • Dates lijken soms wel te lukken en geslaagd te verlopen
 • Er lijken de nodige fake profielen dan wel sterk verouderde profielen op de website te staan
 • Klantenservice reageert niet altijd even adequaat op vragen en klachten
 • Lifetime lidmaatschap kan vervallen zonder duidelijke reden
 • 3
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 2.8 Gemiddeld
  Totaalscore

MixedMatches.nl FAQ

Hoe kan ik MixedMatches.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MixedMatches.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Mixed Matches account.

MixedMatches.nl opzeggen

Mixed Matches account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MixedMatches en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. (Het invoerveld wordt zichtbaar nadat je op op paarse button met de tekst: “Inloggen” hebt geklikt. Deze bevind zich aan de rechterkant van de pagina.)

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu aan de linkerkant op “Profiel verwijderen”.  Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op “Profiel verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op MixedMatches.nl!

Laats bijgewerkt: 02 december 2021

16 reacties op “MixedMatches.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Helder Rosette Helder Rosette schreef:

  Uw IP-adres (217.105.181.33) staat bij ons op een lijst met geblokkeerde IP-adressen en daarom kunt u onze site niet bezoeken.

 2. Avatar for Tjandra55 Tjandra55 schreef:

  Lieve ASHOK69, zou graag willen chatten met jou om je beter te leren kennen. Het lukt mij niet om via de site in te loggen en te reageren op jouw profiel. Dus probeer ik het via deze weg. Ben Hindoestaanse vrouw, gescheiden, 2 dochters uitwonende, en werkzaam in zorg en welzijn sector. Drink en rook niet. Graag reactie op: info@sewazorg.nl.

 3. Avatar for Sefajongmarie Sefajongmarie schreef:

  Goedemiddag doet ik iets verkeerd of zo want ik word altyd geblokkeer mag ik een verzoek aan jullie doen aub om elke dag toegang krygen om te site te kunnen bezoeken. Myn dank is groot aan jullie please.

 4. Avatar for Sefajongmarie Sefajongmarie schreef:

  Ik word altyd geblokkeer mag ik weer toegang krygen om de site te bezoeken

 5. Avatar for Sefajongmarie Sefajongmarie schreef:

  Goedenavond daar in nl mag ik graag wil toegang krygen om de site weer te gaan bezoeken alst u blief,want het staat geschreven dat ik ben geblokkeer ,al vast bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.