Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / MixedMatches.nl: Gedetailleerde review, kosten en ervaringen!
MixedMatches.nl logo

MixedMatches.nl: Gedetailleerde review, kosten en ervaringen!

Welkom bij MixedMatches.nl, een datingsite waar je je gratis kunt aanmelden en de mogelijkheden kunt verkennen. Hoewel aanmelding kosteloos is, biedt de website betaalde lidmaatschappen om volledig gebruik te kunnen maken van de diensten. Hoewel sommige gebruikers in het verleden aangaven dat vrouwen mogelijk niet hoefden te betalen, is er geen officiële vermelding van dit beleid op de website. Het is dus raadzaam om de meest recente informatie te raadplegen. Met een gratis lidmaatschap kun je de profielen bekijken en beoordelen of een betaald lidmaatschap de moeite waard is voor jou. Benieuwd naar de kosten, ervaringen en beoordelingen van MixedMatches.nl? Lees onze uitgebreide review en ontdek of deze datingsite bij jou past.

MixedMatches.nl
16 Ervaringen
2.8
Beoordeling 2.8

Meld je gratis aan bij MixedMatches.nl en ontdek de mogelijkheden van een betaald lidmaatschap!

Bij MixedMatches.nl kun je je gratis aanmelden. Maar je kunt pas echt gebruik maken van de diensten van de website als je betalend lid wordt. Sommige gebruikers geven aan dat vrouwen niet hoeven te betalen, maar hier wordt op de website niets over gezegd, het lijkt er dus op dat dit beleid niet meer van toepassing is. Het gratis lidmaatschap geeft je wel de mogelijkheid om de verschillende profielen te bekijken en zo te beoordelen of een betaald lidmaatschap de moeite waard is voor jou.

Lifetime lidmaatschap

MixedMatches.nl biedt de mogelijkheid om een “lifetime” lidmaatschap te nemen. Je betaalt dan één keer een bedrag en blijft dan levenslang lid van deze datingsite, tenzij je je profiel verwijdert. Dit klinkt leuk, maar er zijn wel klachten van mensen die hiervoor hadden gekozen en toch na verloop van tijd niet meer konden inloggen. Op berichten aan de klantenservice werd niet gereageerd of men kreeg de reactie “sorry, we kunnen het profiel niet meer vinden, je moet je maar opnieuw aanmelden”. Daarbij was het lifetime lidmaatschaap uiteraard komen te vervallen.

Profielen op Mixed Matches

Van veel gebruikers komt de klacht dat er geen reactie komt op een bericht. Natuurlijk kan het gebeuren dat iemand geen interesse heeft en niet de moeite neemt om dit te laten weten. Maar als je als man op tientallen berichten geen reactie krijgt dan geeft dat toch te denken. Omdat het lidmaatschap voor vrouwen kennelijk gratis is, is de drempel natuurlijk laag om een profiel aan te maken. Als je hiervoor een mailadres gebruikt dat je op een zeker moment niet meer gebruikt dan is het cirkeltje rond. Berichtmeldingen komen niet meer aan en de schrijver zit vergeefs op een reactie te wachten. Het is dus op zich wel sympathiek, en dat geldt voor alle datingsites en niet alleen voor MixedMatches.nl, om je profiel te verwijderen als je niet langer op zoek bent.

Succesverhalen

Tussen de kritiek staan ook wel enkele succesverhalen van mensen die aangeven via MixedMatches.nl wel degelijk een leuke date te hebben ontmoet. Het gaat dan vooral om vrouwen die op donker getinte mannen vallen en mannen die een voorkeur hebben voor getinte vrouwen. Hoewel de site aangeeft dat dit niet de specifieke doelstelling is van deze website lijkt het hier toch vaak wel om te draaien bij MixedMatches.nl omdat men hier wel de nadruk op legt. Sommige opmerkingen van gebruikers zijn hier ook zeer expliciet over.

Klantenservice kan beter

Sommige mensen geven aan dat ze van MixedMatches.nl werden verwijderd na het geven van kritiek. Dit wordt blijkbaar niet op prijs gesteld. De klantenservice reageert sowieso erg traag op vragen en opmerkingen van gebruikers. In de voorwaarden staat aangegeven dat je een “duidelijke omschrijving van jezelf” moet geven in je profieltekst. Wat hieronder wordt verstaan staat er niet bij, maar wel wordt aangegeven dat je profiel wordt verwijderd als je niet aan deze voorwaarde voldoet.

MixedMatches.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van MixedMatches.nl?

 • MixedMatches.nl trekt gebruikers aan met diverse culturele achtergronden, wat de kans vergroot om iemand te vinden die past bij jouw voorkeuren.
 • De website biedt een eenvoudig te gebruiken interface, waardoor het gemakkelijk is om profielen te bekijken, berichten te verzenden en interactie te hebben met andere gebruikers.
 • MixedMatches.nl biedt geavanceerde zoekopties, waarmee je jouw zoekopdracht kunt verfijnen en gerichter kunt zoeken naar potentiële matches.
 • De website heeft een actieve gebruikersgemeenschap, waardoor er regelmatig nieuwe profielen en potentiële matches worden toegevoegd.
 • MixedMatches.nl biedt een platform waar je interculturele connecties kunt leggen en mensen kunt ontmoeten met verschillende achtergronden en perspectieven.
 • Gratis leden hebben mogelijk beperkte toegang tot bepaalde functies en mogelijkheden op de website.
 • Een betaald lidmaatschap bij MixedMatches.nl brengt kosten met zich mee, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.
 • De gebruikers van MixedMatches.nl kunnen geconcentreerd zijn in bepaalde regio's, wat de mogelijkheden voor matches buiten die regio's kan beperken.
 • Er is onduidelijkheid over het beleid of vrouwen al dan niet betalen op MixedMatches.nl, aangezien hierover geen expliciete informatie beschikbaar is op de website.
 • De ervaring op MixedMatches.nl kan afhangen van persoonlijke voorkeuren en compatibiliteit met de beschikbare profielen, wat kan variëren voor elke gebruiker.

MixedMatches.nl review: Kosten, ervaringen en beoordelingen van andere gebruikers

MixedMatches.nl is een datingsite waar je je gratis kunt aanmelden, maar om optimaal gebruik te maken van de diensten is een betaald lidmaatschap vereist. Hoewel sommige gebruikers beweren dat vrouwen niet hoeven te betalen, is er op de website geen informatie beschikbaar die dit bevestigt. Het gratis lidmaatschap biedt wel de mogelijkheid om verschillende profielen te bekijken en te beoordelen of een betaald lidmaatschap de moeite waard is voor jou. Voor een uitgebreide beoordeling van MixedMatches.nl, inclusief kosten, ervaringen en beoordelingen van andere gebruikers, kun je onze review lezen op WelkeOnlineDatingSite.nl. Neem de tijd om alle aspecten zorgvuldig te overwegen voordat je besluit of MixedMatches.nl de juiste keuze is voor jouw online datingavontuur.

 • 3

  Populariteit

  MixedMatches.nl geniet een goede populariteit onder gebruikers die op zoek zijn naar diverse culturele achtergronden en etniciteiten. Het trekt een groot aantal actieve leden aan, waardoor er veel mogelijkheden zijn om interessante matches te vinden.

 • 2.5

  Gebruikersgemak

  De datingsite MixedMatches.nl biedt een gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige navigatie, waardoor het gemakkelijk is om profielen te bekijken, berichten te verzenden en interactie te hebben met andere gebruikers. Zelfs als beginnende gebruiker zul je snel vertrouwd raken met de functionaliteiten van de site.

 • 3

  Functionaliteiten

  MixedMatches.nl biedt diverse functionaliteiten, waaronder geavanceerde zoekopties, chatmogelijkheden, foto- en video-uploads, en meer. Deze functies helpen gebruikers bij het vinden en communiceren met potentiële matches op een gepersonaliseerde manier.

 • 2.5

  Klantenservice

  MixedMatches.nl heeft een behulpzame klantenservice die klaarstaat om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. De klantenservicemedewerkers zijn responsief en zorgen voor een goede gebruikerservaring.

 • 3

  Kosten

  De kosten van een lidmaatschap bij MixedMatches.nl variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de duur ervan. Gedetailleerde informatie over de prijzen en abonnementen is beschikbaar op de website.

 • 2.8 Gemiddeld

  Totaalscore

  De totaalscore van MixedMatches.nl wordt bepaald door factoren zoals populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten. Het is belangrijk om alle aspecten te overwegen bij het evalueren van de totaalscore en te bepalen of de site aan jouw verwachtingen voldoet.

MixedMatches.nl FAQ

Hoe kan ik MixedMatches.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MixedMatches.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Mixed Matches account.

MixedMatches.nl opzeggen

Mixed Matches account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MixedMatches en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. (Het invoerveld wordt zichtbaar nadat je op op paarse button met de tekst: “Inloggen” hebt geklikt. Deze bevind zich aan de rechterkant van de pagina.)

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu aan de linkerkant op “Profiel verwijderen”.  Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op “Profiel verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op MixedMatches.nl!

Is aanmelden bij MixedMatches.nl gratis?

Ja, aanmelden bij MixedMatches.nl is gratis. Je kunt je eenvoudig registreren en een profiel aanmaken zonder kosten.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van functionaliteiten op MixedMatches.nl?

Hoewel aanmelden gratis is, zijn sommige functionaliteiten op MixedMatches.nl alleen beschikbaar voor betalende leden. Voor volledige toegang tot alle functionaliteiten is een betaald lidmaatschap vereist.

Wat zijn de betaalmogelijkheden op MixedMatches.nl?

Op MixedMatches.nl kun je betalen via verschillende betaalmogelijkheden, zoals creditcard, iDEAL of PayPal. De exacte betaalopties worden weergegeven tijdens het afrekenproces.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van MixedMatches.nl?

Als je vragen, opmerkingen of problemen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van MixedMatches.nl via het contactformulier op de website. Ze zullen zo snel mogelijk reageren op je bericht.

Biedt MixedMatches.nl een privacybeleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens?

Ja, MixedMatches.nl heeft een privacybeleid dat de bescherming van persoonlijke gegevens waarborgt. Ze zorgen ervoor dat jouw gegevens veilig worden bewaard en niet worden gedeeld met derden zonder jouw toestemming. Het privacybeleid is te vinden op de website van MixedMatches.nl.

Laats bijgewerkt: 14 juli 2023

16 reacties op “MixedMatches.nl: Gedetailleerde review, kosten en ervaringen!”

 1. Helder Rosette schreef:

  Uw IP-adres (217.105.181.33) staat bij ons op een lijst met geblokkeerde IP-adressen en daarom kunt u onze site niet bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---